DET FUNKAR FTF INTE

hej, spalten funkar fortfarande inte, men har städat och sånt idag, mamma och dom har åkt hem så bara jag julia josse och pappa kvar. Och min moster men hon ska dra snart, sitter och väntar på lina och moa som sitter på tåget :)

I MISS YOU

Jag fattar inte vad felet är, spalten är fortfarande inte där, så aa.. Får bli bildlöst inlägg.. Var på stan idag, köpte en tjocktröja och två tights, visar när min kamera har kommit till halmstad, på söndag :)! Iaf, fick sitta helt själv i 40 min och vänta på bussen, men åt en marrängsviss från mc donalds och snackade med kajsa i telefonen så det funkade :) Åt nyss på hotellet med familjen, kycklingrulle hah.. Och....... imorgon kommer lina och moa :) Nu ska jag spela lite sims så vi hörs!

STAN

ASSO jag får damp! När jag skriver inlägg idag finns det ingen spalt där man kan välja tex. tjock text, lägga upp klipp eller bilder! -.- Aja, idag blir det stan med mamma och alla. Vill in på H&M och köpa smink haha.. Mitt favorit solpuder är slut så aa.. Men nu ska jag äta glass och sen börja fixa mig så vi hörs sen , pusshej!

MIN KAMERA HAR KOMMIT!


GODMORGON

Hejhej, godmorgon peopel :) Idag vet jag inte vad som händer riktigt, ska äta på en kiniresturang med josse och pappa iaf :) Sen aa.. Vänta på att lina, moa och kanske kajsa kommer. Men vi får höras senare, PUSS!

UP ALONE

Alla har typ gått och lagt sig, för dom andra gick upp sex imorse för mina bröder vaknade haha.. Aja så tänkte göra en ansiktsmask och lite sånt. Och sen gå och lägga mig tidigt, om internet funkar imorgon blir det såklart uppdatering, i promise :) Pusshej! 


PUSS

PICKNIK MED MINA BRÖDER

Heej, mitt internet i stugan är liiiiite konstigt, det funkar då och då så man får anpassa sig efter det, nu funkar det iaf och så tänkte jag berätta lite om dagen :)

Vaknade vid 10 och låg och sov tills halv 12 igen, och sen satt jag i en solstol och lyssnade på justin i en timma typ, det var verkligen skit fint väder idag! Sen gick jag och la mig i sängen i tre timmar och kollade på O.C, då var klockan fyra, och då gick ja och la mig igen och vaknade vid typ halv 8, Och då gick jag typ en...

jordgubbskick! Så gick till affären och köpte två paket jordgubbar, en marabou och grädde, så satte jag och mina två bröder oss på en filt och åt jordgubbar, smält choklad och grädde, det var skit mysigt hihi :)


mina älsklingar :)



GÅRDAGEN:

Sheeena, kan berätta lite om gårdagen, mötte sahra runt 9 eller 8 kom inte ihåg när haha, vi åkte buss in med två andra killar till stan och åt glass på mc donalds, sen på vägen hem så satt det två killar och höll på att snacka, dom var skit fulla, så dom ba:

''Hallå jag kan inte köra imorgon''*
'' Men du äääääät min skit då ''
'' Jag ska sitta och dricka tills fyra imorgon på dagen ''
'' Men du, kan inte du äta min skit '
'

Haha, Så höll dom på så skit länge, iaf sen när vi kom tillbaka gick jag och sahra till japans och åt glass, eller jag köpte mjukglass, sen satt vi på stranden tills alla myggor åt söööönder oss.. Sen gick vi till mig och åt chips, cheesbolls, dipp och jordgubbar hahaha, Bra konbination! Nu ska jag sola, see you later, aligator.


emy, jag, ebba och moa :)

NU SKA JAG UT..

OCH SOLA! På min trädgård, alla ska till stranden men orkar faktiskt inte, så ska ligga och lyssna på musik i en solstol, helt soooft hahaha :)



DAGENS FRÅGA

Vilken strand är det du alltid går till ligger den nära dit hus eller :D?

Det finns väl bara en strand? haha det är lite svårt att förklara, men .. Aa, man kan ju gå ner till stranden på olika håll, nere vid hotellet, vid japan m.m. Det är lite svårt att förklara för dom som inte känner sig hemma här, asso kan vad allt ligger, men aa jag bor nära stranden, tar typ 3 min. att gå dit.

GRILLAT

Har precis grillat och ska snart ut med sahra, vet inte vad vi hittar på men något blir det la :)


BABY

JUST NU LADDAR JAG NER:



Alla som sett den säger att den är jätte bra, så ska kolla på den ikväll, tipsar den för er som vill kolla på en kärlek/komedi film :)

NU HAR JAG BESTÄLLT:



Woooohoo! Den kommer om 1-3 arbetsdagar till gislaved, så mamma och dom åker hem på fredag och hämtar den, sen kommer min moster och lämnar den ♥

TILL AFFÄREN



Haha, söt bild på mig och lina ja...

Var på stranden för ett tag sen med lina, vi badade, åt slush och solade.. Skönt skönt. Kom hem för en stund sen, Och har inte gjort mycket sen dess, ska till affären med maria och hundarna nu, Så vi hörs nog senare! pusshaj.

THE BEACH

Ska till stranden snart med linapina (pina=plåga), Hon ska hem idag så vi ska vara en stund innan, Så ska börja fixa mig nu och sen kommer det mer uppdatering later! PUSSHEJ! ♥


Jag och en coolaflaska,haha eric eller linus tog bilden kom inte ihåg vem ^^

SITTER MED ABBE OCH HEBBE










VET NI VILKEN DAG DET ÄR IDAG?



DEN 27;E !! Dagen jag får min lööööööööön! Ska alltså beställa min kamera.

GOODMORGNING.

Vaknade precis och har inte gjort alls mycket sen dess, somnade vid två igår, jag min moster och anna låg och snackade om allt möjligt tills vi somnade, Imorgon åker alla hem förutom jag, pappa och josse.. Och så kommer Josses kompis och på torsdag/fredag kommer mina :) Ska bli skit roligt, varje gång jag har haft kompisar i stugan har det varit bäst..



Tre bilder från efter jag klippte mig igår, inte så mycket skillnad bara liiiiite.

OCH HÄR KOMMER DOM ....


Vilken är din favoritfärg? LILA!

När fyller du år? 22;e september

Vilket rum är det du ska byta till? Jag och min syster ska byta rum.

Hur sminkar du dig nu under sommarlovet? Dom flesta dagarna har jag inget smink alls, men när jag sminkar mig så har jag mascara och solpuder

Hur sminkar du dig när det är skola? Ibland inget och ibland mascara och mineralpuder

Hur sminkar du dig på fest? Lika dant som vanligt bara att jag lägger till lite mer av allt, plus ögonskugga.

Har du färgat håret? Ja, ganska många gånger faktiskt

Är det sant att du är blond från allra första början? Haha, ja det är sant.

vill du ha nått husdjur? såfall vilket? sånt litet såfall? Skulle vilja ha en hamster

vem gillar du? inte justin bieber får du inte säga. & du måste faktist säga en Jag gillar ingen, även om jag hade gjort det så hade jag inte skrivit det på bloggen!

hur har sommar lovet blivit? Hitills har det faktiskt varit helt okej, bara vädret som är lite fel..

favorit mat?
Chili thai!

hur är det med killarna?
Haha, det funkar men är singel.

Hur gammal är du?
15 i september

Vad brukat du göra på din fritid?
Vara med kompisar, plugga, blogga och sitta vid datan.

Hur ser dina betyg ut? Just nu har jag G i allt förutom i teknik där jag har VG, har sänkt mig somfan så det ska jag jobba upp mig i nian!

när börjar du skolan igen?
23;e augusti :(

Vilken klass går du i? Ska börja 9D

Ditt favorit djur? katt

Favorit godis? choklad

Senaste kille?
Johan.

Vad är ditt längsta förhållande? mitt längsta seriösa förhållande, ca. 2 månader.

Hur många syskon har du? tre stycken

Har du någon bästa vän?
Varför är du inte med sahra i anderstorp mer? Har ni bråkat?
Har du någon bästa vän? Ja, Kajsa :)

Varför är du inte med sahra i anderstorp mer? Har ni bråkat? Nej jag vet faktiskt inte, men var med henne en stund nyss, hon har stuga vid mig, och nej vi har inte bråkat.

Du har varit väldigt mycket med moa och emy på sista tiden, är det dom som är dina bästa vänner eller vem e det som e det? Ja nu har vi faktiskt varit ganska mycket men nej vi är inte bästa vänner, Moa och emy är bäsya vänner :)

älskar du mig haha? Ja

betyder jag mera än dina vänner? Vänner betyder ju alltid mer än familjen. UPPDATERING: fel såklart haha, det ska vara tvärt om!

vem betyder mest i familjen? du får bara välja 2. Kan inte välja två, alla.

vem skulle du dö för? Min familj och mina närmsta vänner.

tycker du julia andersson är söt? Ja haha vilken fråga, varför undrar du?

tycker du stina runesson är söt? samma svar som där uppe.

vad tycker du om mig /anna? Rolig snäll, lätt att snacka med och söt.

Vad tycker du om mig? Säg ärligt. / julia? Snäll, skitsöt och rolig.

Älskar du din familj? Vem gör inte?

visst tycker du jag är bäst och inget annat än bäst bäst bäst? Kajsa? You suck.


Vad skulle du göra för att få bli tillsammans med justin bieber för alltid? asso gifta er och allt, skulle du flytta från sverige? Haha ja jag skulle lätt flytta från sverige, hatar endå landet och att gifta mig med honom skulle vara en dröm.

Vad var det som gjorde så du började gilla justin bieber? Hans texter, sättet han ser ut, snackar på, hans klädstil och speciellt sättet han snackar om tjejer på!

Tycker du det finns någon snyggare än justin? Enligt mig så gör det inte det!

tycker du synd om dig sj nu när justin är ihop med mig? Du borde tycka synd om dig själv som är så mobbad.

Vilka bloggar läser du dagligen? Det är rätt många, kenzas, fokis, kissies, dessies, paow, tyras, justindrewbieber, matildakjellgren, beautyfreaks, nikolinas, sofies, denises, josses, kajsas och sen är det la några fler som jag inte kan tänka på just nu..

Varför började du blogga? För var rastlös, hade ingenting att göra när jag satt vid datan och var intreserad att att läsa andras.

Hur många olika bloggar har du haft?
Det här är min andra blogg, min första hette. www.amandalekman.blogg.se, så inte så stor ändring.

När började du blogga första gången?
Sommarlovet i sexan, i juli :)

Vem gör dina designer?
Nu på senaste tiden är det ales som gjort dom, innan gjorde sahra några åt mig och sen har julia gjort någon med.



Såååååådär nu var det klart!

MINIGOLF

Hejhej, kom hem för ett tag sen, har kollat på O.C , iaf innan så mötte jag lina ludvig och eric, gjorde inte så mycket, sen kom jesper victor och linus, så vi gick och spelade minigolf, eller jag och lina orkade inte haha så vi kollade på när dom andra spelade, jesper vann, eric kom tvåa och mer vet jag inte haha.. Kom hem runt halv 12 för vi var på stranden lite också! 


bild på pappa och jag :)

TACK MAMI

Mamma beställde den turkosa munktröjan och dom två t-shirtarma (för att se bild så rulla ner vettja)


Imorgon åker lina hem och på onsdag ska jag in på stan med pappa, han ville ha hjälp för han ska handla kläder haha.. Iaf åt nyss hemma gjorda hamburgare, as gött. Och snart ska jag ut med lina och kanske några mer, ska bara sätta på mig lite tjockare kläder för det är faktiskt rätt kallt ute, dagens kläder kommer nog upp ikväll när jag kommer hem eftersom jag inte har på mig det nu. 


en bild från konfirmationen.

FINT FRÅN HM!


199 :- styck


149 :- styck

Dom här fyra tröjorna tycker jag är skit fina och om jag drar in till stan med mamma nån dag ska jag fråga om jag får domma haha, blev kär direkt .

'



1. Jag älskar bloggar! Läser varje blogg som jag vet till haha, eller aa dom jag tycker är bra då, men det är as roligt att veta folks klädstil, musikstil och vad dom gör på dagarna haha.

DAGENS LÅT


STRAWBERRYS


Sitter och äter jordgubbar, världens godaste hehe, alla jordgubbarna är så jääävlar stora och goda, okej haha..  Ska ut med lina sen efter jag ätit runt åtta. 

Bilden är från igår så ni vet.. Idag ska jag klippa mig, bara topparna inte alls mycket. PUSS!

'


GLÖM INTE MIN FRÅGESTUND! tror svaren kommer upp ikväll så ni har lite mer tid att fråga!

TACK KAJSA :)

Hehe kajsa har köpt present till mig när hon var i kroatien, en lila knokk-klocka, tur att jag väntade med att beställa den, skulle ju bestält den för ngn dag sen men orkade inte göra det haha, så tur att jag nt gjorde det, Mamma får köpa den turkosa åt mig istället ikväll hehe, thx iaf kajsa :)♥

LINA SUGER

Shena, förlåt att jag inte uppdaterade mer igår, kan skriva lite  nu vad jag gjorde igår..

Var ute med linus ludvig jesper och lina, vi var på hagön och på stranden, haha det var faktiskt roligt :) Ludvig bärde mig upp o ner höll på att dö haha, iaf kom hem ganska tidigt och låg och kollade på O.C tills jag somnade, Och imorse vaknade jag vid kvart i 11 och vid lite över 11 gick jag ner till stranden med lina, badade och solade och kom precis hem, ska ut sen igen med lina :) hörs senare eller imorgon,

Vet att uppdateringen inte precis är den bästa men när jag är här vill jag va utan internet :)


min älskling <3

I HALMSTAD

hejsan, är framme och har varit det ett tag, ska ut med lina nu och sen ikväll kommer jag finnas på bloggen/msn och facebook, men ville bara säga att jag lever hehe. PUSSHEJ


baby.

HISS&DISS


- STUGA! det är faktiskt skönt att ha stuga i halmstad, att komma iväg från gislaved.

- HALMTAD! inte för att jag har stuga där, utan älskar bara halmstad, det är så jävlar bäst!

- CONVERSE! det är skit fint, både låga, höga, tjock eller smal sula!

- IPOD! det är bäst att ha om man ska gå/cykla eller åka bil till någon stans, för då känns det lite roligare och det känns faktiskt som om tiden går snabbare..
bild på min ipod.

- VÄDRET! i början av sommarlovet var det bäst väder, skit skönt och verkligen sommarlovs väder, cykla ut till båraryd varje dag, men nää!! Nu ska det bara regna hela jävlar tiden.

GODMORGON

Har varit vaken typ en timma, emy har satt sig på planet och är påväg till grekland! :) Så du får ha det så roligt. Men idag så ska vi åka till halmstad, lina är där så vi ska hitta på något när ja kommer, har ju internet i stugan sp det blir lite uppdatering då & då. PUSSHEJ!


mamma jag pappa och josse.

DAGENS


HAHA JAG HAR GLÖMT ATT..



Packa! Får dra upp vid 10 och dusha och sånt imorgon då, idag sov jag till halv ett ju haha, nu ska jag sitta lite på msn och sen kolla på O.C och sen sova!! .. I'm tierd hehe, puss!

OFF TO HALMSTAD


Drar till min stuga i halmstad med familjen! Lina är i halmstad så ska vara med henne och sen på onsdag drar hon hem, så får jag la vara med min familj tills på torsdag eller fredag då moa och lina kommer ner och sover hos mig i min stuga, så blir det nog fest, och rix fn festivalen och stan eller ngt :) Ska bli skit roligt faktiskt. Synd kajsa och emy att ni inte kunde MOHAHAH.



SÖTA LILLA KAJSA

Sitter här med min kusins hund och gosar med den hehe.




'



1. Mina favorit tv-serier är, Desperate housewifes, Cougartown, O.C, One three hill, Simpsons, Family guy.

2. När jag är ledsen/glad eller vadsom så lyssanar jag alltid på justin bieber, eller kollar på klipp när han pratar, då blir jag alltid gladare.

3. Jag har justin biebers address och jag & kajsa ska börja skriva till honom har jag bestämt haha!

4. Jag älskar sättet Justin pratar om kärlek/tjejer/familj/fans.

5. Imorgon åker emy till grekland och kajsa kommer hem från kroatien.



NU ÄR JAG HEMMA!

Tjena mors. Innan var jag emy och moa på ica och köpte ingridienser sen drog vi hem till moa, eller aa vi cyklade och bakade en god tårta hemma hos emy! :) Sen kom jimmy och oliver, så vi åt och kollade på film, och sen drog jag hem, så gick jag och mamma upp till Q8 och jag köpte två frida tidningar som jag ska läsa nu, och sen blir det nog film. pussshaj

ARGA MAMMAN

Min mamma är lite angry, för att igår och i förrgår satt jag inne nästan hela dagen haha, så nu får jag inte göra det mer? konstig? Jo jag vet haha, men ska börja fixa mig, göra hår inpackning och sånt..

Fråga gärna i frågestunden, det behöver inte vara 20 frågor, 1 räcker :)


lina moa och emy :)

HOROSKOP

Dagens horoskop: En ny förståelse för saker och ting får dig att tycka bättre om en närstående. Var lite ödmjuk nu.

Veckans horoskop: Du har nära och kära vänner som du har känt länge. De har sett dig växa upp, och de har också förändrats. Era vägar går emellanåt isär. Detta faktum behöver dock inte påverka er relation på något sätt. Ni behöver inte utvecklas likadant för att kunna uppskatta varandra och ha roligt tillsammans. Njut i stället av olikheterna.

ITS TIME FOR..



Fråga ni vad ni vill, men svarar inte på några för personliga frågor så ingen idè att ställa dom. Men svarar gärna på alla andra frågor så fråga ni på ! Vi får se när den avslutas, men inte än iaf.

SKITTRÖTT!

Tack sara för tipset!

Har kollat några o.c avsnitt men nu ligger jag och kollar på the simpsons movie, är skit trött så efter den går jag nog och lägger mig, Eller vi får se hur trött jag är när filmen är slut, men sov ju inte sååå jätte mycket inatt faktiskt.. 



SITTER OCH..

Äter små flingpaket och kollar på O.C!



Beställde 180 foton innan och det tar ca. 2-5 dagar för att få dom så hoppas dom kommer snart! :)

TACK MAMMA & MARIA



Moster ska beställa den vita åt mig på tisdag när hon får lön och mamma ska beställa den lila åt mig imorgon hehe (A) Den turkosa beställer jag när jag får min augustilön och då kanske jag beställer den rosa också eller den svarta, vi får se!

KNOKK-KLOCKOR



Älskar dem här klockorna! Ska beställa dom när min augustilön kommer, juli-lönen går till kameran, eller aa 1800 är ju julilönen och sen betalar mamma resten som behövs till kameran, och sen får jag 1800 kr. till i augusti och då ska jag köpa dem här tre klockorna för 199:- st och sen resten ska jag bara ha kvar, bra att ha ju. Men har älskat dom här ända sen jag såg att justin bieber hade dom hehe.

LILLEBRÖDER







MY NUMBER ONE


Bild på min lillebror som Elina har tagit.

Shena, håller på att beställa skit många bilder från fuji, den här bilden är en av alla. Idag ska jag inte göra alls mycket, typ slappa, äta grillat, kolla på O.C, blogga och sitta vid datan då. Men annars ingenting, ska slappa som fan, för detta vädret suger så det känns inte ens lönt att dra ut.. Men snart kommer några gamla bilder på mina bröder, eller inte så gamla men lite iaf!

FUJIDIREKT



www.fujidirekt.com!

En bra hemsida att framkalla foton på, inte så dyrt och det tar inte alls lång tid för att få hem bilderna, man behöver inte bara beställa bilder, det finns gosedjur med foton på, muggar, kläder m.m

REGN!

Fyfan vad det regnar här! Har snackat med lina och i halmstad är det jättefint väder! Varför kan det inte komma hit :( .. Nu har det varit dåligt väder skiiit länge, orkar inte med det längre heller haha! Mina släktingar i sundsvall skriver hela tiden på sina statusar på facebook: Nu drar vi ut och bada! Ååååh, bajs. 

UPDATE: Haha, efter regn kommer solsken hahahha, nu lyser solen somfan, men det refnar fortfarande lite..



DAGENS LÅT



Så jävlar bra!

HEMMA NU!

Till Anna som inte såg klippet under, så har jag fixat det nu!

Iaf, Japp nu är jag hemma och mitt trådlösa internet funkar för fullt (y) 

Igår sov jag hos moa som sagt, med emypemmy, vi var ute och så sen mötte vi jimmy så han hängde med och så var vi hos moa och typ snackade och gjorde massor saker haha. Sen somnade jag runt halv 5 och dom somnade halv 6, Och jag och emy vaknade runt halv 1 men då sov moa för fullt, så vi gjorde inte så mycket, hon drog upp runt halv 2 och sen vid halv 4 åt vi jordgubbar och glass, hehe bra frukost! Nu är jag iaf hemma och ska framkalla bilder! För ska nämligen byta rum och så, men allt det händer nästa vecka typ, eller om två veckor kanske, men då har jag fått min kamera så det kommer komma upp bilder på mitt nya rum, som ska vara lila hehe (A) Världens finaste färg!


en liten cambild :)

HAHA, SÅ JÄVLAR GULLIG.



0.48 - 0.55 - Justin: No i didn't? haha så jävlar söt!

MOT EMY!

1. förlåt för alla bildsaknade inlägg.. Men har faktiskt inga nya bilder!

2. ska till emy nu och om hon ahr internet kommer bilderna upp från igår.

3. Om hon inte har internet kommer bilderna/mer uppdatering imorgon!

4. PUSS



DAX ATT GÅ UPP

Nu får jag faktiskt börja fixa mig, har legat och kollat på O.C i sex timmar nu, haha det är verkligen beroendeframkallande! 5 dagar kvar tills jag beställer kameran nu med! Då blir min blogg bättre! Iaf, ska börja fixa mig nu och så, sen ska jag nog till emy sen drar vi till moa. Ska sova där inatt ju, Så vi hörs nog senare! Annars blir det mer uppdatering imorgon när jag kommer hem. PUSS!



SÖTAST I VÄRLDEN


0.08-0.12 sek = haha så söt!

0.19 - 0.23 = haha värsta smilet!



SNABB FAKTA.

Kan skriva ett till inlägg nu på direkten eftersom det kanske inte blir så många idag, 

Vad händer idag? - Jag och emy ska sova hos moa, och idag på dagen evt jag inte riktigt vad som händer, ska ligga inne och glo på O.C iaf en stund till, sen drar jag nog ut. Men det blir inlägg innan det, i promise :)


en bild sen i våras på mig lina och emy

HEJ OCH FÖRLÅT.

Heejsan, kan berätta lite om gårdagen, vi var ute och gjorde inte mycket, bakade hos emy och var vid lundåker och satt och snackade, moa sjöng och vi spelade in haha, riktigt vackert :) Sen kom jag hem vid 12 och skulle blogga men nää internet funkade inte, och när det inte funkar brukar jag alltid kunna bara starta om det så funkar det direkt! men näää... sån tur hade jag inte, så det blev ingen bloggning igår, och vi tog faktiskt bilder igår, som emy ska skicka, och om jag är hos henne sen kan jag lägga in dom

MEEEN.. nu kommer en dålig nyhet: mitt trådlösa internet funkar inte, det funkar när man sitter vid mamma och martins data men det trådlösa funkar inte, så kommer inte kunna blogga från min egna data så tills den har börjat funka igen blir det inte bra uppdatering, tyvär..



HOS LINA

Hejhej, sitter hos lina med elina & emy, dom lurade mig innan om att vi skulle åka speeweway så aa det ska vi inte, dom jävlarna lurade mig...... hatar dom.

Vi har iaf varit ute lite och nu väntar vi på moa sen ska vi ut igen :)

Pusshej




DAGENS



vitt linne - JC
vita shorts - H&M
adidas tröja - Stadium

VAD SKA VI GÖRA IDAG?


ÅKA SPEEDWAY! eller lina moa & emy ska, ska bara hänga med och kolla för som sagt vågar jag inte haha. Men tycker det är skit synd att jag inte har kunnat köpa kameran än för då hade ni fått se på bilder! Men det är bara sex dagar kvar tills dom kommer och sen får ni vänta några dagar tills den kommer, aja..

Det ska iaf bli kul att kolla på när dom ramlar hahaha.

'



1. Jag städar alltid mitt rum men det blir stökigt igen på en timma, det är därför jag alltid skriver på bloggen att jag ska städa haha. För vissa tror jag skriver det bara för att ha något att skriva men det är faktiskt sant, städar hela tiden fast det blir aldrig städat!

2. När jag var lite mindre åkte jag gokart i halmstad, men åkte typ i den saktaste farten och körde in i dom där däcken som är runt om banan så började jag gråta hahaha, sen dess har jag inte åkt hahaha, vågar inte.

3. Min garderob är aldrig städad haha.

4. Facebook, blogga & msn är typ mitt liv på datan, och sims då haha.

SKA NER OCH ÄTA ...

bild från google

FRUKOST!  ska faktiskt försöka äta det varje dag :)

GODMORGON

Ligger i min säng, vaknade för någon minut sen bara, somnade runt två igår på soffan, för det var så jävlar varmt på mitt rum så låg där, och sen vaknade jag inatt runt 5 och gick och la mig här uppe, idag har jag ingen aning om vad vi ska göra men jag vill dra och bada någon stans eller något.. För orkar inte bara vara hemma en dag igen, det är så tråkigt.. Så ska tjata på mina ''kära'' vänner och se om vi kan dra och bada någon stans :)


den här idioten åker på söndag :(



och den här idioten kommer hem på söndag :)


SO MANY THOUGHTS

Hejsan, kom precis hem :)

Var med elina emy moa & lina innan, vi var ute och gick med hundarna och sen drog vi hem och lämnade dom, och elina gick hem så vi andra drog till Q8 och köpte godis och glass, sen drog vi till sörgården och satt där, gjorde lite annat också. haha, men det har varit en rolig dag :) Men är ganska trött så tror jag går och lägger mig snart faktiskt. PUSSHEJ

JORDGUBBAR OCH GLASS

Sitter med moa emy och lina, har nyss ätit glass och jordgubbar och nu ska vi ut och gå med abbe & hebbe, som jag är hundvakt åt :) Har inte gått ut med dom än haha så måste göra det, så nu ska vi ut och göra det, bara vänta på elina. Pusshej!



FINA KLÄNNINGAR


399 :- från NELLY


349 :- från NELLY


599 :- från NELLY


449 :- från NELLY


249 :- från NELLY


229 :- från NELLY



FINA KLÄNNINGAR


399 :- från NELLY


349 :- från NELLY


599 :- från NELLY



LYCKOKAKA




HISS/DISS


- BÅRARYD! i början gillade jag verkligen inte båraryd, men nu tycker jag om det som fan, vattnet är inte det renaste men och? det finns något som heter dusha faktiskt. Och det spelar ingen roll att det är en bit att cykla för om man blir varm kan man bara svalka sig och på hemvägen är det bara en stor nerförsbacke!

- JORDUBBAR! det är så jävlar gott, tsm med choklad, grädde eller glass



- KVAV VÄRME! det är så jävlar jobbigt, som det är ute nu, det är äckligt varmt och inte skönt varmt, så jävlar jobbigt!

- GETINGAR/BIN/INSEKTER! det är dom som gör sommaren en % mindre rolig! 

- SKOLAN! längtar verkligen inte tillbaka, fyfan det kommer bli så tråkigt.. Tur att man snart drar då..

JORDGUBBAR PÅ G

Kom hem för en stund sen och snart kommer lina emy moa & elina och vi ska äta jordgubbar och glass, Det kallas sommar!


skit fin bild haha, men orkar inte gå och ta en ny för jordgubbarna läcker under påsen :(



HOS EMY

Mötte emy och lina innan efter jag la upp det förra inlägget, sen skulle lina hem så vi följde henne och sen drog vi till emy och drack saft och åt chokladtopp :) Sen drog vi upp på emys rum och väntade på moa, så kom hon och vi har gjort lite olika, snart kommer min mamma med jordgubbar och glass till oss hehe, så vi ska äta det för är as sugen på det.. 


moa och emy haha

DAGENS







t-shirt & svart linne - JC
chinos - ellos.se
armband - JC, kappahl m.m

Nu drar jag ut med emy lina & moa,vet inte riktigt vad vi ska göra så vi får se, men när jag kommer hem blir det fler inlägg, puss!

VÄRLDENS BÄSTASTE DRÖM

Hade jag inatt, drömde att justin kom vilse i sverige och jag var ute med mina hundar, som jag inte ens har men iaf, aa så mötte jag han och vi typ snackade och han hade ingen stans att sova så jag sa.. okej hejdå. HAHHA skojar, skulle hellre tagit livet av mig, iaf så han sov hos mig och så var vi uppe hela natten och låg och snackade, sen strulade vi ! JAAAAAAAG DOOOOG I SÖMNEN, haha asso av lycka, iaf, sen typ nån månad senare blev vi tillsammans och sen när vi blev äldre gifte vi oss och han var min för-all-tid ♥ det är allvar den bästa drömmen jag någonsin haft hah..



SÅ SÖT!



Haha så gulligt, efter han har tappat dom skrattar han själv åt det hahaha.

FILMTIPS



Det var denhär filmen jag, moa & emy såg igår

Dom flesta har kanske sett den men ni som inte har mååååste se den! Den är så jävlar bra, från början trodde jag att det var en barnfilm, haha.. Det är det verkligen inte. Den är riktigt bra och ni som har varit lika dumma som mig och inte kollat på den måste göra det! Har t.o.m haft den i datan i flera månader men valt att inte kolla på den, trög är jag! Haha, Men iaf.. För 500;e gången, NI MÅSTE SE DEN.

GODMORGON

Blir inte att bada idag, vädret är la fint men inte så fint haha.. Men det var fan längesen jag var i båraryd så vi får snart dra dit tycker jag faktiskt. Men nu ska jag nog bara slappa lite framför datan och så. Och har bestämt mig för att äta frukost varje dag så ska ner och göra det nu. Så det blir mer inlägg sen, b.l.a filmtips (från filmen vi såg igår) och HISS/DISS tror jag, och kaaaanske några andra inlägg ;)

PUSS


bild från förra sommaren.

SLEEP TIGHT

Suttit i typ två timmar nu och laddat ner musik, fick över 150 st sammarlagt, plus att moa och natasha har skickat massor till mig, så nu har jag så jag klarar mig, orkar inte sitta mer idag så sitter nog mer imorgon, men ska nog ut och bada imorgon.. Blev ju inget idag p.g.a vädret.. Så hoppas att det blir fint imorgon så man kan BADA! eller aa sola och sånt. 

Ska lägga mig i sängen och smsa och lyssna på musik nu tills jag somnar, är ganska trött faktiskt, sov ju inte mycket i bilen utan bara när jag kom hem. Så nu ska jag försöka sova, puss & godnatt!


längtar tills jag får dig beby :) Då kommer det upp bilder/dagens kläder m.m nästan varje dag, its a promise! Blir nog svart btw.

DAGENS LÅT



'' I dont want to be without you babe, i dont want a broken heart ''

SITTER OCH..

Laddar ner massor ny musik till min ipod, efter att ha suttit ungefär 20 timmar och lyssnat så har jag tröttnat på dom flesta (inte justin då) så dax för ny musik, eller faktiskt gamla låtar med, dom är nästan dom bästa.



Nu har jag bara ca. 200 låtar, och det tar knappt 2 GB och har ju 8 GB i ipoden så tänkte fylla ut det lite till iaf, för  det är bra att ha massor låtar i ipoden om man har tråkigt någon gång ! :)

SNACKAR MED KAJSA

Kom precis hem från emy, eller har hunnit äta emellan iaf, vi kollade på film som ni får veta mer om snart :) Så köpte vi godis från ica och så, nu sitter jag på facebook chatten och snackar med kajsa haha, det känns faktiskt konstigt att vi snackar fast vi är i olika länder. Men hon kommer snart hem endå så :)



MOT EMY

Nu cyklar jag till emy, det blir film: remeber me.
Med moa, och sen drar vi nog ut och köper godis eller något haha, inte ovanligt. Skriver mer om filmen sen  :) Men nu ska jag skynda mig för lilla emy har såååå tråkigt haha, synd om henne ju =( nej det är det inte .. Haha skojar, ska dra nu

PUSSHEJ



DAGENS











Svart linne - H&M
Rosa/svart t-shirt - Monki
Jeans - Klädstället
Skinnjacka - Vet inte

Fan vad längesen jag använde min skinnjacka, och längesen jag sminkade mig haha.

JUSTIN HEART CATLIN -.-


Även om dom är bästa vänner typ och justin har sagt att Catlin är en vän för livet får man endå damp när man ser domhär bilderna!

Faaast.. dom passar jävligt bra tillsammans, vem vill inte vara Catlin haha?

HAHAAH DESSIE

Alla kanske redan sett denna men endå, dessie som sjunger kissies låt, eller mimar.. haha fan vad roligt.



DAGENS LÅT

Sean Kingston - Over



'' sayin' that you love me, playin' with my heart
everything good must come to a stop, you played with my head
so girl its over, O V E R ''


BACK IN GISLAVED

Kom hem inatt runt halv fem, gick och la mig direkt och vaknade runt 12, ska till emy sen och kolla på film där med moa, men först ska jag blogga och städa. Orkade inte lägga in mer inlägg igår i bilen, var för trött och fick ont i magen och mådde illa när jag satt vid datan samtidigt som vi åkte, brukar alltid få det.. NU MÄRKTE JAG ATT DET INTE ENS HAR PUBLICERATS ! åååååh. Aja, var la inget viktigt inlägg iaf.. 

Snart kommer ett musikinlägg och lite annat, sen blir det att packa upp!

BILRESA

Åker hem om någon timma, ni som har skickat sms :HAR INTE GRATIS SMS!

Så smsar er snart när jag har fyllt på ! :)

Men iaf, aa jag åker hem snart så det blir ingen mer uppdatering, kanske mobilblogg, aa det blir det nog! så vi hörs sen! PUSS♥



MUFFINS

Sitter och kollar på när min syster bakar, hon bakar kladdkaksmuffins. Så ska äta det sen och sen blir det att dra och bada någon stans tror jag, det är lika varmt idag som igår, så om det inte blir havet blir det vattenspridaren hehe.. Men ska hjälpa min syster nu så vi hörs senare.


Google bild :)

1 MÅNAD OCH 5 DAGAR.

Tills skolan börjar, fan vad boring.. Vill ha sommarlov för alltid! Men ska verkligen gå in för skolan i nian, ska göra mitt bästa.



HATA SKOLAN!

LYCKOKAKA






'


hemsidan : http://en.akinator.com/

Skit cool hemsida som kajsa visade för mig, man svarar på massor frågor så tänker man på en kändis som man svarar frågor om så listar den killen ut vem man tänker på , så jävlar coolt!



Varje gång jag har provat så har den haft rätt, ganska coolt faktiskt!

GISLAVED SUGER

Ska antagligen åka hem ikväll eller imorgon på morgonen, vill helst åka ikväll ! för om jag åker imorgon på morgonen så försvinner en hel dag men om jag åker ikväll typ vid nio så är jag hemma på morgonen vid nio så kan jag packa upp och sånt sen va ute, plus att om jag åker imorgon på morgonen, då kommer jag dö av värmeslag, för det börjar bli varmt runt 12 och sen är det varmt hela tiden i bilen, så fyfan för det. Åker ikväll eller inte alls. Har faktiskt lust att aldrig åka hem, här borta känns det som att det inte finns några problem alls, till skillnad från gislaved.

Kajsa kommer iaf hem på söndags kvällen, emy åker typ på tisdag eller onsdag, så från ons eller något är det bara jag och mobbade moa hemma :) Så vi får la hitta på någonting. 

PUSS


bara för det fick det bli en bild på moa för jag skrev om henne :)

STUDSMATTSVATTENKRIG.

Vid 12 hoppade jag och studsmatta och blev skiiiit varma haha, så vi tog vattenslangen och sprutade när vi hoppade, det var skit roligt och skönt. Tänk att jag och josse kan ha kul ihop :) Men aa vi svalkade oss ett tag och nu sitter vi i vardagsrummet, vi får se vad som händer nu.. Blir nog en film och så. 

PUSS



lite bilder :)

VÄRSTA KOCKEN

Satt nyss och spelade sims så kom min bror upp och lagade massor låtsassmat åt mig haha helt söt var han,han trodde att han va värsta proffset :) 







Sen mitt i allt så ropade mamma : Kom ner vi ska äta tårta.

Jag och Nisse ba kollade på varandra och sa: TÅRTA :D
Haha. Så åt nyss tårta och så har jag gjort ett skit snyggt hus till i sims, kanske lägger bilder på husen jag har gjort någon gång, men isåfall blir det en egen kategori med det.. Så vi får se :) Nu ska jag ner och spela fotboll. Hörs nog senare,

PUSS

GRATTIS PAPPA.

jag älskar dig mest ♥




VET NI VAD JAG HAR GJORT?




Åkt vattenskoter!

Åkte ut till havet vid typ 12, badade lite och så.. Sen vid två ungefär så åkte jag josse och en till vattenskoter, det var verkligen skit roligt haha, när det var en rak sträcka gick det skiiiiit snabbt, flög nästan av.. Fattar inte ens att JAG vågade haha. Men det ska jag göra någon gång igen för det var skit roligt. Kom precis hem och ska byta om och sånt sen ska vi grilla och jag ska la leka lite med dom små.

PUSS

THE OCEAN

Godmorgon, vaknade precis har bara ätit frukost och försökt väcka josse men lyckades verkligen inte haha. Igår efter vi hade haft vattenkrig åt vi lite och sen badade jag i badkar, det var skiiiiiiiiiiiiit skönt, ska börja göra det hemma men har oftast inte tid till det men ska försöka göra det oftare :) 

Idag blir det iallafall havet, så ska sätta på mig bikini och lite kläder sen drar jag. 

PUSS


världens finaste älskling.

VATTENKRIG


HAHAHAH kolla mina tänder, helt bruna, åt nyss choklad så därför hahah.

Hade nyss vattenkrig med josse,gustaf,nisse,kevin & sebastian, haha med vattenslangen, blev dyngblöt haha, så sitter i handuk nu och ska snart byta om. Om jag orkar, annars blir det la att sitta här en stund till sen ska jag ner och vara social mot familjen :)



FUCKING ÅMÅL

Hejsan svejsan :)

Kollade på fucking åmål för ett tag sen, filmen finns på youtube så ni vet! Sök på : fucking åmål del 1. Så när den är klar kommer det upp allternativ med del 2, 3 o.s.v. 

Nu sitter jag uppe i TV-rummet och har nyss spelat sims, gjorde ett skiiit fint hus som jag kanske visar någon dag. Ska iallafall ner nu och spela något med mina mina kusiner och mina bröder, blir la fotboll eller hoppa studsmatta, det är det ända dom vill göra typ haha. Men det är skit fint väder iallafall, blir havet imorgon, ska bli skit skönt!



haha tänkte inte på att jag va med på bilden så aa ni ser ju hur den blev haha! Men har iallafall ny mobil, eller det är jens egentligen men lånar den, jens är min mosters man :)

ROLIGA KLIPP







I ♥ FAMILY GUY

haha så roliga är dom! speciellt det första och sista!

HEJDÅ QENDRESA

Har varit ute hela dagen, spelat fotboll med gustaf,nils,kevin & sebastian och sen har vi hoppat i vattenspridaren och ätit glass och så. Vet inte vad som händer ikväll, det blev iallafall inte havet idag så det blir det imorgon istället. Men nu ligger jag på min maddras, den är skiiiit skön! Sån stor uppblåsbar, älskar den hihi. Så tänkte slänga in ett inlägg..

Imorgon drar ales till kosovo :( kommer sakna henne.


en söt sommarbild på oss. Som ni säkert redan har sett men spela roll.

FINT VÄDER

Idag är det jättefint väder, hade fel om att det var runt 30 grader igår, det var runt 23-25.. Nu är det iaf runt 30 tror jag för kan knappt gå ut utan att dö av värmeslag, vaknade iallafall för en stund sen och har ätit lite frukost och så, ska ner och sola en stund nu sen blir det havet!


sist jag var vid havet - halmstad med ales, minne för livet.

GODNATT!

Förstår inte varför jag är så trött på kvällarna, brukar inte vara så trött, men med tanke på att jag gick upp vid 8 imorse så.. Fast jag somnade ju halv 11. Så det är ju nästan 10 timmar.. Är iaf trött nu och täntke gå och lägga mig nu.. Ska åka till havet imorgon, idag (eller igår, för den är över 12) var vi ju i sjön och det var skit skönt där, men havet ska bli ännu skönare! Ska försöka sola framsidan imorgon med, asso magen, låren m.m, för solar alltid på magen så är brun därbak på ryggen och vit där fram haha helt fult. Men det är skönare att ligga på magen.. men nu blev det ett ganska långt inlägg så hann bli ännu tröttare! ... Så time for bed!



hah rätt så gamla cambilder, men har ju faktiskt ingen kamera än så..

SOMMARPLÅGA

Den här låten är och tror jag kommer bli årets sommarplåga, aa den är bra men det kommer bli jobbigt att höra den varje dag haha.



Natteravn - Rasmus Seebach



DAGENS HOROSKOP

Tur
Någon i din närhet är avundsjuk på att du alltid tycks ha turen med dig. Undvik att liera dig med denna person.

Kärlek
Du är kärleksfull just nu och öser ömhet över din partner. Är du singel kan du kanske känna dig lite ensam.

Relationer
Försök att visa upp ett gott humör även om du inte känner dig så glad.

HJÄLPER MOSTER

Sitter och hjälper min moster Linda att lägga över musik från datan till hennes mobil, hon fattar typ ingenting, fast hon har bra musiksmak :)! Dom håller på att grilla så ska snart äta sen tror jag att jag ska leka med mina kusiner/bröder. För träffar ju dom bara en gång på året.

Puss.

FRÅGA FRÅN MIG TILL ER!



den här kameran är den jag ska beställa.
funderar på svart eller rosa.

Men vilken färg tycker ni att jag ska köpa?

Tacksam för svar.

CAMPICS

Vaknade åtta idag! Och somnade halv  igår haha, var skit trött så gick och la mig samtidigt som mina kusiner. Dom sover i samma rum som mig, dom är så söta hihi! Men idag åkte vi ut till en sjö och badade, fast det var mest jag kevin och gustaf som badade. Om jag hade haft kamera hade ni fått se massor bilder men det kommer lita cambilder på mig och mina kusiner iaf. Men kom hem för en stund och har gått runt i bikini hela dagen, spelat spel med kusinerna/bröderna och hoppat stunsmatta. 









'


7;e juli:
Sa hejdå till Kajsa innan hon åkte till kroatien.

8;e juli: Var med ales, kollade runt lite i stan och mest snackade.

9;e juli: Gjorde inget speciellt, jobbade en stund.

10;e juli: Båraryd med först linus och några killar sen kom emy och moa, på kvällen kollade vi på fotboll hos emy.

11;e juli: Båraryd igen och sen på kvällen var det fotbollfinalen hemma hos emy, behöver inte ens skriva vem som vann för det vet nog redan alla ;).

12;e juli: Var på äventyrslandet med min familj, skit fint väder! typ 30+!

13;e juli: blev helt klar med jobbet, skit skönt så nu har jag runt 4000. 

14;e juli: Åkte med familjen till sundsvall, tog 10 timmar med bil! fyfan vad jobbigt. Men kom fram igår vid typ fyra. 

BACK ON TRACK!

Heej! Det är la ungefär två veckor innan jag har kameran hemma. 12 dagar kvar till lönen och sen vet jag inte hur lång tid det tar att få hem kameran om man beställer den från internet.

Men jag har saknat att blogga som in i helvete. Har fan tänk på det varje dag! Har bara haft bloggpaus i en bvecka men det känns som en evighet. men tills kameran kommer hem får ni leva med att det kanske inte blir så jätte många nya bilder men en hel del blir det nog.

PUSS

RSS 2.0