Godnatt

Är trött och har ont i hela kroppen, godnatt♥



Gamla bilder

Har typ ingenting att blogga om så ni kan få lite gammla bilder :)













Bilder som ebba skicakde för ett tag sen, fan vad liten jag är på vissa bilder :(

I've got you

Laddade nyss hem massor nya låtar som jag skulle lägga in i ipoden så kom jag på att den var kvar i skolan :( Fan med...... Fast kan ju inte säga att jag inte längtar imorgon tills skolan!! Först klassråd, sen slöjd i två timmar, sen en halvtimmas hemkunskap då vi får tbx proven, sen får vi sluta halv 1 :) Sooooft, hoppas jag får bra på hemkunskapsprovet, pluggade somfan till det!



Snyggt!







Faaaaaaaaan vad snygga! Allt från www.stylebytyra.se

Never say never

Orkar inte kolla på TV nu längre så ligger i min säng och kollar på stylebytyra.se faaan vad snygga smycken dom har där! Håller på att spara bilder på det jag ska beställa när min lön kommer den nittonde, hahaha bara 20 dagar kvar :) Ne men gjorde typ av med allt i göteborg, och har glömt att jag ska beställa skor med.. Så det får mamma göra åt mig, hon har redan lovat det hihih.. :)



Bara för det fick det bli en bild på henne, tjurig hon ser ut :o

Nedräkning









blogg.se ? Sämst

När jag går in på min blogg är det senaste inlägget ''Freak out'' nu? Men detta är ju typ mitt tredje inlägg sen dess? Vet inte varför dom inte syns på min data? Om ni ser dom på er data så kan ni la vara änglar och berätta? :) Annars kommer domma la upp ikväll..? konstigt.



Vill ha sommar!

Ligger i soffan och tittade precis på TV, nu på en halvtimma går det inget bra.. Så får gå upp på rummet och fortsätta min städning, Är jävligt trött så tror jag kommer somna runt 8 idag, jag är allvarlig! Fast endå skit skönt att somna så tidigt ♥det går åt he*vete med pluggningen me, och är på dåligt humör också. Två av anledningarna är:

  • Är sjuk och kan ej stanna hemma från skolan för då missar jag för mycket
  • Har SO prov på torsdag



    Saknar sommaren!!!!!

Tierd

Förlåt för mitt dåliga bloggande idag, även om vi slutade skolan halv 12 har jag lixom inte hunnit blogga, har.... Sovit för tror jag börjar bli sjuk, men orkar inte vara borta från skolan mer för då kommer jag bara jätte mycket efter.. Men ska nog plugga lite snart om jag orkar för jag orkar knappt skriva detta men känner mig jätte elak att jag inte bloggat något idag knappt!



Freak out

Hemma från skolan, väntar på pannkakor som mamma lagar och håller på att städa mitt rum,eller ska börja nu. Är på grymt dåligt humör men uppdaterar nog senare!


Bild från midsommar

Lookin' soo good

Nu ska jag gå och lägga mig, godnatt! ♥


hahaha små eller vad?

Ny låt från Justin

Fan vad grym!!!!! Latin girl ♥



Hahahah


Älskar den nya comhem reklamen!

00.30 - Hur mår du Judith? Hej på er hahahahhaha så jävlar roligt! Ni borde se hela haha den är grymt rolig

Ont i halsen

Ligger i soffan och kollar på 2 ½ män :) As bra är det, vet inte riktigt vad som går på TV:n men hoppas det går något bra, annars ska jag typ lägga mig och kolla på film och försöka sova! Imorgon och på onsdag slutar vi ju halv ett för lärarna ska på något möte, soft att sluta tidigt! Efter skolan blir det att plugga. Har skit ont i halsen så dricker varm oboy och hoppas att det går över, hope so! Ska dricka te med citron också :)



Taylor följer mig på twitter







hon taylor, som är på dom två första bilderna och sen är hon med på den tredje med, HON FÖLJER MIG PÅ TWITTER :D

Top model

Sitter och kollar på top model, är skit trött och ska försöka att somna lite tidigare idag, somnade runt 12 och gick upp 7 .. Ska lägga mig typ 8 idag haha skojar det har redan varit, men typ 10 då.. Hemkunskapsprovet idag gick bra, svarade på alla frågor så man får ju se vad man får för betyg.. Hoppas på MVG men man vet ju aldrig! ..


Vi är jätte snygga

Svar

hej! Din blogg är bra o jag tycker du är fin <3 men din webbcam är inte så bra, kan du int byta!!?? Så ser man dig bättre o finare <3

Sv: Tack så jätte mycket och tack igen, haha neej den sitter fast inbyggd i datan så det blir lite svårt

Home!

Dåligt uppdaterat idag.. sorry dudes men inte haft mycket tid, varit ute och så.. Men är hemma nu, tittar på paradise hotel :) haha roligt program.. Har faktiskt inte så mycket mer att skriva i detta inlägg, bloggtorka eller vad man kallar det idag..



Blåbääär!!

Hejsan, kom precis hem från skolan och håller på att värma blåbär i micron, ska göra smoothie :) Mamma kommer snart och då ska hon göra pannkakor :o hihi, ovanligt att jag äter det? Njaaa inte så.. Snart börjar simpsons med, på kanal sex eller fem, det börjar 15.35 för er som vill veta hihi!



Coolt



Coolt klipp vincent skickade till mig, fan vad grym han är :o asso han på klippet..

haha hela min klass snackar typ över facebookchatten,

Oh i got a vision

Nu har jag ida och ebba varit och snackat om betyg i bild, hahaha.. Ne men nu måste jag verkligen göra den här uppgiften! Längtar tills det blir helg, imorgon och på onsdag slutar vi halv 1 för alla lärare ska på något möte haha.. SKÖNT!! puss ♥


I datasalen

Har bild och är i datasalen, fan vad jag hatar tangentborden på skolan.. Asjobbiga att skriva på, Men vi jobbar ju om reklamer här och jag jobbar om Justins hihi,fast det skrev jag ju förra veckan. Men vissa kanske glömt haha.. sitter på spotify och lyssnar på My world - The collection♥♥


FIIIIIIIINAST

Godnatt!

Nu kan jag ALLA instuderingsfrågor utom dom fem första men det är bara för att jag ej har hittat svaret på dom. Så hoppas det räcker till VG iallfall, är ganska trött så ska sätta på ett avsnitt av scrubs och sen försöka sova. Godnatt! ♥


emy lina(där uppe) och moa, emy är ju i ryssland nu! i 32-minus grader ;) Hoppas inte du är jätte brun när du kommer hem hihi

Freeeezzing

Fan vad kallt det var ute, vi åkte typ ingen pulka hahaha, och lina kom aldrig så det var bara vi tre, satt på sörgården lite och kom precis hem :) Känner typ inte mina händer eller fötter, ska dusha nu sen blir det plugg hela kvällen, min syster har lovat att hjälpa mig. Snällt snällt! Nu ska jag dusha, så vi hörs imorgon för tror ej det blir mer bloggning idag!


snyggt

Waiting waiting

Fan vad linus och jacob är sena.. Fast dom kan ju knappt cykla så inte så konstigt att det tar lite tid haha, Frågade kajsa med om hon skulle med men latmasken orkade inte, hon kanske borde blogga lite!!!! Vet att du läser hihi. Men ska typ städa undan lite på mitt rum, här får ni en till bild från igår som ni ej har sett.



That should be me

Eller ska inte riktigt dra än, Linus och Jacob kommer till mig snart och sen möter vi lina, så det blir ju snart :) Hoppas jag haha, har inte åkt pulka på jätte länge! Men kommer nog inte orka vara ute så jätte länge till för det är ju svinkallt! Sen ikväll kommer det nog ingen uppdatering för då måste jag VERKLIGEN plugga!


Denna bilden passar bli till inlägget! hahahahah

Hejdå!

Ska ut och åka pulka nu med linus jacob och lina! Hörs senare





Mitt uppe i pluggning

Känner mig duktig. Sitter och pluggar, det är helt kolmörkt ute, fy fan vad jag hatar vintern :( Aja, vi hörs sen!



Raise your glas

Haha nu är jag klar.... Så ska börja plugga på egen hand innan dom kommer hem.. Skulle egentligen på julskyltngen med lina men måste plugga, och min mobil har dött? Så kan inte smsa haha.. Aja haha, ringde henne nyss och sa det endå.. Aja nu får jag börja plugga, vet inte riktigt när jag bloggar igen, det blir ju efter mamma och dom har kommit hem och josse har pluggat med mig i 40 minuter :) 


Jag och ida härmade kung fu..

Nu ska jag städa

Ska fortsätta städa nu, detta är mitt 1032:e inlägg :) Sen när mamma och dom kommer hem ska jag tvinga Josse plugga med mig, typ förhöra mig 40 min, sen ta paus och typ dusha, sen förhöra mig igen i 40 min, sen ta paus och städa mitt rum, Sen plugga i 40 min, sen äta. Och kommer försöka att blogga i pauserna med, eller det berors på om jag hinner vetni! Men det kommer jag nog göra, ska fan satsa på VG eller MVG på provet, så kommer jag säkert på G eller IG. Näää IG ska jag inte få för då får jag IG i slutbetyg i Hemkunskap.. Not so funny.

Hopp nu ska jag städa, vi hörs senare!♥


Bild från fredags

Pray musicvideo

Alla kanske inte har sett Justins nya musikvideo till Pray. Här är den iallafall



Home

Nu är jag hemma från Ida, vaknade vid 11 och låg i en och en halv timma och försökte få henne att vakna, lyckades vid klockan ett.. Då kollade vi på playa del sol och sen midsommar med göran. Och nu är jag hemma, ska städa lite innan mamma kommer :)



Hos ida

Kom typ precis till ida, eller det har tagit lite tid att välja vad vi ska se, men det blev playa del sol. Sesong ett. disc 2 :) Trevligt att veta, är ganska trött så kommer inte precis orka vara uppe jätte länge till, men längtar tills jul-lovet när vi ska lana! Då ska jag vara uppe en heeeel natt, var faktiskt jätte länge sen vi gjorde det :( Och nu är helgen slut med.. Borde vara helg måndag, tisdag, onsdag, torsdag fredag och sen skola lördag och söndag, fast då hade söndag varit som fredag och fredag hade varit som söndag..

Haha ni ser hur trött jag är, förstår knappt själv vad jag skriver.........

Det kommer fler bilder senare,  asso idag fast på morgonen eller dagen. IMORGON HAR JAG HEMKUNSKAPSPROV!!!

EandI.blogg.se <---

Hej svejs, sitter hos mig med elina ida ida frida moa och lina :) Ska nog snart hem till ida, Tror vi ska se på playa del sol eller något. haha vi försökte lura elina och ida men misslyckades lite halvt.. :( Imorgon kommer min familj hem, :( Då har jag inte FF längre, boring.. 




Riktigt snygga bilder.. :)

Nu ska vi typ städa lite och så sen drar vi. Hejdå! Hörs imorgon eller inatt♥

Här kommer fler bilder






Mer bilder kommer sen

Nu har vi ätit klart och discat och massor skit, teamwork!! Nu dunkar vi musik och gör inte så mycket, här får ni lite bilder :)

















NI FÅR MER SEN! puuuss på er♥

Tacostime

Lagar tacos med Ida, Lina och moa!
Här får ni en cambild mer bilder kommer senare!





Pusshejdå!!

Nu ska jag ut, sen hem och sen massor, haha ska äta ''tjemiddag'' hemma hos mig sen med, Så jag bloggar runt halv 8 för då har vi nog varit på ICA och så, ska sova hos ida idag med för får inte sova hemma själv ju haha.. 



Dagens kläder

Förlåt för min dåliga uppdatering på tre timmar typ haha.. Har ätit, pluggat och städar. Och fixat mig och tagit outfitbilder, som kommer nu!





Tröja - JC
Linne - JC
Jeanstghts - Kappahl
Ring - Kappahl
Armband - Thomas sabo, spanien, present m-m

Ska städa

Ska städa och laga mat och sån skit! Hörs senare



Simslover

Sitter och spelar sims med lina, eller hon spelar ju på sin data och jag på min, ida spelar farmville och snackar om hur fiiiiin hennes gård är haha, vi har bestämmt att vi alla ska lana någon gång under jul-lovet, antingen den 22:e på julavslutningen eller någon dag efter julafton :) Och då ska vi vara uppe hela natten hihi!!

Här kommer några fler bilder från inatt!








Nu drog lina, så jag och ida ska laga mat och sen vet jag inte vad vi ska göra, ska städa och sån skit sen med,

Simstime

Moa drog för ett tag sen, vi har kollat på sunes jul.. Nu sitter ida och spelar ett häst-spel och jag och lina ska spela sims!! Är ganska trött faktisit, har varit uppe sen 10 -.- Bara för att lina ville det, haha det var tre mot en men endå vann den jäveln!


haahahah fyfan

Godmorgon

Lina det rövhålet var tvungen att gå upp 10.. Så aa nu är vi vakna och ska typ kolla på en film eller något, somnade runt halv fem typ och så fick man inte sova ut, men nu ska vi se på film pusshej♥


hopp..

Fyfan

Det här har jag hört i ca. två timmar:

ååh nu tar vi del 1, hopp då blir det del 2 nu, aa nu blir det del 3. o.s.v.. Nu äntligen är dom på del tio av filmen festival så hoppas att vi snart kan dra och lägga oss i soffan och kolla på sunes sommar, och sunes jul,och yrrol :) 

Hörs imorgon eller senare♥

sötis

Visst ser det mysigt ut

Hihi nu ska vi lägga oss och kolla på film sen vet jag inte vad som händer :)


Visst ser det riiktigt mysigt ut hihi

Festival

Lina ida och moa sitter och kollar på filmen: ''Festival'' på youtube.. Grymt tråkigt för mig men när den är klar ska vi kolla på sunes jul. Så jävlar bra är det hahhaha, grym HUMOR!!! Och eftersom jag är trött men endå inte så trött så jag ska somna nu så det kommer bli natthumor!! 



I ain't perfect

Sitter med elina, moa och ida och äter makaroner nu, lina har somnat men henne ska vi väcka snart haha.. Vi har laddat hem (eller jag har) yrrol, nu håller vi på med sunes jul sen blir det sunes sommar, blir typ filmmaraton inatt haha.. Och lina ska vara med så henne får man ta och väcka.. 


Ida ser hemskt glad ut haha !!

Yrrol

Hahahaha nu tankas yrrol hem! 



Den tipsas somfan! Den är verkligen skit rolig hahahha

Snyyyyyyyyggt!!!!!


KLICKA FÖR STÖRRE!!!!

Faaaaan vad snygg hans nya frisyr är!


Bilder från ikväll

Nu drog precis emy oscar oskar och chrille, Vi har typ sovit tittat på film och sånt haha.. Moa är jätte tråkig hon sitter och gäspar vilken mes!! Hon drack energidricka innan och var på skit bra humör sen ba åkte det neråt.. Nu snackar hon om att hon skulle tagit med sina läxor hit så hon kunde plugga? neerd..










Moa blev lite ägd av mig och lina






Vi hade otoligt kul när dom andra var på Q8



Det var alla typ än så länge, kommer nog fler sen!



Jag hatar verkligen moa

Jobbigaste jävlar människan på jorden, ne fyfan vad tråkig och störd i huvudet hon är

Med töntar..

Är hemma hos mig med massor töntar.. Dom ska snart upp till Q8 hoppas jag så jag slipper dom jävlarna.. Grymt jobbiga :)



gästbloggning på G

HELLO!

bästaste emy här, + elina :)
Tänkte bara att älsklingen behövde ett fint inlägg.
hihihihihi vet inte riktigt vad vi ska hitta på ikväll, men något skojjsigt blir de väl. Om två dagar så åker jag till Ryssland, bara så att alla vet, 32 minus grader :O hallå döda mig någon... kommer hem torsdag nästa vecka, kommer sakna alla, hihihi så gullig jag va nu. 

Men nu ska jag dricka julmust, så see yaaa'll :*



aboow broshan va coola (h)


Jag har tråkigt

Sitter och väntar på att nördarna ska komma men dom kommer ungefär om en timma så vet inte riktigt vad jag ska göra tills dess.. Kolla på TV eller någonting.. Fast det låter inte så där jätte roligt fast har ingenting annat att göra.


maaat♥

Skulle ladda upp en bild

på robert, så här:

han tycker att han är jättecool... 

Hungrig

Ligger i soffan och kollar på TV, Går inget roligt så jag kollar gamla avsnitt av simpsons, haha grymt roligt, är jävligt hungrig så ska laga mat nu:)


Fakesmile är så jävlar tjurig nu!! :@ För er som inte vet varför så rulla ner ett inlägg..

Elak jag var..

Blä på mig att jag sa att jag inte skulle blogga men här har ni anledningen?



Fan :(:(:(:(:(:( är grymt tjurig...........

Orkar inte blogga mer

Dålig uppdatering idag jag vet.. Haha ni får helt enkelt ta och klara av det en dag, Men nu har jag precis städat mitt otroligt stökiga rum och det är la helt okej nu......... Nja inte riktigt. Aja jag vet inte om jag orkar blogga mer idag. Är på riktigt tråkigt humör.



Klar

Har pluggat, blev inte fem timmar men lite iallafall.. Ska städa mitt rum nu och så, bloggar mer sen!

Hungrig

Ska ner och äta frukost nu sen går jag till Ida, ska plugga MINST tre timmar efter skolan och det ska jag faktiskt hålla så det kommer uppdatering efter jag har gjort det, kanske uppdatering i skolan med. Puss hej♥



Dåliga dagens outfitbilder







Tröja - Ginatricot (den nya)
Tights - H&M
Armband - Thomas sabo, present, vänskapsarmband med ebba(haha vi gjorde dom typ förra året), spanien
Klocka - Present av kajsa
Ring - Ullared


New things


Bik bok


JC


ginatricot


Åhlens





JC

Köpte också julklapp till kajsa men det kan jag ju inte lägga upp här haha, Skulle köpa tre par skor och sveamössa med meen nää :( Hittade inte det..

Bilder från göteborg

Nu har jag fixat mig, kanske tar outfit bild om jag orkar men nu kan jag ju berätta om dagen igår:

Först gick vi ju i skolan tills halv 1 sen åkte bussen, skolan var tråkigt.. Vi hade tre lektioner och det var dom tråkigaste av dom alla SO, NO och spanska :( Iaf, sen åkte bussen haha, målade linas naglar och yup lyssnade på justins nya album♥ Och sen när vi kom fram gick vi i nordstan, gick i affärer och typ åt haha :) Sen skulle man vara utanför göteborgsoperan vid typ sju.. Men vi kom lite senare så vi fick typ springa hahha..

Den där teatern var i tre jävlar timmar.. Haha den var inte ens rolig men inte så jätte tråkig heller, typ somnade och så skrattade jag och ida åt han som håller på med en pinne och ska styra dom som spelar ett instrument, det såg ut som om han hade damp helt seriöst hahaha

Sen runt 20 i 11 var den klar och då åkte vi bussen hem, hahahahahhahahahah den var rolig.
Sen kom jag hem runt halv 1 och somnade halv 2 men orkade faktiskt inte blogga.. Här kommer bilder från igår:




























ugly hahahahah men skitsamma








<3<3<3<3<3


Shena shena

Godmorgon, Göteborg igår var skit roligt, Börjar kvart i 12 idag så ska bara fixa klart mig sen berättar jag mer och visar vad jag köpt m.m :) 



Hejdå

Ska dra till skolan snart, har lyssnat sönder justins nya album, haha gick upp halv 7 bara för att hinna ladda hem det så har det i ipoden nu hihi, pusshejdå här har ni nya cambilder som jag tog nyss









Skulle gissa på att det ej blir mer uppdatering idag, kanske mobilblogg men annars hörs vi imorgon. PUSS♥

Justins nya album:

Kajsa ringde precis och väckte mig och berättade att justins nya album är ute:

Här är spotifylistan

FYFAAAAAN VAD BRAAAAAAAA JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR

Hörs i imorgon eller övermorgon.

Godnatt

Var precis och solade, och har pluggat somfan, ska plugga lite till sen blir det film och så ska jag sova.. Imorgon kanske det blir morgoninlägg.. Annars noll inlägg, sorry dudes men ska till göteborg ju och kommer hem sent på natten, ska ju dit med skolan.. Men ni kommer få se på bildbomb somfan!

Godnatt

nice

Snyggingar

Har ju missat två avsnitt av tyra och kenza show, eller kenza och tyra show vet inte vilket av det haha.. Ska se dom nu! Hörs sen♥





Svar

Vad heter din twitter?

Min twitter heter: amandabiieber
Här är direktlänk till den också

Följ gärna!


Tweet from Usher ;)


Trött......

Fan vad trött jag är nu för tiden haha.. Kommer gå och lägga mig typ direkt när jag kommer hem från skolan på fredag, typ halv fyra sen sova heeeela natten/kvällen och vaknade typ 3 på lördag morgon, haha då har jag sovit 23 och en halv timme :D Då är jag nog utvilad hahaha, okej det kommer inte hända men det skulle vara skönt som fan :(

Onödigt inlägg...



Duktigt duktigt

Har precis plockat ut hela diskmaskinen, känner mig snäll idag :) Mamma ska snart göra pannkakor och sen efter det ska jag plugga, sen sola och sen plugga hela kvällen, så känner på mig att det kanske inte blir den bästa uppdateringen, men nu tills jag ska äta blir det ju helt normal uppdatering :)



Hemma från skolan

Slutade 10 över 2 men det tar lite tid hem haha, hade kort och rolig dag idag i skolan, hahaha tror aldrig jag har skrattat så mycket under en skoldag, kan tyvär inte skriva varför här :( Men iaf, först hade vi klassråd, tråkigt.. Jag jobbade med engelska, sen hade vi slöjd, skrev redovisning om min klänning och sen bytte jag till träslöjd, sen hade vi engelska och sist matte :)


fula gamla cambild, MÅSTE FÄRGA MITT HÅR!!

Rolig konversation

Om man ska säga: För mig. På spanska så blir det: Para mi, haha kolla våran konversation idag på spanskan mellan mig, kajsa och ida.

Kajsa: vad är det för mig heter nu igen på spanska.. For me?
Ida: haha det där är ju svenska?
Amanda: Hahaha nej det där är engelska

hahahha fan vad kul det var!

Men nu ska jag iallafall sova. Godnatt♥


coolingar

Finast av alla

Kollade precis klart på desperate, så jävlar bäst är det, nu kollar jag på In the middle, det är så jävlar roligt hahah, men missade cougar town :( Det är också så jävlar bra haha, så får se det nästa tisdag.......... Ska snart gå och äta och sen ska jag gå och lägga mig, Är skit trött, fast kommer säkert inte ens somna förrens inatt :( Suger på att somna haha..

Pusshej♥


ASSO FAN VAD SNYGG!

Grattis challangeboy


Även känd som min facebook-kompis hihihih

Alla borde se den!



Harry Potter filmen var as grym, fan vad bra den var! ALLA borde verkligen se den, jag tycker att det är den bästa harry potter filmen av alla faktiskt.

Svar

spelar det roll om det är fake :S, är det snyggt så är det ju det :P

Aa men jag menar typ parfymer, det är inte så kul om man köper en parfym som man vet luktar gott sen när man öppnar kartongen så är det inte den parfymen


Hemma

Kan skriva om filmen sen, nu sitter jag och kollar på dagens desperate avsnit, det började ju 9 men mamma spelade in det så jag kollar nu, filmen var grym!!!!!!!!!! Men jag skriver mer om den sen hihi


Haha gammal bild :)

Nu ska jag på bio

Eller inte än men ska snart möta Ida och sen ska vi ju ända ner till ICA och så, vi hörs senare!



Svar

Gud vad bruna ni är! :O hoppas ni har haft det bra. har du handlat ngt? isf kan inte du lägga ut det? :) kram!

gillar du din blogg asmycket! :D

Sv: Jo jag handlade typ inte sådär jätte mycket där nere, allt är typ fake, så handlade bara parfymen typ för det var den enda jag var säker på att det var fake, Kram och detsamma :)

Proactive

Justin reklamen var nyss uppe på min blogg hihi.. 



Gör ingenitng just nu, typ tar paus från pluggandet, är inne på msn och på facebook typ haha, eller fejjan haahaaha, och håller på att läsa massor bloggar.

Moajosefssons.blogg.se

Tycker ni ska besöka hennes blogg.. Hennes humor er helt insane... Så tror inte det kommer bli något tråkigt inlägg precis haha ;) 

Här har ni direktlänk


Jävlar snygging

Cleimentin

Ligger i min säng och äter cleimentin och läser i hemkunskaps boken också, duktigt duktigt. Har provet nästa måndag sen på tisdag är det so prov med :s jävlar mycket prov nu.. Ska möta ida vid typ kvart i sex eller något sen möter vi moa och lina med så blir det ju bio, just det ;) Moa har skaffat blogg med! Länkar snart!

Hahahahahaha kolla vad ny börjar bloggarN skrev till mig:
'      moa säger:
okej
kan man göra två inlägg eftervarandra ??
'      moa säger:
okej :D
kan man göra två inlägg eftervarandra ??

Hahah så jävlar trög....


Haha lång dush....

Hade simtest sista lektionen, gick väl bra och sen hade vi typ D mot C att man skulle göra konster i vattnet hahah, Och sen typ dushade vi i 100 år och sen bastade och så. Så kom precis hem, Pluggar till hemkunskap sen vid sju ska vi på bio, Den nya harry potter filmen :)


haha har börjat älska twitter ::

Jag hatar skolan......

Nu ska vi typ dra och äta, jag uppdaterar när jag kommer hem efter skolan. Slutar vid 2 men sen har jag bad sista lektionen så kommer hem typ tre eller något haha.. Då blir det pluggning!! Men bloggar lite med :)


I bibloteket

Sitter i bibblan med lina, hon har ju med blogg så då gick vi hit för att blogga hihi, läs hennes blogg här:
www.linajohanssons.blogg.se

Vi sitter också och bokar bio tills ikväll, Harry potter ska vi se :) Blir såklart vi som får fixa det för ingen annan tar ju tag i något, eller vad säger du lina ;) Men idag började vi med NO och sen hade vi Spanska och sist matteprov, tror det gick bra.. Nu ska vi snart äta, eller om tio minuter haha, kyckling♥


jag vill ha sommarlov :(

Hejdå

Hepp nu ska jag packa ner alla mina 454167157 skolböcker och sen dra till Ida, kanske bloggar i skolan men har för mig att det är på tisdagar vi knappt har någon rast :( Isåfall hörs vi senare, pusshej


hahahaha cchokladboll


göteborg med alaget förra året


asaballa gamla bilder menmen :) tror aldrig jag lagt upp dom på bloggen innan..

Godmorgon

Godmorgon, orkar inte ta dagens outfit för har endå bara klassbyxorna och en svart t-shirt på mig, inte så rooooligt att se haha.. Idag skulle jag vara med sahra men det är bara från 3 till halv 7 så knappt lönt, så vi ska vara någon annan dag :) Skolan börjar 10 över som vanligt så ska la dra härifrån vid 10 i till ida, Ligger och lyssnar på musik nu..... Kulkul


coool bild haha

Godnatt

Ska snart sova, så vi hörs imorgon! Pusshej♥


SÖÖÖÖTAST LILLA BEBISEN

Imagine tweets:

#Imagine Pattie:"I think thats enough pics of [ur name] on ur walls!" Justin:"Are u crazy? The Great Wall of China still wouldnt be enough."

#Imagine Justin: I have a surprise for you! Close your eyes (: You *close your eyes* Justin *kisses you gently*

#Imagine Justin: You can fall off a building,you can fall out a tree,but shawty You: Yes(: Justin: the best way is to fall in love with me

#Imagine Justin held your hand & said: "I want to be your favourite hello & hardest goodbye" he kisses you


Fyra av fem hundra miljoner #Imagine tweets, alla kanske inte visste var det var så tänkte visa för er :)

You'll always be my hero♥

Love the way you lie

Här är part 2 love the way you lie. Grym är den!



Hemma igen

Är hemma igen, är inne på twitter, och läser massor #imagine tweets och alla Justins tweets, imorgon är det ingen sovmorgon inte.. Drygt, Ska upp vid sju och verkligen försöka hinna blogga, det kanske kommer inlägg med :) Men ska nog snart gå och lägga mig, eller kolla på film eller något, ingen aning men kommer nog inte kunna somna än..

Ska ut en stund

Nu ska jag ut en stund, uppdaterar när jag kommer hem




Bilder sen förra midsommar

Can someone tell me how to?

Sitter i min säng och dricker pucko, ska snart ut med Amanda en stund. Tror inte det blir så länge för det är ju svinkallt ute men en stund :) Sitter och lyssnar på Pray med, fyfan vad fin den är.. Kan inte släppa det!

Mitt rum är aaaaas rent, det enda jag ska göra är att dammsuga men annars är allt i ordning, och orkar inte dammsuga nu, gör det imorgon!


Justin igår på AMA's 

SEEEEEEEEEEEEXY♥

Ska beställa imorgon tror jag

Om dom finns i min storlek, uggsen finns i min storkel men dom andra finns i 40,41? Har ju 37 haha, lite problem där men mamma sa att dom kanske kommer in i andra storlekar imorgon så då kan jag beställa dom imorgon isåfall, om dom finns i min storkel då.





Fast vet inte om jag vill ha dom svarta uggsen, vet inte riktigt än vi får se :)

Håller på att städa

Vet att jag inte uppdaterat på ett tag haha, har kollat på ikeas och skopunktens hemsida med mamma och nu har jag städat ett bra tag, är snart klar så jag kan uppdatera mer då, ska visa vad jag ska beställa och så.


Lina...........? You know what to do

Tivoli

Här kommer bilderna från tivolit och papegojshowen :)










Haha det var typ tjurar man satt på så hoppade dom upp ioch ner och vred sig så man rammlade ner


Här är papegojshowen jag och josse såg, dom var grymma, cyklade och kunde matte, det var en fågel som om man visade på klockan typ 9, så ringde han nio ggr i en klocka :O








The AMA's

Igår var ju som sagt AMA's och Justin vann fyra priser: T-Mobile Breakthrough Artist, Artist of the year, Favorite Male Artist (Pop/rock), Favorite Album (pop/rock).

Han vann alltså alla fyra kategorier han var med och tävlade i ! FAN VAD GRYM!

Här är klipp när han vinner : Artist of the year, fyfan vad sööt han är när han kramar sin mamma och alla och går upp med VÄRSTA smilet haha så jävlar sööööööt!!




Tänk att det är första gången han är med och tävlar i AMA, och vann TRE priser, då är man GRYYYM!! 


Och kolla vilka söta tweets:

FF hela helgen hihi

Längtar tills torsdag och helgen för har ff från fredag till söndag hihi, Imorgon ska jag vara med Sahra med, fan vad längesen det var, någon gång under sommarlovet var nog sist.. Och på onsdag vet jag inte vad jag ska göra och sen på torsdag blir det ju göteborg sen under helgen vet jag inte heller, tror vi kommer vara här :)



Göteborg med alla nior.

På torsdag ska alla nior (alla som vill) sluta vid 12, och sen ska vi till göteborg så får man gå runt i stan och så, göra vad man vill tills typ sju och då ska vi på någon teater..? Tråkigt men det är ju inte därför vi åker dit haha, snacka om att ni ska få BILD-BOMB PÅ BLOGGEN då!


Orkade inte skriva namnen men tror ni gissade på att jag skulle gå med idioterna..... :( Poor me haha skojar bara......(?)

HUNGRY

Kom precis hem från skolan, fan vad äcklig mat det var, mamma lagar mat nu haha jag dör typ av hunger :( Men skolan gick skit snabbt idag faktiskt, Men blä vad jag hatar skolan :( Också stängde jag av scrubs klockan 22.27 och somnade 12? :( Kunde inte somna, låg typ och tänkte på allt och ingenting haha.. Men ska försöka somna tidigare idag :)


gisledagarna 2010 sög hahah

FÖRLÅT

hehe kunde inte blogga imorse,ska försöka imorgon i promise!


FÖRSTA GÅNGEN!



inatt klockan två sändes så sjöng Justin ''Pray'' live för första gången!!! FYFAN VAD GRYM, bäst♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

PROACTIV

Sitter i datasalen, har bild och ska jobba om en reklam, väljer såklart denhär:


Hihihi, ida sitter och tittar på sunes jul på bildlektionen? idiot hahahahaah..

Sitter och lyssnar på Pray,fan vad bra den är!!! ♥

BÖRJAR BLI TRÖTT..

Gäspar hela tiden haha.. Ska ner och äta sen kolla på en film sen ska jag sova, dagens outfit kommer upp imorgon, ska upp halv 8 och börjar 10 över 9, så har lång tid på mig, ska ju börja äta frukost imorgon hihi..

Godnatt, vi hörs imorgon!

snyggingar

SVAR PÅ KOMMENTARER:

Till Felicia: Tack så mycket! :)

Till Alicia: Hahah ja men endå, det är inte roligt med detta vädret :(

BILDBOMB! nr. 4

































Det var typ alla bilder, eller det är en dag när vi var på typ ett tivoli jag inte laddat upp än, eller det var typ som liseberg fast med bowling och massor annat, typ papegojor som kunde cykla? :O visar bilder imorgon eller något :)


DONE

Sådäääär, nu är jag klar med min städning.. Har ett problem :( EMA's är ikväll klockan två inatt, på kanal nio, och justin är med där men kommer aldrig orka vara uppe så länge, isåfall får jag ställa alarm typ fem i två, meen då kmr jag bli pigg och inte komma somna om? :( 


hahahaha snyggt

WHATS MY NAME?



Rihanna är as grym och grymt vacker :) Hennes låtar är alltid bra men hennes bästa är Love the way you lie med Eminem.

STÄDDAX

Hejsan svejsan, kom hem för ett tag och har gjort alla läxor som jag har tills imorgon, så nu har jag mycket tid på mig så jag ska städa mitt rum, ska försöka somna tidigt idag med, och imorgon ska jag börja äta frukost, tror inte jag har ätit frukost under alla mina år på lundåker, inte ett enda.. Jo vi säger såhär: av 100 dagar så har jag ätit frukost av 2 dagar ahaha, men nu ska jag börja för då kanske jag inte har så jävlar ont i huvudet varje dag haha :)


sött

ICE CREAM

Nu kommer mamma snart och hämtar mig, sen ska jag göra massor läxor så om det finns tid så bloggar jag ikväll, annars hörs vi imorgon! Puss♥


<3<3<3

DET SNÖAR!

Blä på detta vädret, fast bättre än slask, om det börjar regna nu så kommer det baaaaara vara skask på gatorna :(



VILL HA I JULKLAPP:



- Ipod touch och två silikonskal
-Justins bok & alla skivor
- Justin tröja
- Knokk-klocka 
- Att få gå på justins konsert 
- Pengar

Det är typ min jul-önskelista detta år! :)


BÄSTA DRICKAN



hehe den här drickan är den bästa som finns, FÖRUTOM MJÖLK!! Men den kommer tvåa hihi, Har druckit den i streck två timmar :D

NYÅR OCH JULAFTON

Imorgon är det en månad kvar av skolan sen är det JUL-LOV!! Fan vad jag ska sova länge då, ska inte plugga någonting haha ska vara fri från skolan hihi, längtar somfan till julafton, men har ingen aning om vad vi ska göra på nyår så då kan jag ju inte längta dit haha, hoppas vi ska göra något kul iallafall :)


Haha fan vad snygg bild!

PRAY



I close my eyes & I can see a better day
I close my eyes & pray
Cause I know there's sunshine behind that rain
I know there's good times behind that pain

THERES JUST ONE THING

Nu sitter vi och lyssnar på pray och massor jul-låtar. Och så läser jag massor bloggar haha, sen när mamma hämtar mig ska jag typ plugga hela dagen så det blir inte så mycket uppdatering efter jag åkt till kajsa, ska också försöka blogga lite på kvällen, men ska först och främst plugga haha :)


ser ut som värsta långben hahaha, men nu kmr ni bli glada! Min syster har ju massor bilder med, ska lägga in dom på datan ikväll så ni får se dom från spanien med :)

SÄTT PÅ KANAL 9

Justin är där ;);)



PRAY

http://www.kyte.tv/ch/default-channel/justin-bieber-pray/p=4415&c=388452&s=1079444

Ohh Ohh Ohh .. and I pray
I just cant sleep tonight.
Knowing that things aint right.
Its in the papers, its on the tv, its everywhere that I go.
Children are crying.
Soldiers are dying
Some people don't have a home
But I know there's sunshine behind that rain
I know there's good times behind that pain, hey
Can you tell me how I can make a change
I close my eyes and I can see a better day
I close my eyes and pray
I close my eyes and I can see a better day
I close my eyes and pray

I lose my appetite, knowing kids starve tonight.
And when I sit up, cause my dinner is still on my plate.
Ooo I got a vision, to make a difference.
And its starting today.

Cause I know there's sunshine behind that rain
I know there's good times behind that pain, hey

Haven`t tell me how I can make a change
I close my eyes and I can see a better day
I close my eyes and pray
I close my eyes and I can see a better day

I close my eyes and pray
For the broken-hearted.
I pray for the life not started
I pray for all the ones not breathing.
I pray for all the souls in need.
I pray. Can you give em one today.
I just cant sleep tonight
Can someone tell how to make a change?

I close my eyes and I can see a better day
I close my eyes and pray
I close my eyes and I can see a better day
I close my eyes and I pray

I pray ..

I close my eyes and pray ..


Fy fan vad fin låt, det här är lätt hans finaste låt. Jag och kajsa lyssnar med tårar i ögonen.... Fy faaaan vad fin ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

JUL-LÅTAR!

Jag och kajsa vaknde typ för en timma sen, har ätit frukost och sånt, nu sitter vi och lyssnar på jul-låtar haha :D Man blir as glad av dom hihi, älskar julen♥


GOODNIGHT!

Jag och kajsa kom precis på att det är faktiskt bättre att vi lanar någon gång på jul-lovet, då man kan vara uppe heeeela natten, för nu känns det så himla onödigt, för det är skola imorgon, kul att inte ha sovit något under natten då.... Nja inte precis haha, så nu har vi bestämmt att tjejerna ska lana under lovet, vet att ni stalkar min blogg och läser detta så nu vet ni :)

Ska borsta tänderna nu sen ska vi sova, hörs imorgon! Vet inte när, men det kommer la upp några inlägg när jag gjort klart läxorna och så, pusshej!


LÄTT bästa sommarlovsdagen!

VÄRLDENS BÄSTA TWEET



Så sööööööööööt.

Aja, täntke bara säga att imorgon, eller aa idag, iaf. Söndag så blir det nog inte mycket uppdatering än nu på natten, ska plugga och göra läxor, snart ska vi nog gå och lägga oss, är riktigt trött.. Igår var jag uppe till 3 eller 4 jag kommer faktiskt inte ihåg haha.. Men ska bli skönt att inte somna lika sent idag:)

AMANDA BIEBER

Börjar bli lite sömnig, nu är det söndag.. Imorgon blir det skola för första gången på över tre veckor.. Inte precis roligt menmen, bara ca. 3 och ett halvt år kvar sen tar vi studenten! Haha det är faktiskt ganska långt dit :( Men hoppas tiden går snabbt, men nian har sugigt, fyfan vad tråkigt det är! Åttan var bäst, eller det mesta av det, sjuan kom jag knappt ihåg haha..


Mitt as fina och framtida namn :)

DU ÄR HELT KLART BÄST!


Wouldn't change a thing.

SOMEBODY TO LOVE



Detta är Justins bästa musikvideo enligt mig :) Fast hans bästa låt är såklart Baby, alltid varit & kommer alltid vara!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

HAR EXAKT 100 BESÖKARE JUST NU HIHIHIH♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Ni är bäst ni som har besökt min blogg idag!!!!!!



JUSTIN ÄLSKARE...

Känner mig grym, detta är mitt 27:E inlägg idag, det är rekord, och plus att jag har nytt besöksrekord hihi, är uppe i 96 nu, har nio minuter på mig till att det ska bli 100.. Skulle vara coolt om min blogg besöktes av 100 olika datorer idag haha.. Aja vi får hoppas på att det höjer sig lite till :) Jag och kajsa sitter och äter godis och typ snackar om Justin, och bloggar såklart haha ;)




YOU SMILE I SMILE

Har suttit och printat massor bilder från You smile videon, fyfan vad fin han är!











JAG KAN VERKLIGEN INTE FÖRSTÅ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

NYTT BESÖKSREKORD IGEN!

Mitt förra var ju: 89
Mitt nya: 92


hihih fyfan vad jag är glad!!

LOVE YOU

FAAAAN VAD GLADA JAG OCH KAJSA ÄR!! VI HAR HITTAT DOM PERFEEEEKTA NÖRDGLASÖGONEN! Om vi inte hittar snyggare i göteborg på torsdag så ska vi beställa dom, ett par lila och ett par svarta! FAN VAD SNYGGA DOM ÄR! Glöm att jag lägger ut bild hihi, ni får se dom efter Justins konsert för annars kommer alla fjortisar ha lika dana som oss :( OCH DET TILLÅTER VI INTE!


Nördglasögon-power! <3<3<3

NICE PICTURE

Fan vad tråkig kajsa är, hon är redan trött :( Köpte ju coca cola vanilla och energidricka för att vi ska vara uppe länge..... Men hon har iaf lovat att hon ska vara uppe till 12, hoppas hon håller detta.. Annars slår jag henne :@ Haha, men nu ska jag gå på toa och tvätta av mitt smink, rolig information va? Haha brb :)


Haha den här bilden är riktigt snygg :o

BILDBOMB! nr. 3

Här får ni några fler bilder:









































VILL HA DOM HÄR:


Har alltid tyckt om dom här men aldrig blivit av att jag köpt dom faktiskt haha..

SNYGGA BILDER





Kom på att jag ska byta byxor för dom är inte precis bekväma hahaha, men nu ska vi fortsätta lana och jag ska fortsätta blogga hihi.

Till Hanna: Vi lanar typ msn, facebook och blogg hahaha :)

VI SKET I DET..

Haha, vi orkade inte gå till Ida, isåfall skulle vi gått från henne typ halv 10 och det var ju inte lönt, men haha vi mötte emy och frida på ICA, köpte godis och så sen påvägen till ida bestämmde vi oss för att...... Inte gå dit, så vi drog till konsum, köpte godis igen haha och sen hem hit :) 


Vill ha sommarlov igen :(:(

NU DRAR VI!

Känner mig duktigt, detta är mitt 18:e inlägg idag hihi, aja ska gå till minuten nu och sen ska vi till ICA och möta emy. Sen blir det att dra till Ida. VI HÖRS!!!!!!!!!!! Snart hihi. Runt 10 eller 11 :) Tar ju lite tid att komma hem för jag och kajsa ska ju gå från sörgården ända till henja, pusshej! 



OUTFIT WITH KAJSA





Kajsas kläder:
Tights - Vero Moda
Linne - JC
Stickad tröja - Lindex
Halsband - Kappahl
Armband - present från mig

Mina kläder:
Jeans - H&M
Tröja - H&M också haha
Samma smycken som innan haha, bara att rulla ner så ser ni dom :) 


BILDBOMB! nr. 2













Hinner inte mer nu, ska lägga ut en ny dagens outfit och sen ska vi dra till ICA och sen minuten och så

MULET......

Åt precis kyckling och potatisgratäng hos kajsa, Snackade nyss med emy i telefon med, vi ska möta henne på ICA sen åka hem till ida och vara där ikväll, sen hem hit igen och lana! Haha ska köpa energidricka så jag orkar med det! :o Men ska fortsätta med att ladda upp lite fler bilder från kanarieöarna. Så ni får nog snart några fler inlägg med mycket bilder haha :)


sista dagen så var det lite mulet på morgonen :( fast det försvann sen haha..

BAJS H&M?

Haha vet att jag har lagt ut det här 1000 ggr, men allvarligt.. Detta:



Beställde ju det från H&M, skulle få det i mitten av oktober? EEEEEEEEEEEEeeeeeehhhhh en månad försenat? ska skicka mail till H&M för skulle gärna vilja ha det någon dag i mitt liv!

AMANDA DISSAR:



Fyfan bläbläblä vad äcklig den var hahah.. Prova inte den, fast tror inte den finns i sverige men endå, blä!

Det var faktiskt ett tag sen jag hissade eller dissade något, ska försöka göra det oftare för några har klagat haha.. OVANLIGT ATT NÅGON KLAGAR PÅ MIN BLOGG VA? hahaha nja inte så..

BILDBOMB!


Moster



Jag och lillebror


Lillebror


Lillebror igen hahah







Nu orkar faktiskt inte jag skriva under varje bild vilka det är utan ni vet nog nu haha :)


gllllaaaaaass


mormor





















Här får ni del ett, orkar faktiskt inte mer just nu, ska blogga om lite annat haha :)

HOS KAJSABAJSA

Är hos Kajsa, Kom typ precis hit, eller hennes pappa har fixat nätverket så det funkar :) haha kajsa har tagit in värsta bordet och allt till vår lan-ning eller vad man säger hahaha.. Tror ni ska få en bildbomb snart, kajsa klagar somfan på att det ska komma upp VÄÄÄÄRSTA bilbomben så den kommer nu haha :) Eller det tar ju ett tag att ladda upp alla, men snart så :)



THERE GOES MY BABY

Haha råkade kolla på fel sak så trodde inga av mina tidinställda inlägg hade kommit upp men nu såg jag att dom hade det :) Har pluggast SO/NO nu i nästan en timme, ska börja packa och sånt så jag har det klart, sen ska jag äta och sen vid sex typ, eller lite innan ska jag till kajsa. Lana där :) Fast vi ska ut med dom andra tjejerna först sen dra hem till henne på kvällen, så uppdaterar senare ikväll och kanske innan vi går ut, min data ska ju med till kajsa så då blir det mer bilder från kanarieöarna! Hehe, det är en del.. Men det är ju bara bra för ni brukar klaga på för lite bilder......... Här får ni en till sålängre, nu ska jag packa! C ya later aligator



KANARIEÖARNA

Här får ni bilder från flygplatsen och planet påväg dit
Mina bröder





Moster


Moster och Mormor







flygplansmat<3<3<3<3<3


Lillebror





Det var typ alla bilder från flygplatsen och planet dit, Tidinställt inlägg haha, sitter nog och pluggar nu. Vid sex ska jag till kajsa, får skjuts typ kvart i haha, för min bror ska på hockeyträning hahaha :)



NEW PERFUME





Fantasy - Britney Spears

fantasy parfymerna har alltid varit mina favoritfarfymer :) Men har bara haft lila och röd, aldrig rosa haha, fast tänkte först köpa lila men det fanns inte så det fick bli rosa.

TIPS:



Lina har skaffat blogg! Hon har faktiskt riktigt bra uppdatering så tycker ni ska titta in på hennes blogg :)

DAGENS LÅT

Gick inte klistra in från youtube men här är en direkt länk:
http://www.youtube.com/watch?v=R-1rP-lI-Bo

Grym är han, hoppas han blir känd! 

Han i rött är det, tror många känner igen han haha xd

SKILLNAD :(

Haha igår när jag tittade ut genom hissen såg jag detta:


Idag om man tittade ut genom min balkong såg man detta:


Vilken ledsam skillnad :( haha.. Det är ganska konstigt, om man tänker så för 24 timmar sen var jag i spanien, nu är jag här :s.. haha fult :)


EENIE MEENIE

Home again, kajsa kom hit och hämtade mig så åkte vi till ishallen, kollade hockey tills emys,elinas och olivia(kajsas lillasysters) gymparedovisning började, grymma var dom :) Sen kom ida med, så kollade vi på den redovisningen,haha alla småbarn är så söta, Sen gick kajsa och jag och ida satt i pizzerian en stund, sen drog vi hem, kallt och snöigt ute :( Ska skriva några tidinställda inlägg nu och sen blir det pluggning för min del, tråkigt tråkigt..


old, eller aa ganska haha :)

HOCKEY MED KAJSA

Nu drar jag ut på hockey med Kajsa, vi hörs sen!



OUTFIT







De var ett tag sen jag la upp dagens outfit haha..

Jeans - H&M
T-shirt - H&M
Smycken - Thomas sabo, kappahl, present och spanien


GODMORGON

Vaknade runt halv 12, asso 20 över elva låter så tidigt och halv 12 låter lite sent.. Men vaknade prick 11.23 haha :) Har smsat med kajsa och vi ska på hockey klockan ett, sen ska jag hem, packa/plugga och sen drar jag till Kajsa :) Aja ska börja fixa mig nu, vi hörs sen.. Ska sätta på mig vinterjacka idag :(..

7up hihi

DH ÄR BÄÄÄST!

Missade ju två avsnitt av desperate housewives när jag var borta, det ena såg jag innan jag åkte och det ena såg jag nu, har legat och kollat på det och måste bara säga, FYFAN VAD DH ÄR BÄÄST!
Hehe det borde verkligen aaaaaaallllllllaaaaaa kolla på !!

Ska sova nu, godnatt :)♥




TIME TO SLEEP

Nehä, nu är jag trött.. Eller egentligen inte men orkar inte sitta uppe och göra ingenting, ska nog kolla på en film för är inte riktigt så jätte trött, men endå lite :) Så vi hörs imorgon istället. Har massor att blogga om då! Lovar hihi.



Jag och maria tvingade josse ligga på golvet påvägen hem till sverige, så vi fick hennes plats också hihiihihi

THE BEST



They said it would never happend
They said he would never make it
But I never stoped believing ♥

Never Say Never

LAN!

Även fast jag inte är trött är det nog snart dax att sova.. För ska ju vara uppe sent imorgon, då blir det ju att lana hemma hos kajsa, fast ska typ till kajsa imorgon vid fyra, sen drar vi ut med tjejerna sen hem till henne igen :) 

Ska framkalla massor nya foton för ska göra om min fotovägg, var så trög och satte typ bara upp gamla bilder? Men ville inte beställa innan jag varit i spanien för ska nog hänga upp lite bilder därifrån med, men nu ska jag snart sova tror jag, kanske kolla på en film innan :) Vem vet???? 



NOT SO TIERD

Är inte alls trött, hahahah vill ni se en rolig sak?


Detta hände när maria jagade kackelakarn, Och det var hennes riktiga naglar också, inte fake haha men den gick iaf av! :o

hahahah så jävlar kul var det, fast blev skit sur när det väl hände men sen var det kul efteråt, hon bara sprang in i mitt rum, hoppade upp i min säng och skrek somfan, hahah men asso kackerlackor är faktiskt riktigt snabba, och grymt äckliga, haha vi satt uppe och snackade om att tänk så hade man vaknat, och bara vänt sig om och sätt en kackerlacka, ligga på rygg brevid en, asso med tassarna i luften och typ ligga och snarka och vara helt söt, eller om den typ hade legat på sidan och ha ena benet på en, haha så kul, natthumor....... då var det iallafall kul :)



ONE OF A KIND

Mitt förra inlägg var ju rent skitsnack.. Planet var två timmar försenat.. Kom till sverige klockan 10, asso vårt plan gick sönder som vi skulle ha så vi fick åka ett bajsplan :( Riktigt konstigt var det, och när vi landade (fem timmar senare) så var landningen en katastrof typ, planet hoppade upp och ner från landningsbanan, aja......... Och så kollade man ut genom fönstret och såg SNÖ :/

Så det blev ingenting med att gå ut.. Ligger hemma i min varma säng istället, faktiskt bättre haha!

Här får ni en bild av typ 56718718 st. Imorgon ska ni få se på bilbomb säger jag bara

ON MY WAY HOME!

Just nu borde jag vara povag hem till sverige igen, om planen inte er forsenade, men det var det faktiskt inte po hitvagen so vi for hoppas att det inte er det po hemvagen, orkar inte sitta i en flygplats 1761754181 timmar haha.. Aja, vi hors antingen po fredag kvall eller po lordag for do ska jag ju lana hos kajsabajsa



TOMORROW!!

hejsan svejsan, detta blir mitt sista inlagg, eller har skrivit ett tidinstallt som kommer upp imorgon.

Idag var det do sista dagen, den borjade med MOLN? :s fast bara en liten stund sen forsvann dom och det blev fint vader hihi, skiiiiiiiiiiiiit varmt, har precis atit, nu er vi po ingelas hotel, badar och sont, tror jag ska bada nu igen haha.. Sen ska vi hem, dusha och sont, sen fixa oss och ut och eta, sen blir det hem och borja packa..

Hors senare!


gisledagarna 2009 (L)

DAGENS FROGA:

Gissar po ett noll kommer kommentera men kan alltid prova.

Hur monga hade lila po sig idag for Justins skull?

Hade lila bikini hela dagen, och nu ska jag snart satta po mig lila chinos hihi.


HARD ROCK CAFE

VET NI EN ACKLIGT JAVLAR SAK?
INATT VAKNADE JAG AV ATT MARIA SKREK SO VAR DET EN KACKELACKA I VORT HOTELRUM!!!!???? Har sett fyra nu har nere, fast alla utomhus tills inat..... En i vort kok :( ville do...

Aja, har varit po stranden idag och vid havet, sen atit glass och sen ot vi po hard rock cafe :) As gott var det, men nu ska jag upp och dusha och sont, vi kanske hors sen.





saknar er <3

TODAY IS THE PURPLEDAY!

Tidinstallt inlagg, ville bara pominna om att idag ska alla ha po sig nogot lila for justins skull!

Jag ska antingen ha po mig ett lila linne eller mina lila chinos. GLOM INTE SATTA PO ER NOGOT LILA! Det behover inte vara nogot skiiiit stort, det racker med en liten sak, men allt reknas hihi :)


PURPLE DAY TOMORROW

Neeeeee men nu ska jag typ ut och ata och sont, haft ganska monga inlagg idag tycker jag hihi, kom po en sak, fyfan vad monga bloggar jag har att lasa ner jag kommer hem, fast tycker om att lasa bloggar so good for me :D Hejdo vi hors nogon dag!


GLOM INTE ATT HA PO ER LILA IMORGON FOR JUSTINS SKULL!
Har skrivit ett tidinstallt inlagg som pominner er imorgon med ;)


HAR SO MYCKET...

nytt att blogga om, po fredag ska jag nog inte blogga, kommer hem so sent och ska ut direkt so kommer nog inte hinna, kanske po kvallen ner jag kommer hem, men sen po lordag ska jag lana hos kajsa och allt man gor do er ju att sitta vid datan so det blir perfekt for mig att blogga do hihi.. Tro mig det kommer bli typ 20 inlagg fron lordag till sondag haha..


BLOGING

HEJSAN SVEJSAN!
Idag har det varit so javlar fiint vader, as skont, legat och solat och lyssnat po justin hihi :) Badat lite med, men kom typ precis till hotellet, och dushat och sont precs, ska snart ut och ata men kan sitta lite vid datan en stund fore. Langtar hem lite hihi


javlar snygging


HAAAAAAIR


Asso mitt hor har blekts somfan her nere, fast inte so mycket langst ner, bara hogst upp typ, vid horbotten och so, ska klippa,farga och slinga ner jag kommer hem!!

BEEN A LONG TIME AGO

Inte bloggat po nogra dagar men har gjort annat, typ badat, och sont, varit ute och varit vid havet :) Och aa.. Har ockso massor bilder ni ska fo se ner jag kommer hem, Idag har vi varit vid ingelas och deras pool hela dagen sen ot jag mormor, maria och josse po en kinaresturang♥♥ as god mat hihi, sen typ dushade vi och so, lite onodigt for jag och josse badade nyss igen, ska snart ut lite och so. Sen blir det pluggning...... Har aaaaaas mycket att blogga om ner jag kommer hem i promise!


PLUGGNING.........

Hejsan svejsan, har precis varit ute. Mamma och dom er ute men jag skulle hem och plugga so tankte att jag kunde skriva ett inlagg till er :)

Asso jag langtar hem :( Skit skont med varmt och bada och sont har, men saknar allt i gislaved, inte sjalva gislaved, det hatar jag, men mina vanner och so :(

Aja, ska upp och plugga snart, vi hors imorgon eller nogot!


saknar dig ditt arsle

FROGOR:

Har fott nogra frogor och orkar inte svara po en och en so tar allihopa i ett:

1. Varfor badar ni inte i er pool? Har ni ingen pool po det hotellet ni ar po?
- Jo det har vi, men den er i skuggan, asso vort hotell er typ formad i en halvmone eller nogot och so er poolen der inne men det blir skugga po den so den er alltid svinkall, so vi er alltid vid havet eller po playa del sol, det ligger mittemot vort hotel

2. Nar kommer du hem till sverige igen?
- Oker hem den nittonde, er hemma gislaved runt halv 11. Po kvallen do

3. Vad er jumbo?
- Ett jattestort omrode, asso typ som ett kvarter, men inga hus utan bara affarer, resturanger, lekplatser och sont. Och i ett stalle av jumbo er det baaaaara bogar, asso aa.. BARA! haah so kul att titta po dom


SURPUPPA

Sitter inne och tjurar nu igen, var vid stranden innan, idag bloste det lite mer an igor, fan vadjag ville bada igor, tremeterhoga vogor, skit varmt och det bloooste ingenting, idag bloste det som sagt lite mer, men ville bada som in i :( Har blivit ganska van att inte ha vanligt alfabet haha..


hahaha..

JUMBO

Sitter lite till vid datan for alla holler po att dusha och sont och jag har redan gjort det, blev klar forst som vanligt haha :) Vi var ute skit tidigt idag och ot, vi brukar ata typ 8 eller nogot men idag ot vi typ sex, ot pizza :) Och sen gick vi runt lite och so, nu ska vi till jumbo, eller nar mamma och dom andra er klara .. :)


NI MOSTE FORSTO EN SAK

Nar jag kommer hem kommer jag inte ha kollat po jusins musikvideor nogon dag po tvo veckor :(  Det kommer vara rekord.. aja har ju lyssnat po hans lotar och kollat bilder po han varje dag.. Men det recker knappt.... Saknar han :( Men den 23:e november kmr hans nya album ut och den 17;e november ska alla hylla han genom att ha po sig lila hihi :*


SUUUUUUUUUUUUUUR

I mondags so gick vi ner till havet och var dar ett tag, sen bloste det dar so I mondags var vi po ett skit stort badland, det hette aquaworld, ganska kul dar :) Sen var vi vid poolen hela dagen efter det. Och igor var vi ute och so, typ badade.. ELLER OJ JAG GLOMDE ATT JAG INTE BADADE :(:(:(:( i cant.. Men har solat hela dagen och nu er dom ute i poolen och bada men jag sitter inne och tjurar.. Och bloggar lite do so ni har nogat att lasa :)


<3<3<3<3

HELLO

Vaknade runt 9 idag igen, so gick vi ner till poolen och so, har badat och solat hela dagen, och typ atit haha, jag och josse drog in till hotellet nyss och dushade och so, och sen drog vi till datorerna haha, data nordar.. nogon  undrade hur varmt det var har, i fredags nar vi kom hit  var det runt 30º, igor var det lite varmare och idag typ 28º, ska typ snart tillbaka till poolen och so :) Vi hors ngn annan dag hihi, pusshaj!


bada <3<3<3<3<<3<3


HOTHOT

Hejsan, jag er framme, eller jag kom ju fram igar typ vid 1, fast sog att kajsa hade varit en angel och gastbloggat haha, igor gjorde vi inte so mycket, log vid poolen och badade/solade, sen or vi ute och so po kvallen, och somnade valdigt tidigt for hade ju varit uppe sen halv fyra haha.. Men gick upp tidigt idag och har varit po stranden och so, och lugit vid poolen och typ atit glass/mat haha, ska typ upp po mitt hotelrum nu och fixa mig och so, sen ska vi ut ikvall och ata och so,hah lite jobbigt inlagg kanske men har inte alla bokstaverna po detta tangentbord, sitter vid en spanskt (H) Men ska forsok uppdatera lite do och do, hoppas ni fryser i sverige hihi :)


WWW.KAJSASAHLBEERG.BLOGG.SE

Hej alla amandas läsare :D
Amanda kom fram till Kanarie Öarna igår vid 1 tiden, sen ringde hon mig och hon sa att det var skit varmt och hon var vid poolen :( snacka om att jag är avundsjuk på henne nu.......
Haha kolla gärna in på min blogg hehe :D
PEACE
Kolla vilken gammal bild jag hittade mohahaha!

KOMMER SAKNA ER

Sista inlägget i sverige hihi, nu ska jag sova och sen går jag upp typ halv fyra eller något..

hehe ha det så bra i kalla sverige mohahaha, ses igen den nittonde.
Love you

Och ni andra får ha det så sugigt haha skojar bara, Kanske kommer upp några inlägg i spanien, vi får se! Annars hörs vi när jag kommit hem, kommer typ ringa kajsa hela tiden hahah så hon får uppdatera åt mig. Meeeeeen vi hörs! Heeeejdååååå.

HEJDÅ MIN ÄLSKLINGSDATA

Nu ska jag ut, och så stänger jag av min data och sätter inte på den förrens om två veckor..

Ska inte ta med mig den, bättre att jag gör läxorna istället för att fastna vid datan, men det finns datorer som man kan hyra på hotellet, asso typ ha den i 20 minuter så då kommer ni såklart få uppdatering! Kajsa har också lovat att blogga så där får ni lite uppdatering av henne med.. Aja nu ska jag ut med oscar sen går jag hem till min moster och sover där. Uppdaterar ikväll, pusshej!


HIHI

I HAVE AN IPHONE

Har sagt hejdå till tjejerna nu.. Och nu ligger jag i min säng, mamma kommer hem typ om 40 minuter, hon har köpt med sig pizza då hihihi, kycklingpizza♥♥ Är skit hungrig, snackade nyss med mamma och hon ska bara in på konsum sen beställa pizza. Sen ska jag ut och sen sova hos min moster, sen imorgon åker vi hihih, eller inatt, vi ska dra hemifrån till göteborg typ halv fem och planet går halv åtta, men har aaaaaaaldrig åkt flygplan utan att det är försenat så.. Vet inte riktigt när det åker iväg haha.


Hahahhaa min snygga ''iphone''

I somras när jag hade den på frågade alla mig: har du iphone? hahah så kul

♥♥♥♥♥♥



And when i see your face
Theres not a thing that I would change
Cause' boy you'r amazing just the way you are.

MER GAMMLA CAMBILDER











Hahaha snygga bilder.

Kommer kanske upp fler sen, på mig och kajsa och på mig och ida, om jag orkar haha.. 

Men nu ska jag fortsätta med att.... Göra ingenting tills klockan blir typ fem i fyra då jag ska möta tjejerna♥ Och sen kommer jag hem igen och bloggar lite till hihi, ska ut en stund sen vid sex med sen ska jag sova hos maria, vi hörs senare!

OLC PICTURE

Har typ packat klart och städar klart, ska typ ligga och slappa, spela lite sims eller något, Vid fyra ska jag möta tjejerna en stund, kmr sakna dom :(

Men vi får hoppas att två veckor inte känns som en evighet haha.. Aja, nu ska jag nog spela lite sims eller något, haha vi hörs senare! 


hahah kolla vilken gammal bild jag hittade på bilddagboken haha

MORE MUSiC

Tyckte inte om den först när kajsa skickade länk, men nu tycker jag den är skit bra.

Nehe den funkar inte att bädda in..

Här har ni youtube länk: http://www.youtube.com/watch?v=3iGuDWDgrgk
Och här har ni spotify länk: http://open.spotify.com/track/4TdKZCiVpRYBxHOwTeoq4P

KAJSA !

Vet ni? kajsa har börjat uppdatera mycket, redan haft sju inlägg idag :) Tycker ni borde läsa den, den är faktiskt riktigt bra :)

--> www.kajsasahlbeerg.blogg.se <--



GAMMLA CAMBILDER

Haha kajsa skickade 42 gamla cambilder på mig och hon, kan lägga ut några :)










HAHAHAHA fan vad vinögd jag är på den sista bilden HAHAHHAHA

Meeeen nu ska jag fortsätta städa/packa hihi!

THE EMA'S

Fick en fråga från msn hur jag vill att priserna ska delas ut, alltså vilka som ska få vilka priser så kan ju skriva det:

Skriver också alla som är med och tävlar om priset, men stryker under dom jag vill ska vinna :)

Best song:
Eminem vs. Rihanna - Love the way you lie.
Snoop Dogg vs. Kate Perry - California gurls
Lady Gaga - Bad romance
Rihanna - Rude boy
Usher - OMG



Best live act:
Bon jovi
Kings of leon
Lady gaga
Linkin park
Muse



Best pop:
Kate perry
Lady gaga
Miley cyrus 
Rihanna
Usher



Best new Act:
B.o.b
Jason derulo
Justin bieber
Ke$ha
Plan B 



Best female:
Kate Perry
Lady Gaga
Miley cyrus
Rihanna
Shakira



Best male:
Eminem
Enrique Iglesias
Justin bieber
Kayne west
Usher



Best hiphop:
Eminem
Kayne West
Lil wayne
Snoop Dogg
T.I



Best rock:
INGEN ANING!!!

Best video:
Snoop Dogg vs. Kate Perry - California gurls
Eminem vs. Rihanna - Love the way you lie
Lady gaga vs. Beyonce - Telephone
Plan B - Prayin'
Thirty secounds to mars - Kings and queens



Best push act:
Alexandra Burke
B.o.B
The drums
Hurts
Justin bieber
Jason derulo
Ke$ha
Mike posner
Professor green
Selena gomes and the sceene



Best world stage preformance:
Gorillaz
Green day
Kate perry
Muse
Thirthy secounds to mars
Tokio hotel












SOMEONE LIKE YOU

Är snart klar med packningen, har suttit och skrivit ett skit långt inlägg som kommer upp 12.36, det tog mig lite mer än en halvtimma att skriva det haha.. Ni får snart läsa det :) 

Men ska fortsätta göra klart det sista nu sen ska jag städa undan på mitt rum, för orkar inte komma hem till ett stökigt rum, mycket skönare att komma hem till ett städat hihi så kan man typ kasta sig i sängen när man kommer hem haha..


Snart kommer massor gamla cambilder med haha :)

BARA IDAG MED!



Det är bara idag med man kan rösta till EMA's, det kommer sändas på MTV på söndag, men glöm inte rösta!
Man kan rösta hur många gånger som helst, TYCKER ALLA BORDE RÖSTA!!!!

Om man ska rösta fler än en gång så får man först rösta en gång sen trycka på en annan kategori och sen gå tillbaka till den igen och rösta :)

MOA JOSEFSSON

DET HÄR INLÄGGET ÄR TILL DIG, på ditt bord där TV;n är bakom högtalaren ligger min kamera, NÄR VI MÖTS KLOCKAN FYRA SÅ SKA DU TA MED DIG DEN!!!!!! Annars..... Dör jag. 



Hihihihihihi GLÖM INTE DEN!

HÅLLER PÅ ATT PACKA

Håller på att packa, det går faktiskt frammåt men vet inte riktigt allt jag ska ha med mig än.. Men ska fortsätta packa ville bara uppdatera lite, håller på att typ fixa ipoden och packa ner kameraladdaren och sånt, haha glömde min kamera igår hos moa så kan inte ta med mig den till spanien, hahahahah skojar, men glömde den där men hon ska ta med den sen när vi träffas :) Vet att hon läser min blogg så moa? OM DU GLÖMMER DEN ÄR DU DÖD.

Men ska fortsätta packa och sånt nu, pusshej!



GODMORGON

Har varit vaken typ en halvtimma men inte ens orkat gå ur sängen, hihi sista gången jag sover i den på typ två veckor haha, ska sova hos moster ikväll för åker bil med henne imorgon upp till flygplatsen, Vi ska typ åka halv 5 :( Riktigt jobbigt, men nu ska jag börja packa och få allt sånt klart. Sen vid fyra ska jag träffa tjejerna innan jag åker,

PUsshejdå!


LJÖG LITE..

Kan lika väl blogga haha, håller på att ladda hem avsnitt sex och sju i säsong sju i desperate housewives, för dom avsnitten kommer jag missa tyvär.. Men det är ju värt det, jag tror inte min uppdatering imorgon kommer vara sådär jätte bra men det kommer såklart några stycken! 

Aja, nu är det första avsnittet klart, det ni kommer se nästa vecka hihi ;) Så nu ska jag kolla på det! Uppdaterar mer sen, pusshaj!


matmatmat hahahahhah så kul

SORRY DUDES

Jag orkar verkligen inte blogga mer idag, hörs imorgon när jag packat klart!

HEJDÅ MF

Drar snart, vi hörs när jag kommer hem, glömde skriva alla namn på dom som kommer innan haha, men tar med mig min kamera, pussheeej!


<3

HEJHEJ

Ska vara hemms hos moa ikväll, typ jag kajsa lina moa frida elina fanny alicia kajsa elin och alla hockeykillar, kommer bli trångt somfan men bättre än att vara ute hihi :) Så vi ska väl typ vara där.. Vet inte vad vi ska göra för film går det inte med så många, kommer bara bli haha skrik typ, men uppdaterar innan jag drar!



MUUST

Ligger i min aaaaaaaas varma säng och typ fryser haha.. Fast nu fryser jag inte längre, skit skönt att det är varmt haha, ska nog t.o.m sätta på mitt element, har typ aldrig på det, för älskar när det är kallt på rummet men nu skulle jag helst vilja att mitt rum var en bastu haha.. Måste bara säga att jag älskar julmust hihi, men ganska fult att dom byter namnet på påsken till påskmust, då kan det lika väl heta must bara -.-


Blev lite skullnad på storleken haha

DAGENS LÅT


KOM NYSS HEM

Hejhej

Förlåt att jag inte uppdaterade, vaknade för sent :( Ida skulle till mig 10 idag för bussen gick 10.35 och vi skulle ta ut pengar och så, och så vaknade jag 1 minut över 10 :(:(:( Så hade brottom som faaan, så skulle vi åka bil, så ringde sebben och ba: Aa vi kommer nu, sen ringde han upp: Nä vi hade visst ingen bil, så på typ 7 minuter, cyklade vi hemifrån mig till bussstationen, vi hade jäääääävligt brottom kan man säga haha.. Men vi hann med bussen iaf hihi, så kollade vi på fotbollen och åt pizza med, och nu är jag hemma, svinkallt ute, och blött..


Stugan :)

TOO REAL

Jag ljög, har inte ens börjat städa, vet hur det kommer bli, komer få panik vid halv 12 och städa snabbt somfan innan mamma kommer hem haha, Men har ju typ 45 minuter på mig att sitta och glo då haha.. Håller på att läsa alla 500 bloggar jag läser, okej inte 500 men väldigt många.. Ska fortsätta göra det haha, hade lust att blogga bara :)


VILL HA DETTA JUST NU NU NU, NE OM FEM MINUTER HAHAH SKOJAR BARA........

DH IN MY HEART

Faaaan vad bra desperate var idag! Nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på Justin, måste plocka undan på mitt rum, för innan när jag skulle packa rev jag typ ut halva garderoben, man ser typ inte mitt golv, sorgligt, och mamma kommer hem om två timmar från jobbet, inte roligt om hon ser mitt rum då :( Så vi hörs när jag städar hihi.



NEW MUSiC

Håller på att lägga in massor musik i min ipod, och laddar hem ny musik, Är typ trött på alla gammla låtar, utom Justin-låtarna då.. Men snart kommer ju ett till album, fast det är bara en ny låt, dom andra är bara omgjorda till acustisk. SKIIIIT GRYYYMT, och längtar efter att få höra den nya låten, Pray heter den.


Nu ska jag ner och kolla på DH, vi hörs efter det!

RÖÖÖÖÖSTA!

---> Gå in här!!!! <---

Och sen går ni in på dom kategorierna som är markerade med rött på, där kan ni rösta på Justin till EMA's, Ni som inte vill rösta på justin kan också rösta på dom kändisarna ni tycker, Men har markerat dom där Justin är med i. EMA's kommer sändas på MTV på söndag, tyvär missar jag det så får ladda hem det när jag kommer hem, men kommer ringa kajsa och se om Justin vunnit, eller aa han kommer ju vinna, så vilka pris han har vunnit.



Det tar inte ens två minuter. så tycker alla kan ta och göra det..!

PLUGGA :/

Hejsan hejsan, Har varite ute lite med Lina och Ebba, vi gjorde inte så mycket, dom ville till Z, så vi gick dit, men drog hem för typ en halvtimma sen, dom stannade kvar men skulle hem och plugga så det gör ajg just nu, ska plugga lite innan desperate börjar hihi. Men nu ska jag plugga lite till :)


Hej gammal bild Hejdå

MIN NYA FRISYR

Håller på att packa haha, gick lite segt i början men nu går det faktiskt frammåt haha.. Och är själv hemma så lyssnar på hög musik hihi, men är skit hungrig så ska nog snart äta med, tänkte bara uppdatera lite för det var nårra timmar sen nu, Mer kommer sen!

Vad tycker ni om min nya frisyr? :) 


jag gillar den iaf.

SKA BÖRJA PACKA

Ska nog börja packa nu, För har inget annat att göra, plus att jag är själv hemma så kan ta det lungt och så hihi.. 

Imorgon är det fotbollsturnering i anderstorp så vi ska dit och kolla på fotboll,haha kommer ihåg förra året när vi var där.. Haha, aja.. Nu ska jag börja packa dåja :) 

Vi hörs sen! Puuuuuuussheeeeeeejdååååååå




NEW

Ni gissade rätt det var två affisher.






Dom två nya är den på den högra sidan, den största, och sen på den vänstra är det den längst ner. Garderoben är inte klar än haha, det ska upp mer bilder på han för det täcker inte hela väggen än :O

BESÖKSREKORD

Mitt förra rekord:
Unika besökare: 76
Sidovisningar: 227

Mitt nya rekord:
Unika besökare: 89
Sidovisningar: 268

Hihihihi ♥♥♥♥♥♥♥ Fortsätt besöka!

VÅR-BILDER

Här kommer lite bilder våren 2010. Har inget annat att blogga om,


Typ en dag vi bara var ute och lekte hihi

Min lillebror är konstig



haha första doppet i år, svinkallt så vi gjorde upp en hydda hahah


Linus och eric någon dag i skolan




Lite bilder sen skolan



hade en konstig alagsdag, man skulle gå på sånna brädor typ 10000 km. Och om man gick på gräset skönk man ner i marken :S


Fick en ny cykel hihi


Kajsa fyllde år, hahah fyfan vad tråkigt vi hade.....


Var ute och hade tråkigt


Fick hemarbete :( 9000 jävlar bitar som jag skulle klistra :( eller i denna lådan var det 4500 men i vissa var det 9000..... blää



Var ute med ales




Var ute med emy och lina, träffade en söt katt haha trevligt att veta



Var med sahra, typ en evighet sen nu :o


Var med ebba och martina, satt i två timmar och väntade på jävlar sandra


Kul i skolan


ute



Konfirmationen






GODMORGON

Vaknade typ för en timma sen, men har inte orkat blogga, har legat och kolla på scrubs :) Idag är det tisdag hihi, det betyder desperate housewives, och det börjar ju vid 9 så det är typ ingen idè att dra ut idag, tror jag ska stanna inne och plugga och börja packa. Snart åker mamma till jobbet så soft att vara ensam hemma hihi.. 


Granaaatäpppeeeeel

GODNATT

Ska inte sova men orkar inte blogga mer bara, Ska typ ligga och kolla på scrubs, haha dom är bäst! Men vi hörs imorgon, pusshej!


Mäster fotografen dåja

NEVER SAY NEVER

Typ sitter och kollar på TV, men fattar inte vad jag kollar på.. Något konstigt program haha, ska nog kolla på simpsons eller något, längtar tills imorgon hihi, då är det desperate housewives! Världens bästa program. Ska typ sova snart, är skit trött, vaknade vid sju idag, fast gick inte upp då :( Gick upp typ 9, men endå.. Sju idag igen, väääldigt tidigt! Kaaanske ska vara uppe till typ 4 så jag kan sova länge haha.. Nee inte så smart, aa vet inte ens vad jag skriver för har så himla tråkigt så det bara kommer ut massor att skriva haha..


Me and kajsa typ hahahah

STÖR MIG PÅ HENNE

Hon springer runt och tro att hon kan få justin, okej hon är skiiiiiiiiiit fin, en av dom finaste tjejerna som finns, kolla på henne!




Men hon behöver fortfarande inte leka med justin :(

HOME AGAIN

Kom typ hem för ett tag sen, först drog jag, kajsa och ida till ICA, vi köpte ICA-mat haha, så åt vi hos moa, och sen så kollade vi på film, Linas kvällsbok, tycker ni ska se den haha, den är riktigt rolig faktiskt!


Dom flesta kanske sett den men dom som inte har, borde ta och göra det!

HEJDÅ!

Nu drar vi typ till moa, hejdåååå!


naaaaaaaaaaaaaaaw ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

MED KAJSA

Nu är mitt rum städat hihi, sitter och väntar på kajsa, ida kommer snart med, vet inte riktigt vad vi ska göra men sen vid typ halv 8 ska vi till Moa och kolla på film, men några andra. För ganska tråkigt att sitta hemma kan man ju säga, hade tänkt göra det först men endå roligare att vara ute..

Nu kom kajsa :)


bara för det fick det bli på idas,kajsas och min SKO

VILL HA NYA BILDER!

När jag kommer hem ska jag ta ner massor gamla bilder av den här saken jag har på min vägg och lägga dit massor nya, tex, från hösten, sigges, spanien, gånger vi sovit över och sånt, för tråkigt med gamla bilder.. Och dom flesta på väggen är från sommarlovet och vissa är väldigt onödiga, vissa förstod jag inte varför jag hängde upp haha.. Så när jag kommit hem (den 19;e) ska jag beställa hem massor nya foton, okej kanske inte samma dag haha.. Men ni förstår,

Så här ser den ut just nu:



Vääääldigt onödiga bilder, det ska upp massor nya hihi.

SPANIEN

Hehe ni vet ju att justin ska till spanien på fredag, för det är en gala där.. Men det är 100 andra kändisar som med ska dit hihi: Bla: selena gomez, snoop dog, T.I, tokio hotel, usher, rihanna, lil wayne, JUSTIN BIEBER, kayne west, kate perry, lady gag, ke$ha, green day, enrique iglesias, jason derulo, B.O.B, eminem och eva longoria (världens fiiinaste kvinna) ska vara Host, eller såhär programledare :) 

Här kommer bilder på alla kändisar för alla kanske inte visste vem dom var eller hur dom såg ut, dom kommer i den ordningen jag skrev dom :)

































Och eva longoria :)
Fast hon är ju inte med och tävlar, hon är ju programledare.

Jävligt många bilder i inlägget menmen.

COOOOLT ATT JAG KOMMER VARA I SAMMA LAND SOM DOM HIHHI

PLUGGNING

Nu har jag pluggat klart.... Eller kanske pluggar lite mer sen men har endå pluggat sen klockan ett idag, orkade inte plugga imorse hihi, eller gjorde det lite men inte alls mycket, så man kan säga att jag började plugga klockan ett, och nu är klockan tre så har pluggat i två timmar, och sen ska jag plugga lite till med. Typ ikväll, och ska nog börja packa lite ikväll.. För åker ju i torsdag natt,och det är inte alls långt dit.. Menmen nu skriver jag några tidinställda inlägg, och sen hörs vi snart! PUSSHEJ!


Haha suddig bild på lina, emy och jag.

PLUGGA!

Nu ska jag börja plugga.. Vi hörs senare, pussheeeeej!


Niiice

♥♥♥♥♥♥




BLOGGAR JAG LÄSER

Kenzas
Fokis
Kissies
Hugo Rosas
Paow
Beautyfreaks
Kajsas
Justins fanblogg
Ales
Sahras


Det är typ dom bloggarna jag läser varje dag.

BACK DOWN TO EARTH

Orkar faktiskt inte börja plugga än.. Gör det när mamma åkt till jobbet och mina bröder är på dagis, för då är det tyst här.. Kommer nog också ta med mig en hel del saker till spanien för där kan jag ju med plugga.. 

Aja, åt nyss mat och nu håller jag på att städa undan lite på rummet, för hatar att ha det stökigt men endå hatar jag att städa haha.. :)

Och nu sitter jag och lyssnar på Justin, hihi inget ovanligt.. Och sitter typ på msn samtidigt som jag städar, sen när jag är klar med att städa tror jag att jag ska skriva lite olika bloggar jag läser, för det var en som kommenterade och undrade om jag kunde göra det, så gör det när jag städat klart!


Grekland när jag var typ åtta år haha

GODMORGON

Tidinställt inlägg, men har förmodligen vaknat nu och sitter och sliter med min pluggning, tänkte bara säga att jag pluggar när jag gjort klart det, plus så ska jag visa en till sak jag köpte:

Ni kan gissa sålänge vad det är:

Hihi.....

RSS 2.0