GODNATT

Kan fortfarande inte förstå att vi kommer vara i samma land, helt jävlar cooolt! Aja, ligger och kollar på Scrubs nu, är ganska trött så ska nog snart gå och lägga mig.. Men bloggar nog innan det, om jag inte gör det så är det för att jag har somnat haha.. Men så ni vet kommer jag inte uppdatera något imorgon på dagen, eller skriver ett tidinställt inlägg och sen hörs vi genom riktiga live inlägg, (haha fult det lät) när jag har pluggat klart :)



Nä nu blev jag trött, orkar inte blogga mer idag. Pusshej!

Så ni vet så kommer det upp ett inlägg imorgon som jag skriver nu.

HÄR HAR NI SVARET:


JUSTIN BIEBER SKA TILL SPANIEN PÅ FREDAG!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Fast han ska till madrid,och det ligger ju mitt i spanien och jag ska ju till en Ö.. Fast jag är ju fortfarande i spanien och det kommer vara så jääääääääääävlar coolt att jag kommer sitta på fredag och tänka: JUST NU ÄR JAG I SPANIEN! I SAMMA LAND SOM JUSTIN BIEBER! JAG ÄR I SAMMA LAND SOM JUSTIN BIEBER!

Kommer aldrig få ur det ur hjärnan, och tänk så bara slår en tanke han ba: Jag drar lite till kanariöna och checkar läget.. DET ÄR INTE OMÖJLIGT! HIHIHIHIHIHI då kommer jag vara vääääärldens lyckligaste!

Never Say Never

FORTSÄTT FÖRSÖKA


I take you to the candy shop.......

Har ni listat ut än vem som ska till spanien? Svaret kommer sen för tror ingen var så smart och förstår vem det var :O

IM HAPPY!!

En liten fråga till er:

VET NI VEM SOM SKA TILL SPANIEN PÅ FREDAG? (Så ni inte missförstår så är det inte jag, eller jo jag ska ju dit men det är en till som ska, gissa vem!)

Här får ni en liiiiiiiiiiiiiten ledtråd.




Gissa nu!!!!!!!!!!!!!!!

DISTURBIA


Aaaas bra skräckfilm, eller den är inte så skräckfilmmig, typ thriller men den är endå skit läskig, men endå humor och allt :) Den är skit bra iaf, tycker ni borde se den!

ONÖDIGT

Sitter typ och lyssnar på musik, och äter godis :) Är skit trött, imorgon ska jag plugga hela dagen sen drar jag nog ut på kvällen en stund, men det är inte kul att vara ute, vill hellre vara hemma hos någon och typ kolla på film :) Som jag nog ska göra nu, för är skit trött.. Vill inte vakna 10 imorgon, vill sova hela dagen, i lördags vaknade jag sju (!!!!), och idag vid först 7, sen 8 och sen 10.. Det är väldigt tidigt.. 


Kanske lite onödigt inläg......?

NYTT















Sen köpte jag massor godis, högtalare och en sak till som jag visar sen hihi.

ULLARED

Nu är jag hemma!!!!!
Kan berätta om dagen, mamma väckte mig först åtta, fråga mig inte varför.. Haha sen väckte hon mig vid typ halv 11 och frågade om jag skulle med till ullared, så dit åkte jag :) Köpte lite olika, kan visa snart för har redan tagit kort men bara inte lagt in dom i datan.

Och sen när jag kom hem drog jag ut med ales vid fem, och sen mötte jag emy och moa, så var med dom ett tag, sen kom frida och medans vi väntade på lina,kajsa,oscar och oskar så satt vi i kyrkan haha, den vid konsum och vid ole, det var typ någon konsert så vi fick gå in där hah :) Så där satt vi, och jag blev välsignad hahaha.. Menmen sen kom dom så köpte vi lite saker på ICA och sen gick vi ut och så kom jag precis hem :) Och nu ska jag lägga in bilder på vad jag köpte. Pussheeej!



FÖRLÅT!

Förlåt att jag inte uppdaterat idag, har varit i ullared och kom precis hem. Ska ut om 45 minuter med ales, och kommer hem senare, så jag uppdaterar när jag kommer hem ikväll så kan jag visa vad jag köpt, pusshej



HOS OSKAR

Hejsan, Var hos oscar vid sju, så kollade vi på en as äcklig film, skräckfilm :( Och sen typ halv 11 mötte vi moa så drog vi till oskar, här är anton och anton :) Dom typ spelar cs eller.. Vi gör inte så mycket.. hörs när jag kommer hem, pusshej♥



NEVER SAY NEVER

Först skrev SF såhär som ett svar till en som undrade om Never say never filmen ska visas i sverige:


Så alla spammade SF om att dom borde göra det och så la dom ut såhär:


Heheh, Om den inte visas på BIO i sverige tar jag livet av mig, 
Och vet ni? MAN FÅR SÅNNAHÄR 3D GLASÖGON:

Läääängtar somfan! Det är den 11;e februari ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



Och här är trailern för er som inte sett den:

SÅ sjuuuuuuukt söt haha, och kolla vad grym han var på trummor redan när han var två år, och han lärde sig spela trummor när han var 4 år. FYRA ÅR! Ni som inte tycker det är grymt grymt kan...... gå och ..... *Ö

WILL YOU BE OK?

Hejsan, sitter och dricker oboy, har precis fixat mig för hade ingenting att göra, ska vara med oscar sen, tror vi ska kolla på film eller något, Men skriver några tidinställda inlägg nu, så hörs vi innan jag drar :)


hahaha bästavän på dig själv :)♥

LADY GAGA

Älskar hennes videor, dom är så konstiga så dom blir bra typ haha..



DAGENS LÅT

Fan vad jag älskar denna låten, den är as bra :)



BILDER FRÅN IGÅR


Nååågra kan vara lite suddiga menmen














Vad är en kväll utan moas egobilder................
Haha om man har med sig kameran och moa håller i den är det efter 5 minuter ca. 245861 ego bilder på moa i den haahha :)

Hahah denna var riktigt sööööööt

BILDLÖST

Hej, förlåt att jag inte uppdaterat något än, men har inte orkat!!

Aja, kvällen hos ida var väl rolig haha :) Somnade tidigt, och sen väckte ida mig idag vid SJU? Åååååh, så hon ba:
Var är dom andra?
Jag ba: Vadå?
Hon ba: dom är inte här

Så vi tänkte,dom kan ju inte gå hem vid sju på morgonen? Men då hittade vi dom ute i soffan haha, och så tänkte jag och ida att vi kunde kolla på film, dom ba: Nee jag vill hem. Så jävlar tråkiga.. Så vi åt pannkakor och kollade på film utan dom tråkiga jävlarna!

Håller på att lägga in bilder, det är inte många men några. dom kommer snart upp

HOS IDA

Är hemma hos ida nu, var precis på ICA med kajsa lina och frida, köpte läsk och godis typ, nu är vi hos ida, snart kommer alicia fanny kajsa moa elin och emy, och sen ska jag emy moa och frida sova här, kajsa och lina ska på volleyboll turnering, haha dom typ är på skit dåligt humör, eller.. Lina är iaf skit tjurig...... 


9d klassen som är bättRRRRRRRRRRe än alla andra, hihihihi :*

Meeen det blir nog inte mer bloggning idag, imorgon kommer det bilder, för har med mig kamera (H)

UPPDATERAR NOG SEN

Ska fixa mig och sånt nu, ska typ dra om en timma, bloggar nog mer senare men annars hörs vi imorgon, för ska sova hos ida, har nog glömt säga det, PUSSHEJ!



BAJS H&M

Fick bara hem en halsduk och ett pajamasbyxor, as sköna.. Men det var den här halsduken jag fick hem:

Den var grymt skön :)

Men är besviken för jag inte fick hem allt annat jag beställt :(:(

NY VÄN PÅ FACEBOOK

Hehehe vet ni vem som accepterade mig på facebook? 






Jaaaapp. HUGO ROSAS HIHIHIH, sveriges snyggaste kille!

www.hugorosas.se för er som inte vet, och för er efterblivna haha är det han som var tillsammans med Paow

ASSO TÄNK ATT JAG ÄR VÄN MED HAN PÅ FACEBOOK HIHIIH♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Här är låten han och Paow gjorde en remix på :


Riiiiiiktigt snygg !!!! Värd att kolla på

DAGENS KLÄDER


Svart pösig lång tröja - H&M
Svarta tights - Gina

Var vääldigt svart idag.. För har ju svart skinnjacka och en svart halsduk haha.. Fast så tur för jag hade vita skor haha.. Och märkte att det var datum längst ner på bilden , ska ta bort det från inställningar :)

FÅTT HEM PAKET FRÅN H&M

Hoppas att det är .........


Jävligt längesen jag beställde detta så hoppas det kommer i paketet från H&M; mamma kommer typ hem om en kvart med det, och om det är något där i som är mitt så tar jag kort och lägger ut det sen hihi.

LÄXOR!

Heeeejsan.. Kom precis hem, eller för några minuter sen, började med engelska, lämnade in bok-recentionen och sen började vi kolla på en film. Och efter det hade vi idrott, sen mat MAKARONER, KÖTTBULLAR OCH VIT SÅS♥ hahah alla åt typ ihjäl sig... Sen hade vi SO, gjorde instuderingsfrågor, sen hade vi svenska, där kollade vi på film med och sen hade vi matte, eller skojar hihi den slapp vi!! SOFT. Så tog alla min hundra miljarder läxor och gick hem.... Med en aaaaaaaaas tung väska.


Alla mina läxor för att jag åker utomlans :/

GODNATT

Godnatt, ska äta kolla på TV och sen sova, hörs imorgon. Pussheeej! 

Sista skoldagen imorgon då, sen kommer jag tillbaka den 22;e igen :/


Cooooolt

17 NOVEMBER!!



Alltså, den 17;e november är det ett år sen justin släppte sitt första album, NAAAAW!! Tänk att det redan gått ett år, bäst är han! Kommer inte vara hemma den 17;e men kommer fortfarande ha på mig lila, tänk så träffar jag massor där nere som också är beliebers? COOLT det skulle vara hihi.

Men tycker att ALLA kan sätta på sig något lila den lilla dagen, för justins skull♥

They said it would never happend
They said he would never make it
But i never stoped believing

Never Say Never

FÄRGGLATT







NEW PIC



WOOOOW. en ny bild... Inte ofta det händer haha.. Kommer några till sen, hade tråkigt förra veckan :( 

Håller fortfarande på med min bok-reccetion, vet inte hur det stavas :(

Är klar snart iaf, då ska jag nog gå och lägga mig, har värsta huvudvärken, okej vet att det inte kommer bli att jag går och lägger mig.. Men det skulle vara skönt faktiskt. Men men.. Skriver några tidinställda inlägg nu, och sen kanske jag uppdaterar mer sen.

DAGENS FRÅGA

Hej :)

bara undrar hur man gör tidsinställt inlägg? :)
om det går på blogg.se eftersom du har blogg.se så borde det gå ;)

kram :)

Svar: Om man trycker på att göra ett nytt inlägg och där man skriver rubriken, precis brevid den åt höger är den en allmänacka, allmenacka? Vet inte hur det stavas men ni förstår nog, så trycker ni där och sen på vilket datum ni vill att inlägget ska publiceras, när ni tryckt där kommer det upp en digital klocka så man får välja vilken tid :) hoppas du förstod.

MVG!

Jag ljuger... Skulle ju inte blogga idag men har inget att göra nu, eller jo men jag lägger upp några inlägg iallafall. Har pluggat hela dagen och skrivit min bokrecention om boken vi läsar på engelskan, och eftersom jag ska få MVG i engelska så måste jag skriva mycket så är fortfarande inte klar.. Vad har jag gjort mer idag? Fattiga riddare, orkade inte göra pannkakor så gjorde det istället, smakar typ lika dant..


Min bebis <3

GODNATT

Detta blir mitt 13;e inlägg idag. 
Och mitt 800;e inlägget under hela den här bloggen. Eller sen 15;e juli.
Ganska coooolt hehe..

Men nu ska jag sova, börjar som vanligt 10 över 8 imorgon och vill inte somna halv 12.. Men vet ni? en hemlighet hehehe det här inlägget är tidinställt, klockan är nu 22:21 och det kommer upp fler inlägg snart som ni kan se ;) Pusshej!

BRA TV:SERIER







Family guy, depserate housewives & scrubs är tre as bra serier!!!

MYCKET LÄXOR

Är skit trött, imorgon kommer jag inte ens sätta på datan. Ska plugga och göra massor läxor, eftersom jag får maaaaassor läxor för jag ska till kanariöarna i två veckor så kommer få en hel del, så ska börja göra allt redan imorgon, har redan börjat lite, men allt ska vara inlämnat till skolan den 22;e. Jag kommer hem den nittonde och sen är det ju helg, så på måndasgen ska allt in igen.. Kommer vara jääävligt mycket att göra så bra att börja redan nu.


AMANDA HISSAR:

Twitter! As bra att ha, man kan läsa alla kändisars tweets, veta vad dom gör och typ allt!

NEVER SAY NEVER

Det här kommer helt seriöst bli VÄRLDENS bästa film. Jag skojar inte.



PLUGGA !!!

Kom precis hem från skolan, hade hemkunskap nu sista, det gick faktiskt fort :) Kändes som en timma men det var två timmar och tjugo minuter.. Lite skillnad haha. Men sen gick jag och ida hem i regnet :( Tråkigt och blött.. Och nu är jag hemma haha, ska plugga för har SO-prov på måndag. Vi hörs sen! Pusshej! 



14:20

Tidinställt.. Nu har jag slutat, och är förmodligen påväg hem från skolan, idag ska jag plugga somfan, prov på fredag, och sen vet jag inte vad jag ska göra, den här veckan har gått riktigt snabbt.. Skönt, och snart är det lov hihi, bara imorgon och fredag kvar. Eller på fredag börjar ju lovet så egentligen bara en dag kvar.. SOOOOFT! Vi hörs när jag är hemma.


hahahaha snyggt!


SLÅ ALLA 97;OR

I alag 2.. Haha det var en som gjorde ett evenemang på fb som hette så, och så fick lärarna reda på det så dom har polisanmält alla i den gruppen (och jag var med i den :() och gruppens skapare, hahahah så jävlar mobbat, typiskt Ulla karin........... Så nu har man fått en polisanmälan.. RIIIIKTIGT MOBBAT! Och överdrivet.



Två bilder sen martin lidberg var på skolan :)

TIDINSTÄLLT

Nu har jag förmodligen hemkunskap, eller aa det har jag :) Sitter nog just nu och typ lagar mat eller något, ska göra biffar idag. Jobbar själv för då får man högre betyg hehe.. Ska berätta en rolig sak sen med :) Pusshej! Eller, har egentligen skrivit det nu men det kommer upp typ om en halvtimma, för det är med tidinställt. Meeeen, vi hörs!


:(:(:(:( vill ha.......

ÄR PÅ BRA HUMÖR!!

Nu ska jag gå och ha lektion...... Riktigt roligt, haha fast bättre än typ matte och svenska eller något, hemkunskap är faktiskt ganska soft och roligt :)


hahahahahahahahah fyfan.

Är på skiiiiiiiiiiiit bra humör.. Hahaha vet ni vad vi gjorde innan? Det stod en stor låda så vi körde runt moa i den, sen skulle emy hälla allt över moa, så var det ruttna bananskal och äppelskit och massor, som bara kom rakt ner på golvet, så kom lärarna och skällde ut henne somfan, och ida filmande så en från Z satt i två år och snackade med henne om att det var fel, hahahah fyfan vad roligt det var!

HAHAHAH

Roligt :)


I BIBLOTEKET

hejsan.

Är i bibloteket med lina, ida och elina. På klassrådet idag gjorde vi typ ingenting, fick reda på frånvaron och sen jobbade vi, jag läste engelska boken :) Och sen hade vi slöjd, blev klar med min klänning. Kan lägga ut  bild när jag har tagit kort på det.. hehe, hemkunskapen börjar vid 12, så har vi hemkunskap I TVÅ TIMMAR OCH 20 MINUTER.. Haha inget ovanligt men endå jobbigt. Pusshej!


hahahahah denhär dagen...................... minne :)

TIDINSTÄLLT


Haha en gammal egobild på mig kajsa och ebba.

Godmorgon, är förmodligen påväg till Ida nu, eller så är hon påväg till mig, berors på om vi ska cykla eller inte. Skit soft dag idag i skolan, Bara tre lektioner, klassråd - Bara sitta och softa. Slöjd - Göra min klänning. Hemkunskap - Laga mat :) Inget jobbigt!!

GODNATT!

Är skit trött, har skrivit tidinställda inlägg som kommer upp imogon på morgonen, får inte försova mig imorgon så måste ställa alarm typ fem gånger, men detta programmet är nog snart slut, tur för jag är skit trött. Pusshej!


Saknar mitt hår :(

COUGAR TOWN

Hejsan, kom hem skit sent, fem i nio!! Alltså höll det på i en timma och tio minuter? Hon sa högst 40 minuter.. aja nu är det utvecklingssamtalet över iallfall. Kollade nyss på DH, bäst som vaanligt! Och nu är det cougar town, sen är det något mer program, vet inte vad det heter men det är skit roligt, handlar om en familj :) Om ni har tråkigt tycker jag ni ska sätta på femman.



INGET ATT BLOGGA OM

Jag har ingenting att blogga om haha, kan berätta att jag hade besökrsrekord i sidovisningar för någon dag sen, haha intressant :) bloggar seeeenare, pusshej ♥



S.C.R.U.B.S

Hehe nu är mitt rum rent somfan och jag ligger och kollar på Scrubs. Började om på första säsongen för ett tag sen men sen glömde jag fortsätta kolla så det gör jag nu.. Ska snart börja plugga och sen vänta på att utvecklingssamtalet ska börja.

Imorgon är det världens softaste dag: Klassråd - Slöjd - Hemkunskap. Och sen slutar vi :) Woooohoooow! Hehe, ska fortsätta kolla på scrubs men det kommer upp fler inlägg sen, Puss♥



NER-RÄKNING (tidinställt)





MIDSOMMAR


Två bilder sen midsommar, i Halmstad i min stuga med Ales.

Ska typ inte göra så mycket idag, plugga nu och sen vid 20 i 8 (SENT) ska jag ha utvecklingssamtal, så jävlar onödigt att ha det så sent? Onormalt...

Men nu ska jag blocka i ordning lite på mitt rum sen ska jag kolla på Scrubs, och ikväll är det DH!
Skriver några tidinställda inlägg som snart kommer upp hihi.

JAG SAKNAR SOMMMAREN :(































Såååååååådär :) Orkar inte ladda upp mer.

Saknar sommaren :( Vill spola tillbaka tiden tills den 8 Juni och ha SOMMARLOV!




JDB-321

Hejsan svejsan. 

Kom precis hem från skolan. Eller dushade nyss för hade idrott sista. Och nu ska jag nog äta, är hungrig :) Men iaf, första lektionen var det NO, försov mig så kom 25 minuter för sent :( Sen hade vi spanska och sen hade vi matten, haha........ Den var kul...... hahah, aja sen hade vi mat, sen SO och sist idrott, kevin hade lektionen så vi hade boxning :) Det var kul fast jobbigt haha..

Utvecklingssamtal idag med :(


Världens coolaste bil :) 
(Justin Drew Bieber)

GODNATT!

Dushade typ precis, ska nog lägga mig och kolla på film nu eller något, ska INTE somna ett som igår :( Bläääää på det.. Hehe godnatt! ♥



NEVER LET YOU GO

Ska dusha typ en timma, fryser skit mycket. Och ska ha hår inpackning skit länge så håret blir skit mjukt! Jag uppdaterar när jag dushat, pusshej♥



NY HEADER?


Klicka för större.

Tycker det är dax för en ny header, där är två exempel från förra jag har haft. Ska be ales göra en ny åt mig haha, har haft den här skit länge nu! Tycker om den men vill ha en ny..Inte kul med samma föralltid.

Haha detta var mitt 777;e inlägg. Och har bara haft bloggen i fyra månader.. Haha.... GRYMT

TUNAK TUNAK TUN


Dom första 10 sekunderna är riktigt tråkiga, när dom skriker, men spola fram :) 

Hahah det var denna låten jag och ida dansade till i lördags, vi dansade exakt som dom hhaha så jävlar kul var det.

IMORGON!



Hehe känner på mig att detta avsnittet kommer bli extra bra!! Längtar somfan, desperate housewives är världens bästaste TV program och alla borde följa det!

NERRÄKNING!















DAGENS KLÄDER





Jeans - Gina
Tröja - Gina

NU FUNKAR DET!

Nu funkar internet, hade råkat dra ut en sladd hehe.. 

Har typ luggit och kollat på film hela dagen, american pie. Mamma gjorde pannkakor innan med :) Och sen kom mormor och min moster hit en stund, typ satt och snackade med dom och sen gick jag upp igen.. Ska la fortsätta kolla på film men skriver några tidinställda inlägg som kommer upp om ett tag, så hörs vi sen. Pusshej!


Haha vår bilduppgift :)

Inget internet

Tänkte bara säga att mitt internet inte funkar så bloggar när jag har det igen. Pusshej

Mobilblogg

Hejsan, sitter hos ida och väntar på den sega människan, haha nu kom hon :) så nu åker vi bil haha, somnade 1 igår :( kunde inte somna så typ låg och tänkte på allt och inget så hade svårigheter med att somna haha.. Och svårt med att gå upp idag.. Nu är vi typ vid sörgårdsskolan så hinner skriva lite till.. Vet inte vad som händer efter skolan.. Ska typ plugga. Pusshej

JAG ÄR HUNGRIG

Ska typ gå ner och äta nu, sen sova för är skit trött.. Fast vet att det inte kommer bli att jag sover nu haha.. Kommer säkert bli TV eller något.. Aja, nu ska jag iallfall äta och sen kanske jag uppdaterar. Annars godnatt :)



REMIIIX

Hahah kolla denna coola remixen:


KOLLA PÅ SÖTNOSEN




heheh den ska upp på garderoben nu!!

BARA EN VECKA KVAR

Kajsa drog hem för ett tag sen, så jag och lina typ låg och sov haha, och pluggade. sen gick vi upp till Q8, köpte en tidning, kan visa sen :) Och sen drog jag hem, ska typ läsa tidningen nu sen gå och lägga mig, är skit trött.. Men uppdaterar såklart innan det ;)

Imorgon är det måndag igen.. Boring med skola fast skönt med sovmorgon tills 10 över 9.. Fast på något konstigt sätt går veckorna skit snabbt, och vet ni? Sista skolveckan på tre veckor nu hehe, ska sköta mig hela veckan hihi, har fan inte tänkt på att det bara är en skolvecka klart, sen är det lov, och är hemma måndag, tisdag, onsdag och torsdag på lovet, sen på fredag DRAR VI! Aja, ska inte babbla mer :)



ANAMISSEN


Hahah så jävlar sjuk

BESÖK/ADDA


Hahahah så jävlar roligt. Andra sidan häcken - BÄST!

www.kajsasahlbeerg.blogg.se <----- BESÖK
Linas facebook: Lina Johansson (DESPERAT) <----- ADDA

MED KAJSA OCH LINA

Är med lina och kajsa, mötte kajsa på ICA innan och så köpte vi bär/glass/cola/chips/godis och sen mötte vi lina, så drog vi hem hit :) Ska inte ha provet imorgon, kan inte det.. Så flyttar det till nästa vecka istället :) Vet inte vad vi ska göra nu, men typ kolla på film eller något.


Jävlar idiot.
Kan man bli fulare? /Lina

J-J-J-JB

Städat klart och väntar på att jag ska äta nu, så kan lägga ut lite klipp.. PÅ VÄRLDENS SÖÖÖÖÖTASTE

Hahaha så jävlar rolig är han!




BÄST♥

HOW U DOIN?

Ska gå och äta snart och städa undan på mitt rum, Sen efter det ska jag möta kajsa så ska vi plugga, så vi hörs mer ikväll eller senare, pusshej♥


Här är jag duktig och bloggar till er HEHEH

TVÅ BILDER





Här har ni två bilder till från fredags. Skulle bara säga att ni får resten sen för jag ska plugga nu! PUSSHEJ!♥




CLASS-CLOTHES





Hitta ett fel på baksidan av våra tröjor..... Läs texten.... Om och om igen... Erkänn ni märkte inte något? :) Läs meningen: Det bara är så, vissa är bättre än andra. Läs igen.. igen hehe kolla nu igen på just ordet BÄTTRE, ser ni felstavningen ? Jaa vi gjorde fel men och haha det är bara ett roligt minne :)

Orkar inte ta kort på byxorna, vanliga marinblå byxor.

9D <3





























Det var dom flesta bilderna sen fredags, resten kanske kommer upp någon annan dag, det var inte så många fler.




CLOTHES

Typ pluggat en halvtimma nu, så kan blogga lite.. Kajsa kommer snart med, vi ska plugga för har ju prov imorgon, haha vet inte hur många gånger jag sagt det nu!? Meeen.. Ska fortsätta plugga men kom på att jag inte lagt ut någon outfit på länge så kan lägga upp vad jag hade på mig i fredags och blogga lite :)


Tröja - Klasströjorna
Byxor - Kappahl

Ska visa er klasskläderna i nästa inlägg! :)

BILDER FRÅN IGÅR.

Kan också berätta om kvällen, vad vi gjorde och sånt :) Hmm.. Vi var ju hos frida, skrev alla namn innan så orkar inte göra det igen.. Men det var en del iallfall, vi kollade på TV och sånt, sen var typ jag, lina och ida på fridas övervåning och var DJ;s hahhaha , och jag och ida dansade till typ värsta bästa låten hahahha..
Sen var vi ute lite :) Och kom hem vid typ halv tre. 






Det får räcka, nu ska jag plugga :) Har ju prov imorgon.

GODMORGON!

Känner mig stolt, hade 14 inlägg igår hihi..

Aja, godmorgon :) Sov ändå ganska länge idag.. Kanske för att jag somnade typ 4 igår!! Mitt internet funkar äntligen hehe wohooow, har typ inte gjort det på två dagar nu.. Men ligger iaf i sängen och lägger in bilder från igår, inte så många men endå några, så snart får ni se dom plus bilderna från fredags när vi fick klasströjorna! Här kommer en iallafall :)




HOS FRIDA

Är hos frida med massor människor, Just nu är jag på övervåningen med Ida, Lina och Frida, vi är DJ;s hahah, coolingar :) Var på Ica innan med med Ida och väntade på Kajsa, dom har skaffat soffa i ICA så där satt vi och chillade hehe, Sen kom kajsa så mötte vi Moa och nu är vi hos frida med Elina och alla hockeykillarna :) Vi hörs sen.. PUSSHEJ♥

HEJDÅ PEOPLE!

Har precis fixat klart mig, så är redan klar för att åka fast vi ska inte dra än :) Vi ska typ dra om en kvart.. Håller på att läsa massor bloggar, tex. mina kompisars och kändisbloggar :) Har fortfarande inte sett det nyaste avsnittet av Kenza&Tyra show än så det ska jag göra någon dag :) Men nu ska jag typ upp på mitt rum och kolla på TV eller något. Vi hörs sen! PUSS ♥


Gaaaammal bild!

LÅT-TIPS

Håller på att fixa mig, här kommer några bra låttips!




ska fortsätta fixa mig nu men hade lust att lägga in dom här låtarna för jag lyssnar på dom nu haha :) Pusshej, uppdaterar innan jag drar och när jag kommit hem eller när jag är hos frida.

JAG SMÄLTER

Kooolla vad liten han är här :)

haha, såååå söt!

Sitter såklart och lyssnar på Justin, inget ovanligt :) Detta är mtt elfte inlägg idag, bra va? Tänk på att jag inte har internet men endå har 11 inlägg redan hehe känner mig stolt ::

Ska nog börja fixa mig nu. Vi hörs sen! Puss♥

WE GON GO ALL NIGHT

Klockan är redan sex! Det känns som om den är mycket mindre, har typ bara slappat idag, och kollat på TV/film.. Det känns som klockan bara är fyra eller tre.. Menmen, vid halv åtta ska jag till Frida med dom andra tjejerna plus Eric, Ludvig, Linus och dom, vet inte riktigt vilka eller vad vi ska göra men något blir det :)

Fan vad bra den remixen på Dynamite var, rulla ner ett inlägg för att lyssna :)


CANDY

DYNAMITE

En till grym låt jag hittade på Kajsas blogg med han.




Han kommer bli känd.

SO-PROV

Sitter och lyssnar på Justin hihi, som vanligt! Mitt internet funkar för den delen heller fortfarande inte på min data :( Tror jag ska plugga lite, har endå ingenting att göra och vill gärna få Godkänt på måndag :) Har ju SO-prov, med socialism, liberalism och konservatism.. Boring! 



GAMMLA BILDER


Mamma, Jag, Pappa och Josse

Jag och Mamma


Jag

Mormor och Jag, hahah affro-mormor

Pappa Jag och Josse

BABY

Skojar bara hihi.. Ska inte till Kajsa :) Vi ska plugga för har prov på måndag, Men eftersom jag inte ska till kajsa kan jag blogga nu lite, och äta för är skit hungrig.. :)  Men jag vettifan om jag orkar gå på hockey, tror jag skippar det.. Vi får se haha. Ska iaf fortsätta lyssna på musik nu och tror jag ska logga in på bilddagboken hahah


Kolla min lillebror när han var bebis :) Vet inte vem av dom det är haha..

SIGGES-PIC

Ska dra till kajsa och vi ska baka, sen är det hockey vid fyra.. Så jag ska upp och börja fixa mig nu, och sen hörs vi kanske sen eller ikväll, eller imorgon. PUSS!! ♥



HEJDÅ!


bild sen gisledagarna 2009.

Nu menar jag allvar haha, ska upp och fixa mig, ska vara i ishallen om en halvtimma. Pusshej!♥

Bruno Mars Medley

Ni vet klippet jag lagt ut när han sjunger Rihannas låt - Only girl (In the world)

Här är andra låtar han har sjungt: Fan vad grymm han är!




Fan vad fint han sjunger, speciellt i den i mitten!

COOOLING!



För er som inte fattar så är det inte på riktigt :)

Ska nog gå på hockey sen, om jag orkar.. Haha är skit trött. Och sen ikväll ska vi vara hos Frida, hon är själv hemma så aa, vet inte riktigt vad vi ska göra men något blir det :) Nu ska jag läsa bloggar haha.. Pusshej♥

RABBIT

Godmorgon. Vaknade vid 11 och har bara legat och kollat på film sen dess typ, sex and the city :) Och ätit frukost, haha woow första gången!

Men aa, igår på Z bakade vi marränger, dom blev as goda :) Sen var vi ute och så, kom hem vid halv två och somnade vid två, ville typ sova till 1 idag :( Men det gick inte så bra haha..


Josses kanin :) hahahah ful

PÅ Z

Hejsan, är i z med kajsa moa emy lina ida och frida. Dom bakar marränger och jag frida och ida sitter och tittar på :) det är otroligt tråkigt haha.. Vet inte riktigt vad vi ska göra här men .... Haha, ska fortsätta kolla på när dom bakar nu :) pusshejdå

MOT Z!

Åt precis, har legat och kollat på TV ett tag med, är skit trött menmen.. Snart kommer Ida så möter vi dom andra mobbofferna på Z, Lina, Moa och Kajsa ska baka :) Marränger tror jag haha.. Jag har bara lust att sova :( Meeeen det ska jag inte. Men har lust endå,.. hahah vilket onödigt inlägg men det är ju bättre än inget :) Men kanske mobilbloggar när vi är på Z, annars hörs vi när jag kommer hem, eller imorgon. PUSS!♥


Midsommar förra året :)

OLD PIC



Hahahah kolla vilken gammal bild jag hittade, ett tag sen, typ ett och ett halvt år gammal bild, snart två år :)

Men nu har jag typ kollat lite på TV och inte gjort så mycket, pluggat lite med, duktigt duktigt :) Har ju SO prov på måndag, och så ska jag plugga lite spanska med innan jag ska till Z. Ska fortsätta glo på Tv nu, eller ska först läsa lite bloggar hihi.

TVÅ VECKOR KVAR


Cypern 08.

Idag om två veckor åker vi till kanarieöarna! I två veckor :) Ska bli skit skönt!

Går bara i skolan nästa vecka sen är det LOOOOV en vecka och sen utomlans i två, hehe iväg från skolan i tre veckor! SKÖÖÖÖÖNT! Och ska ju sååååklart ta med mig kameran så fatta vilka bildbomber ni kommer få när jag kommer hem.. Sjukt

HAHAHA


Hahahah den här är så jävlar rolig!

ZÄTA

Hejsan, skolan idag gick snabbt men ville inte mobilblogga för kan inte blogga med bilder då och då blir det tråkigt för er att läsa :)

Kom typ precis hem, var i vår stooora ''stan'' idag med Ida, Lina, Kajsa, Emy & Frida, vi åt på chili thai och sen var vi på lindex. Ska typ upp och sova en stund, sen äta och sen drar vi till Z :)

Och tog massor bilder diag men våra nya tröjor men dom kommer upp när mitt internet på min data funkar för orkar inte lägga in alla på mammas data, men blir nog inet så bra uppdatering idag för mitt internet funkar ju inte. PUSSHEJ! ♥


Saknar dagarna i båraryd :(

COOOOOLT!

Blogg.se har skaffat så man kan blogga med tidinställda inlägg! HEHEH, bra :):):)

MOBILBLOGG

Godmorgon :) Vet ni? Har bytt mobil med min syster, vet inte hur länge men några dagar iaf, hon har en vanlig sony ericsson. Vet inte vad den heter men gillar den iaf. Och här ifrån kan jag mobilblogga! Hihihihi bra va? Gick upp typ halv 8 men är redan klar, ska snart gå till ida för vi åker bil idag. Och första lektionen idag är engelska sen bad. Och sen so.. Tråkigt men vi hörs sen! Pusspuss

HEJDÅ! GODNATT! HEJDÅ!

Detta blir mitt 15;e inlägg idag, hehe är på topp!

Orkade inte flytta mig från datan, men snart ska jag dra och dusha. Sitter iaf och lyssnar på musik och läser bloggar, har pluggat och städat somfan hihi! Och sitter och har puff-krig med massor på facebook.. Haha kulkul..

Imorgon är det äntligen fredag! FAN VAD SOFT, Vi ska vara i Z :) Dom ska baka och jag ska typ sova hahah, Skojar men hade varit skönt.. Meen nu ska jag dusha på riktigt haha, vilket onödigt inlägg men hade inget annat att skriva, sen blir det att spela sims igen! PUSSHEJ! ♥




Jag saknar dig. ♥

LINA JOHANSSON

Ska typ upp nu och spela sims sen sova, skit längesen jag spelade det, men kan inte spela för mycket för då tröttnar man.. MEEEN:

lina johansson? NÄR SKA VI LAAAANA!?!? Vet att du läser hhihi ♥

Meemnen, godnatt, pusshej! ♥

THE ONLY GIRL






Jag gillar med remixen än orginalet :)

NU BLIR NI GLADA

Hihi, detta är mitt tolfte inlägg idag, bara för jag hade sju stycken i skolan..

Aja, snackade i telefon med Lina innan och hon sa att våra klasströjor är skiit snygga! Hoppas dom är det :) Tar med mig kameran imorgon, plus att vi har bad sen en lååång håltimma imorgon, SOFT! Så kan vi ta bilder på oss när vi har byxorna och tröjorna på oss :) Men så ni vet ska vi ju beställa ett par extra byxor för texten på våra byxor blev jättesmå för vi råkade säga fel.. Aja, Längtar iaf jätte mycket tills imorgon när jag får se dom hihi!


NAAAAAAAAAAAAAWW!!

WWW.EMYYPETTERSSON.BLOGG.SE

Hopp nu har emy lagt ner sin blogg...



STÄDA!! :(

Förlåt för att jag inte bloggade mer, men har pluggat och städat. nu bakar min syster kladdkaka med, men ska upp nu igen och fortsätta min städning, ska veeeerkligen försöka hålla det städat så slipper jag få skäll och slipper ha det stökigt hela tiden :) Hoppas dom fixar det trådlösa internet snart så det blir mer bloggning..

Meen ska dra upp nu, PUSSHEJ! ♥


Hahahhhahaha en fail kladdkaka min syster gjorde en gång

HAR INTERNET!

Meen bara på mammas data :)

men vet ni? Klasströjorna har kommit så lina ska ta med sig dom till skolan imorgon, så vi alla ska ha på oss dom hihi.. Meen byxorna kommer bli heelt förstörda så vi ska beställa ett par till som blir okej :) HEHE, är as glad för att dom äntligen kommer! Tar med mig kameran imorgon! 



EN FRÅGA:

''sha, måste bara fråga, är ditt hår naturligt brunt? :O jättefint :)''

Hej, nä är egentligen blond :) Eller, väldigt ljusbrun och mörkblond, typ ljusbrunt med blonda slingor, det är svårt att förklara, Men är egentligen blond. Tack! :)

DET SNÖAR!

Jävlar........ Det snöar.. Fyfan vill verkligen inte ha vinter :(:(:(:(:( hatar snö.. Vill ha sommar och den är redan slut.. Vill ha ett år sommarlov till! Och sen börja skolan efter det.. Det ändå bra kvar av året är julafton och nyår.. Fan vad jag längtar tills nyår! Fast vet inte vad vi ska göra men det ska bli bäst :)<3

HAR MUSIK

Har musik men jag, ida, emy, ebba, frida och lina :) åt nyss kyckling. haha ida och lina typ dampade för dom bara fick em kyckling haha.. Men nu har vi iaf musik och vi spelar gitarr haha det går inte så jätte bra för mig .. Spelar knocking on heavens door och det går faktiskt bra! Och nu måste vi flytta från dramasalen för några ska ha tyska prov där :s man har väl inte tyska prov i en dramasal? Men vi fick iaf sitta i teknik salen hihi. Tror jag ska rita lite eller något för det fanns inte gitarrer vill alla så har inget att göra.. Men just nu är sead här(vår lärare) så får rita sen ist när han har gått :) hehe vi kanske hörs sen! Om jag har någon stans att blogga. Hejdå! :*

HAHAH

Ska dra och äta nu, om ett mirakel inträffar och mitt internet funkar märker ni det och får mer uppdatering, men förvänta er inte det :) PUSSHEJ!!

Elina tycker hon är bäst, Ida med

VILL HA MER SOMMARLOV!

ALICE HAHA

Haha, vi drog ju igår till blomstervägen vid typ lååångt borta vid elgiganten och skulle säga förlåt till hon där Alice, Och vi gick dit och väntade där inne men hon kom aldrig så vi sa till hennes jobbarkompisar: Aa hälsa att fem tjejer från lundåker var här och sa förlåt. Så gick vi och när vi kom till cyklarna så kom hon där borta och emy ba:

: Det där är Alice..

Ebba ba: Är du alice? Hon ba: Aa.. så kom hon och så typ sa vi förlåt och sånt, och sen så skrev hon mail till vår lärare att vi var duktiga hihi ::


2010 - 2009

Sitter i biblan med Ida, Lina, Ida och elina, och sanin dennis och haris, sanin klagar på allt och ALLA..

Äter snart.. Typ kyckling tror jag det är. Men sen ska jag hem och måste verkligen städa mitt rum, eller ska ju inte hem efter maten, vi har typ musik och sånt först tror jag.. Sen slutar vi, vid halv 4 :(:(:(:( SEEEEENT!!!!

Men ska typ läsa lite bloggar nu :)
2010


2009


Förändrats? :)

JUSTIN BIEBER

Fan, mitt inlägg jag nyss skrev försvann :(

Får la skriva om det, men vi började med NO, så jobbade vi om kolets kretslopp.. Blev klar med det :) Sen hade vi SO, där hade vi typ ett nyhetskryss med frågor som var viktiga och sånt, och vet ni vem som var med i det? JUSTIN BIEBER!!!! Det var typ vilken av hans låtar som hade mest visningar på youtube av alla i hela världen. Så var svaret Baby, menmen.. Och nyss hade vi spanska-prov :) Hoppas jag typ får MVG eller ne, det kommer jag inte få men jag kommer typ få G hoppas jag iallfall..


bara för det tycker jag ni ska lyssna :)

I SKOLAN

Shena, förlåt att jag inte bloggade mer igår.. Men internet funkade inte :( Såååååå.. Kunde inte det, men vet ni? Hela mitt trådlösa internet är sönder och den där gråa saken asso.. som är själva modemet eller vad man säger.. så vet inte riktigt när jag kommer kunna blogga hemma.. Men nu är jag iaf i bibloteket med ida, ida och lina :)

Berättar mer om skolan sen :)


SNART HEEELG!! ♥

HAHA TUR

hahah, ni har tur idag :)

Är i datasalen på vår engelska lektion så kan blogga hehe, bra va?
Menmen,har snart matte med.. inte roligt,speciellt inte utan frida för nu kan vi inte skjuta toffsar på henne :(

hahah, men vill ni veta vad jag lyssnar på nu? Ingen överraskning....


ENGELSKA

Ne nu ska jag gå och ha engelska, eller börjar vid hel men aa.. vi ska snart dra :)

Om det inte blir uppdatering mer idag så vet ni att jag inte har internet.. Plus att jag ska plugga till spanskaprovet som vi har imorgon.. Hörs senare om jag har internet, PUSS♥


Gammal bild :o

NU SKA JAG BERÄTTA

Aa nu kan jag berätta vad jag emy ida frida och ebba gjorde förra veckan på onsdagen..

Haha, lina hade lärarens telefon för hon skulle ringa in och fråga om våra klasströjor, så lämnade hon den åt oss så vi typ tjuvringde några hahah och drev somfan med dom, så jävlar roligt var det. Tror jag aldrig har skrattat så mycket.. så gjorde vi en liten miss, för det gick visst inte ringa med dålt nummer genom komunens telefoner. Sååååå dom ringde tillbaka när vi alla hade gått hem så nästa dag när vi kom till skolan tog ulla in oss i ett rum och blabla, så fick vi väääärsta utskällningen.. Kunde knappt hålla mig för skratt. Så aa vi ska dra till dom och säga förlåt? :s så meningslöst!!!!!

Aa hahahahah nu vet ni :)


BEBIS

KOLLA VAD SÖÖÖTA!

Vill ha en hund :( Ska lätt ha en labrador när jag blir stor. BESTÄÄÄMT!





Eller så ska jag ha en sån här hund:

bilderna är på abbe och hebbe (min mosters hundar) hihi så söööta, jag som tagit bilden dåja (H)

hahha, men iaf vill antingen ha en labrador eller en yosheterrier, har ingen aning hur det stavas men som abbe och hebbe.

MODELISH

Sitter i bibloteket med emy lina ida elina frida och ida, vi gör inte så mycket.. Jag och emy gick hit så vi kunde blogga hihi, duktigt va? :) Bara för er skull hhihihi

Aja, skolan började med klassråd, några människor från vitsippan (ålderdomshem typ) var hos oss och snackade, plus att hela 9C var där så det var proppfullt i vårt klassrum.. Aja, efter det hade vi slöjd och vid 10:40 hade jag tid hos läkaren för att kolla mina öron, dom är helt CPIGA, får in massor vatten hela tiden så fort jag badar så aa.. Det är helt konstigt.. Men den jäveln kunde inte göra något åt saken så jag skulle dra till apoteket :)

menmen, snart har jag engelska och efter det har jag matte. Och sen ska jag och ida stanna kvar och jobba med NO, DUKTIGT!!!! Sen ska vi dra och göra en sak.... Kan berätta det sen :)


Ida JÄVLAR MODELL!!!!!!!!!


DAGENS LÅT


OM IGÅR

FÖRLÅT FÖR MIN OTROLIGT KASSA UPPDATERING IGÅR.. Inte ett enda inlägg.. BLäääää

Men iaf, jag gjorde inte så mycket igår, var sjuk och så tänkte jag blogga/plugga hela dagen men nää.. då funkade inte internet.. Då blev jag sur :(

Iaf, så aa.. Gjorde ingenting igår.. Slappade och satt vid TV;n och bloggade.


TIERD

Hejsan, vaknade nyss.. Mår inte alls bra så det blir inte skola imorgon.

C-WALK! TITTA!



Nu var jag snäll :)

NÄR KOMMER DET?

Beställde ju massor från H&M... Tex. detta:

Klicka för större..

Aja, beställde detta och lite annat, men det verkar aldrig komma.. Aja, lägger ut bild när det kommit så ni får se

LÄNGTAR TILLS IMORGON

INTE FÖR JAG HAR PROV!!!! Men för då är det desperate housewives! Det är världens bästa program, ni som inte följer det borde börja göra det. Så BÄST är det hihihi.. ÄLSKAR DET!

GRYMMA!


GÅR INTE SÅ BRA..

Det går inte så bra med min pluggning, har skit ont i huvudet och magen, tror jag är sjuk eller något.. Aja, ska fortsätta försöka plugga.. Om det inte går tänker jag inte försöka mer, då går jag och lägger mig. Är skit trött.



PLUGGNING..........

Nä nu måste jag plugga.. måste få G imorgon, så det ska jag göra nu, sen så uppdaterar jag efter de :) men vet inte riktigt när det blir.. Kan ju ta ett tag att få in alla frågorna i skallen haha.. Sen måste jag skriva ner ett recept som jag ska laga på hemkunskapen om en vecka, vet inte varför jag måste lämna in det imorgon menmen.. Annars får la ulla damp haha.. Aja, nu kommer säkert inte ens någon läsa detta för jag bara babblar :) PUSSHEJ NU SKA JAG PLUGGA!



25 NOVEMBER

Jag kommer hem den 19;e novemeber och sen den 25;e så ska vi dra till göteborg med skolan, typ gå på en teater men innan det får man göra vad man vill, så vi ska dra runt i stan :) Jag, Lina, Emy, Ida, Frida, Kajsa, Moa, Elina & Ida :) Hihi bäst kommer det bli ♥



OLD PICS










Nu orkar jag inte, men tittade igenom vilka bilder jag lagt upp på bloggen så la jag upp dom här :)

AMANDA HISSAR:


BUMPY RIDE

Hejsan, kom typ precis hem, slutade halv 2 men det tog lite tid hem :) Egentligen slutade vi 3 men vi slapp spanskan för alla lärare skulle på nått möte.. Så aa, det är ju bara bra för oss. Nu håller jag på att göra pannkakor, ovanligt eller hur? heheh.. Ska plugga med för har SO prov imorgon.. Men ska försöka lägga upp några inlägg hihi :)


En till bild sen i lördags :)

JOSSES DATA

Förlåt för jag inte uppdaterat mer..

När jag kom hem från badhuset drog jag direkt ut med oscar, sen mötte vi emy lina moa anton oskar och chrille, så vi gick till ICA och sen satt vi vid dalen och snackade, kom precis hem :) Ska typ sova,det kanske kommer fler inlägg.. PUSSHEJ♥


SÖTNOS :o

BADHUS!

Drar typ nu,eller om en stund :) , Vet att jag sa att det inte skulle bli mer inlägg, menmen hihi.. Ska packa och sen åker vi!

Vi hörs sen, PUSSHEJ♥



BÄSTA SOMMARLOVS DAGEN







Det här är lätt bästa sommarlovsdagen, det var skiiit skönt väder ute, så var vi i båraryd på dagen och sen på kvällen sov vi hos ida :) HAHAHA, natten........ Fyfan men endå ett minne för livet.

Älskar er ♥

GODMORGON

Jag är uppe tidigt :) Har typ varit vaken en timma, vet inte varför jag vaknade så tidigt.. Men ska typ fixa mig nu och sen ska jag och min familj och kajsa åka till halmstads badhus! Och sen ska jag ut, så jag uppdaterar senare PUSSHEJ!



Ida säger: Upp som en sol, och ner som ett skott

FILM

Orkar inte blogga mer nu, ska ligga och kolla på en film , shit vad jag fryser, ska typ ta tre täcken eller något.. Vi hörs imorgon, pusshej godnatt ♥



DAGENS KLÄDER



Svarta jeanstights - Kappahl
Turkos munktröja - H&M



BILDER FRÅN IDAG



Jag och kajsa hade trevligt på ICA, när vi väntade på ida

som ni kanske ser.......



suddig bild...


Här satt vi och gömde oss för moa och dom töntarna


skor


När vi skulle till ICA hade martin vänt alla cyklarna upp och ner.. (kajsas bror)









SÅDÄR!

FREEZING

Heejhej, kom precis innanför dörren,eller aa kom hem fem i halv, så för ett tag sen :) Abbe och hebbe är här hihi, passar dom :) För er som inte vet är det min mosters hundar.

Aja, åt ju ute på med kajsa på victoria, fyfan åt typ lite strips och sen en bit av pizzan sen orkade jag inte mer, blev aaaaas mätt. Sen åkte vi till ICA och dit kom ida, och så sa moa och hon, frida, elina skulle komma :) Så jag ida och kajsa gömde oss bland backarna med dricka, så moa fick typ damp, aja.. Så köpte vi godis och så, åkte hem till kajsa och kollade på TV

Sen hörde vi att dom i ''Kungar av tylesand'' var här, så jag och ida stack till gisleparken och kollade runt men hittade inte dom,men har iaf han jocke i tylesand, hans nummer :):) Ska stalka han haha.. 

Aja, sen stack elina och ida hem så vi andra drog ut med Klang, Oskar och Chrille. Vi typ gick runt och sånt. Sen kom jag precis hem, och sitter och äter cleimentin :)



Emy och moa

Märkte att det blev ett långt inlägg, men tycker ni borde läsa :) För snart kommer maaassor bilder!

TJOSAN

Ligger med Elina och Emy i min säng, haha det lät fel men aja :) Vi typ lyssnar på musik och sånt, sen vid sju ska vi möta kajsa så ska vi dra och äta på Victoria eller Ole ole doff!!!!

Aja, vet inte vad vi ska göra nu, typ kolla i skolkataloger och sånt. Och kolla på facebook hihi..


Bild sen temadagarna :)

EMY GÄSTBLOGGAR :D

Emy den bästa här, tänkte bara att amandas blogg behövde piffas upp med min fina närvaro :D
gå in på min blogg, för de är BÄST ::
http://emyypettersson.blogg.se


DAGENS LÅT


PANNCACES

Är med emy hemma hos mig, vi ska göra pannkakor :) 

Vi kollade nyss på hockey, GSK som mötte något lag, och det var typ småfighter hela tiden hahaha skit kul, folk började blöda och fyfan aa.. Det var typ bråk hela tiden.. Aja, nu ska vi laga pannkakor och sen blir det att vara hos kajsa ikväll. PUSSHEJ♥



HAHAHAH, bild sen förr-förra sommarlovet när vi sov i tält :)

TRÖÖÖÖÖÖTT

Glömde att jag skulle upp till stan med mamma, så det blir inget ishallen. Men ikväll tror jag vi ska vara hos kajsa och kolla på film eller något, vet inte riktigt men något kul blir det, OCH KAMERAN SKA MED,  Lovar :)

Aja, ska fixa mig och sånt nu, vi hörs!



Såhär trött var jag imorse när jag vaknade 10 i 8 och tänkte gå upp till skolan.. FYFAN! Tur att jag somnade om.

SÄÄÄÄMST!



Håller med Kajsa, detta är en av dom sämstaste låtarna jag hört i mitt liv, Stör mig på henne, hon är bara med justin så hon ska bli mer känd. Innan hon var med i Baby visste INGEN vem hon var!? OCH NU VET ALLA, Bara för hon är med Justin, t.o.m hans mamma säger att Jasmine bara kan vara ute efter mer kändisskap.

GODMORGON

Emy den jäveln väckte mig, först ringde hon lite över 10 men orkade verkligen inte svara, så somnade om och sen smsade hon och då vaknade jag igen.. Så snackade vi i telefon en stund, och bestämmde att vi ska  på hocket klockan ett,så ska typ gå upp nu och fixa mig :) För har inget annat att göra för kommer inte kunna somna om!!


Innan sigges :)

NATTI NATTI

Hejhej, kom typ precis hem, har skit ont i ögonen, spelade CS skit länge :) Men förorade somfan :( Måste bli grym på det hahah, ne men det är faktiskt as kul! Man fastnar i det :)

Nu ska jag ladda ner filmer, bla. På andra sidan häcken, sen kolla på den och sen sova :) Hörs imorgon hihi

OCH VET NI? Vet att jag lovade att ta med kameran överallt.. Men jag glömde den idag, hur dum är jag på en skala ett till 10? (0 = rätt svar)

Aaaaaja, tar med mig den imorgon. Pusshej♥

HOS LINA DEN PINAN

Shena, är hemma hos lina :) Och sitter i hennes coola nya soffa, skojar den är jätte töntig, haha skojar den är skit fin :) Aja, kom typ precis hit, åt nyss wook hemma med och städade på mitt rum, aja vi ska snart till Z tror jag, och sen drar vi ut tror jag.. Pusshej ♥


JUSTIN - THE BEST!

Ska börja fixa mig och sen drar jag till lina, mitt rum ser ut som ......... och får inte gå hemifrån förrens det är städat.. Så ska sätta igång, och lyssna på justin samtidigt hihi ♥

Vi hörs när jag är klar!!



IM TIERD

Skrev ett inlägg typ för en halvtimma sen men det hade visst inte publicerats..

Aja, kom hem för typ en timma sen, har ätit och försökt somna men lyckades inte.. Så satte mig här :) Men vet inte vad vi ska göra idag.. Vi får se, moa och lina är inte precis dom bästa på att planera.. Dom suger!! 


TJURIGA UNGE

BESTÄLLT KLASSTRÖJORNA

Nä nu ska jag vara snäll och ge datan till Lina, för hon vill sitta vid datan :( Är man snäll så är man hihi, börjar typ 10 över igen :)Och då har vi svenska,ska skriva en uppsats..

Vi hörs när jag kommer hem hihi ♥


9D HIHIH

Just det, vi har beställt klasströjorna :):) ÄNTLIGEN

så dom kommer nästa vecka!

HEEEELG!

Äntligen fredag, fyfan vad skönt med helg.. Vet inte vad vi ska göra idag men något kul blir det bestämde jag nu,i  och imorgon vet jag inte heller men tror vi ska ha filmkväll, eller typ aa vet inte :D MEN HEEEEEEEEEEEEEEELG är bäst hihi!!!



Hahahah bilder sen för nån vecka sen

DAGENS LÅT


SHENA

Förlåt att jag inte bloggade mer igår.. Var inte hemma och sen kom jag typ hem nio och orkade inte ens sätta på datan.. Kollade på film istället.. Så förlåt istället :)

Och städade inte igår heller så måste verkligen göra det idag..

Aja, Började 10 över 8 idag, hade engelska, sen idrott :) Och sen drog jag hem för hade håltimma, och nu preics hade jag SO, snart är det svenska och sen matte . Och ida ahnberg tycker hon är bäst.. Vilket inte är sant menmen, vi låter henne tro det.. Pusshej!


BYEBYE

Nu drar jag, vi hörs sen :)

HELLO!

Håller på att göra pannkakor :) Fyfan vad jobbig skolan var idag.. Först typ fyra lektioner sen ääääntligen mat, haha alla vi dog av hunger så vi gick ner till pizzerian och åt där.. Och sen i slutet hade vi som vanligt svenska och sen matte.. Hatar att vi alltid slutar med matte, typ 3/5 gånger i veckan, vet inte riktigt exakt men något sånt :(

Och sen när vi kom till soltrappan och skulle cykla hem.. Så fick Ida panik och ba:
VAAAAAR ÄR MIN CYKEL?`? VAFAN ÄR MIN CYKEL!!!!???

Så ba gick det någon sekund.. ''A just det jag åkte bil till skolan...''

Hahah :) Aja, ska fortsätta göra mina pannkakor .. PUSSHEJ ♥


efterblivna!!

GODNATT!

Kollar på någon komedi på sexan. Om ni har tråkigt tycker jag ni ska sätta på sexan :) För den verkar vara rolig, aja ska kolla och sen sova.. Vi hörs imorgon, puuuuuuss! ♥



FAMILY GUY

Kollade precis på simspons, nu är det paradise hotel.. Men kollar inte utan gör läxorna ist :):) Sen är det family guy, hahha det är sjukt.. Älskar det programmet :) Men ska fortsätta med min uppsats så slipper jag göra det ikväll. Kommer somna tidigt idag tror jag, är skit trött.


En till bild från igår :)

JUSTIN BIEBER

Tog nyss en aaaaaaaas lång dush :D Skit skönt, och nu ska jag typ fortsätta med fucking åmål, eller jag orkar faktiskt inte.. Gör det ikväll istället :) Måste städa mitt rum med, gjorde aldrig det igår hihi.. Så idag måste jag göra det faktiskt.. Men håller på att läsa bloggar och lyssna på justin just nu så jag gör det senare :) 


Såååå söt

HÅRINPACKNING!


VÄRLDENS BÄSTASTE HÅRINPACKNING!

FUCKING ÅMÅL

Håller på att skriva min uppsats om Fucking Åmål, sen har jag lite andra läxor och sånt med.. TRÅKIGT. Och sen ska jag typ bara kolla på film och så med.. Är skit trött.. Menmen får fortsätta nu med att skriva uppsatsen.

Imorgon är det torsdag, sen är det HELG! ♥

Fyfan vad skönt det ska bli, orkar inte med skolan mer.. Det är sååå tråkigt.. Och det går så sakta, plus imorgon går vi tills halv 4.. och vi har typ inga raster.. BORING. Aja, vi hörs senare. HEJDÅ!


Jävlar vad varmt och skönt det ser ut :( VILL HA SOMMAR!

JUST GOT HOME

Shena, kom typ precis hem från skolan. Vi slutade 20 över 2 men vi stannade kvar, vet inte varför :) Men vi satt i glasburen och typ snackade och gjorde massor hahahah,

Aa.. Började med klassråd, och sen hade vi slöjd. Försökte bli klar med min klänning men det gick sådär haha.. Och sist hade vi hemkuskap, gjorde en äcklig fisk.. Soft med bara tre lektioner :) Men vi satt kvar i skolan typ en och en halv timma.. Liiite onödigt :) Men det var skit roiligt haha så det var värt det.. 



TRÖTT

Är skit trött, ska gå och lägga mig typ nu, Men imorgon måste jag verkligen städa mitt rum.. Det är ganska stökigt, aja.. Godnatt :) Hörs imorgon. ♥


Världens gulligaste bebis :)

SIMPSONS

Sitter och kollar på simpsons, Längtar tills DH börjar, saknar det hihi.. Förra avsnittet var bäääst och detta ska bli lika bra. Snart är iaf simspsons slut, meeeen det kommer ett till avsnitt hihi, då blev jag glas när jag såg det, aja, håller på att läsa massor bloggar, är seriöst beroende av det :) Men pusshej! Vi hörs senare ♥


En till bild från idag, med gympalektionen med Martin :)

DESPERATE HOUSWIFES

Kom precis hem typ, Skit kallt ute.. Nu ska jag kolla på TV lite sen blir det DH, det får man inte missa! Tror aldrig jag missat ett avsnitt haha.. Aja, ska fortsätta kolla på TV och sen hörs vi efter DH, vid typ 10.. Pusshej♥

Lite fler bilder från idag




Lina som hade tråkigt i pizzerian :)

Och jag hade lika tråkigt, tog kort på allt möjligt.. Som ni kanske ser




Orkar inte ladda upp mer bilder nu :)




GOODBYE

Har massor läxor jag måste ta hem och göra imorgon :( BOOORING.. Längtar tills helgen, för orkar inte med skolan mer!

Ska dra och äta, sen ska jag ut så vi hörs senare.



MARTIN LIDBERG






Hihii hans autograf :D

Aa och för er som inte vet vem han är så är han Världsmästare i brottning. Faktiskt coolt att han kommer till Gislaved, han var också här när jag gick i sjuan :)

SÅ HÄR KUL HADE........

Jag i skogen idag :)








Haha jag är ju värsta fotografen, hahah skojar hade bara otroligt tråkigt :) Ska typ ner och äta nu och sen blir det att gå ut, OCH SEN DH!! WOOOOHOOOW!!!!

BILDBOMB FRÅN IDAG












VÄRLDENS FINASTE HÅR









Sen kommer bilderna på Martin Lidberg, Mina ''naturbilder'' hahaha och lina och jag som hade skiit kul i pizzerian, fast dom bilderna kanske kommer upp ikväll :)



HEJSAN!

Kom precis hem från skolan :)

Martin lidberg, världsmästare i brottning kom till vår skola idag :)
Vi skulle vara där halv 9, och om man inte var i aulan halv nio så fick man inte komma in i aulan.. Och vi bestämmde att ida skulle komma till mig kvart över 8, så vi skulle hinna, när kom hon? FEM I HALV.... Men vi kom i tid, haha så fick komma in.. Och sen hade vi typ sammarbetsövningar, sen mat, sen tipspromenad sen idrott med Martin :) 

OCH VET NI? Tog bilder med min kamera idag hihi :) I nästa inlägg kommer dom!


Här fick ni en sålänge

Haha hade skit tråkigt på tipspromenaden så lekte ''natur fotograf'' hahahah det kommer bilder från det sen

GOODNIGHT

Ska typ sova nu, är skit trött.. Och sen ska jag gå upp tidigt imorgon, om jag orkar hihi.. Puss hej, godnatt! ♥



KOLLAR PÅ SCRUBS

Snackade med kajsa i telefon nyss, vi snackade om vad vi skulle göra i helgen typ :) Så bestämmde vi att jag skulle ta med min kamera hela tiden så det blir massor bilder till bloggen :)

Nu ligger jag i min säng och kollar på scrubs och drickey oboy och äter cleimentin :) Min sjunde idag haha. Bestämde mig för att kolla om från början av scrubs så nu är jag på säsong ett, avsnitt tre :) Ska snart börja på det fjärde sen ska jag sova ganska tidigt idag :) Är skit trött, fast kommer säkert somna vid halv 12 som igår.. Iiiiinte bra.... :) Menmen, nu ska jag fortsätta kolla scrubs, vi hörs senare ♥


Miiin älskling på bild hihi ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

GOING TO WATCH SCRUBS

Är skit trött, ska typ ligga och kolla på film eller något. Har laddat ner alla säsonger i scrubs nu :) Hihih det är så jäävlar bra! Imorgon är det sovmorgon med, sooft. Fast bara tills halv 9.. Men endå skönt, idag gick jag upp 10 i 10, och imorgon 8 :):) Endå lite sovmorgon! Nu ska jag äta cleimentin, banan, äppel och vindruvor haha :) Vi hörs sen. PUSS♥


En bild ni inte sett på bloggen :)

HOME AGAIN

Kom precis hem, först cyklade vi upp till stan, tog ut pengar och sen åt vi på la bella :) Och sen cyklade vi till pizzerian,satt där ett tag och åt godis/glass sen skulle vi in till linas volleyboll träning och kolla på men det fick vi inte .. Men här har ni några onödiga bilder från idag:







INTRESSANTA BILDER!!

HOW TO SAVE A LIFE

Sitter och snackar i tele med kajsa och snart kommer ida, vi ska ut och gå och till skocompaniet och sen äta :D Är huuungrig, sen ska vi ut och gå mer och sen hem igen, och har äntligen skrivit klart mina IUP;er så slipper det hihi. Aja nu ska jag städa undan och sånt, vi hörs mer ikväll! Eller senare, PUSSHEJ♥


HAHHHAAH fyfan vilken hemsk bild :*

LA BELLA VIIIIA

Kom typ precis hem från skolan, började ju vid 10 över 10, och gick typ upp 10 i haha :) Men vaknade hela tiden inatt för hade skiiiiit ont i magen, så var typ uppe en timma vid två, drack oboy och tog huvudvärkstablett och värktablett, sen lyckades jag somna om :) Och vi började med bild idag, vi skulle ha reovisning men alla hann inte, och vi var några av dom som inte hann, så vi får göra nästa gång. Sen hade vi tre språk i rad, engelska, svenska och spanska :)

Och nu är jag hemma......... Och ska inte äta ngt för får inte för ida, för hon kommer typ vid fem så ska vi till skocompaniet och la bella. Och sen ut och gå :) Sen ikväll blir det att pluugga lite med.

Y
POOOOLLY polly PolLLllY

GODNATT

Är trött, pusspuss godnatt♥

SCRUBS :)

Ligger i soffan och kollar på 2 ½ män, och snart blir det scrubs, älskar dom nya avsnitten hihi.. Sen ska jag typ äta och sova.. Skönt att somna tidigt och vakna sent :) Eller aa, inte sent men senare än vanligt när det är skolvecka, Nu börjar scrubs och vet ni? Detta är mitt tionde inlägg idag hihi :) men det blir ett eller två till sen.. Pusshej♥


HAHAHAH snygg bild :):):)

DAGENS LÅT


TVDAX!





Vi hörs senare, vet inte riktigt när programmen är slut, men det märker ni :)

SOVMORGON

Jiiiiippiiiiie, har ingen NO imorgon så har sovmorgon tills 10 över 10.. SOOOFT OCH SKÖNT! Lina och ida snackade hela tiden om att dom skulle gå upp runt åtta och bara chilla haha.. Kommer verkligen inte orka det så tror jag går upp halv 10 eller något.. Annars är det ju ingen mening att ha sovmorgon, Aja, om typ en kvart börjar massor bra program som man måste se :) På sexan, och på tisdag blir det DH!! LÄÄÄÄÄNGTAR redan hihi :)


Hehe förra helgen :) Den här dagen var skit rolig!

KAJSA=IDIOT

Vet ni vad kajsa gör nu? ÄR UTE OCH GÅR HELT SJÄLV. Och det är två stycken som blivit våldtagna sen förra lördagen??? SÅ STÖRD ÄR HON, Plus så råkade min mobil stängas av när vi snackade, men nu snackar vi igen, Hahah blev skit rädd -.- Och nu tvingar jag henne gå tillbaka också är det massor bilar som tutar på henne.. Nu berättar hon med att hon tänkte gå till holmen innan? SÅ JÄVLAR TRÖG.. Fatta vad trög hon är....... blir arg på henne -.-



O-V-E-R


Coooool bild jag tog igår.

Sitter och skriver mina IUP;er till utvecklingssamtalet.. Sen efter det blir det TV och plugga, Oooooh nu är jag äntligen klar med IUP;erna, Dom är jobbiga att skriva.............. Haha, nu ska jag blogga och sen så blir det som sagt plugga och TV.. Måååste också läsa massor bloggar jag inte hunnit läsa än idag! Dåååligt av mig :( Men nu ska jag läsa dom så ni får en mer besökare hihi!

MER BILDER FRÅN IGÅR

Var och kollade på fillm här först och sen åkte jag till emy, kom typ dit vid nio eller något för mötte oskar och kajsa på vägen och stannade och snackade med dom, Sen när vi kom till emy så cyklade jag lina och frida direkt till ICA och köpte godis åt alla :) Sen åkte vi tillbaka till emy, haha aa ni såg ju hur mycket godis vi köpte.. Hahah, sen skulle dom kolla på skräckfilm men jag och lina orkade inte så vi somnade i emys säng (A) Men emy förstörde ju det som ni såg..... Sen vid 1 kom vi hem till ida, Jag ida moa frida och lina.

Vi la oss i hennes källare. Jag och lina hade ju paxat dubbelsängen med ida hihi,den är så jävlar sköön.. Och frida och moa sov i bäddsoffan, så började vi kolla på film :)
Och så vaknade vi lite över 10 idag, åt frukost och så sen drog vi ju till ishallen. 

Här får ni mer bilder från dagen:

Dom flesta bilderna är svartvita för vi råkade ställa in det på inställningar -.-






Det var i princip alla bilder :) Aa dom flesta var svartvita........... WIERD



JOBBIGA!!

Lagade nyss mat :O Hamburgare, visst är jag duktigt hihihih

Aja, min familj kom nyss hem med, dom har varit och handlat.. Så nu är mina bröder igång, dom typ leker kurra gömma -.- JOBBIGT! Hahah, vet ni? När jag var liten sa jag alltid: Jag vill leka gömma kurra.. Hahahahaha.. Och mina bröder vill att jag ska leeka med dom.. Men orkar faktiskt inte det just nu haha :) 




Mina otroligt ganska jobbiga bröder

Bara för det kom dom upp på mitt rum nu :(

HEJDÅ!

Kollade typ nyss på hockey med lina moa emy och frida. GSK vann jiiiippie, mot värnamo, plus att lina och kajsa vann mot värnamo igår i volleyboll haha, är jätte trött men vet ni? INNAN KL. 12 INATT SKA MIN BLOGG HA 10 INLÄGG IDAG! I promise, eller.. Aa om mitt internet funkar :) Här får ni nååågra bilder från igår :)


VÅRT GODIS HIHIHI




JAG OCH LINA SOV SÅ JÄVLAR SKÖNT

Meeeeeeeeeen..



Det skulle ju emy komma och förstöra :(


DOM ÄR SÄMST


Där tror dom sig liiiiite!!!

Aja, det kommer fler inlägg sen hihi ♥

FÖRLÅT DUDES

Förlåt för min as dåliga uppdatering, ska på hockey nu, blir mer uppdatering när jag kommer hem :)

HOS EMY

Är hos emy med ida, elina och emys kusin :) VI typ kollar på TV och snackar, ska snart ut tror jag :) Sen blir det att sova hos ida med lina frida kajsa och moa. Vet inte vad vi ska göra men vet iaf att vi ska titta på : Hata göteborg, vingar av glas och den nya bring it on :) Det bestämmde vi igår hahah.. Aja, HEJDÅ! pusspuss♥


Haha en konstig bild på mig och moa :)

GODMORGON

Hejsan, förlåt att jag inte har bloggat idag.. Har inte orkat haha :)

Ska snart ut med emy och elina.. Ikväll blir det sova hos ida också.. Men ska fixa mig nu så vi hörs senare,PUSSHEJ♥



GODNATT

Hejhej, kom typ hem för en kvart sen, var hos oskar med några till, vi typ lyssnade på musik och spelade poker och åt godis, är skiiiiit trött så ska typ sova nu eller kolla på film, vi hörs imorgon ♥


KLÄDER





Linne - H&M
Jeans - Bikbok
Kofta - Gina

9D



Fick precis hem det här fotot och enskilda på mig, men i helvete heller att jag lägger upp det enskilda, skolkatalogen kommer nog snart :)

PLATTA HÅRET

Gick inte så bra med att somna om.... Har legat och kolla på scrubs och nu har jag ingenting att göra så ska typ platta mitt hår :) Och lyssna på justin hihi♥ Vi hörs seanre. PUSSHEJDÅ!



SKA FÖRSÖKA SOVA

Ligger i min säng med datan i mitt knä, aaaaaaaaas skönt och tror jag somnar snart!! Typ lina, moa och kajsa snackar alltid om hur skönt det är att sova på eftermiddagen efter skolan, så ska fan testa det nu :O Om jag inte somnat imon en kvart så sätter jag mig vid datan igen hihi :) GODNATT KANSKE.



HEEEELG!!!

Kom precis hem från skolan, slutade med svenska och matte. Vi har ALLTID det i slutet, matte är den jobbigaste lektionen med, så är den på slutet precis när man vill gå hem :( Men aa, nu håller jag på att äta nudlar, sen ska jag typ platta håret, sova och kolla på film :) Sen ikväll så får vi se vad som händer.. PUSSHEJ ♥



TYRA&KENZA SHOW

Hej, var hos tandläkaren innan, och så börjar jag igen vid 20 i 12, och ida kommer typ fem i halv :) Så ska typ börja fixa mig för har luggit och kollat på båda avsnitten av tyra&kenza show :) Skit bra är det, hihi hejdå!



HEJDÅ!

Orkar inte blogga mer. Vi hörs imorgon ♥

OPERATION

Imorgon ska min älskling operera sig. 

Hoppas det går bra ♥



KOM NYSS HEM

Har inte varit hemma på hela dagen så därför det inte varit någon uppdatering, aja kom precis hem :) Kollar på family guy och äter glass och blåbär :) family guy är typ precis slut så vet inte vad som jag ska kolla på efter... Vi får se vad som går på TV;n men har också inspelade program på boxen :) Nu slutade precis family guy.. OTUR :)





HEJSAN SVEJSAN

Kom typ hem från skolan för en halvtimma sen, slutade halv fyra.. DRYGT! Och så har jag ätit och sånt.. Orkar inte blogga mycket idag, kanske ikväll så kommer det maaaaassor inlägg :) HEJDÅ!


Lina som leeeeker cool

GODNATT

Är skit trött, ska sitta vid datan en stund till, sen läsa igenom lite tills imorgon sen somna, kommer typ somna med huvudet i böckerna eller på datan haha.. Kommer typ inte ens orka gå upp imorgon heller! Men blir la att gå upp 10 i 8 som vanligt hahah, förstår inte hur jag hinner! Nä men imorgon ska jag nog äta på morgonen, så drar la upp vid halv 8 isf :) Tidigt :(

GODNATT, vi hörs imorgon! ♥

ETT ÅR SEN!



Ett år sen den här musikvideon släpptes.

BILDDAGBOKEN

Kollade igenom bilddagboken haha, Jätte gamla bilder men här får ni kolla :) 












ITS OFFICIAL

Kom typ precis hem från ebba, vi pluggade och jag tror iaf jag kommer få G nu.. Hoppas verkligen det, för annars måste jag komma på måndag och göra om det... Och då har vi sovmorgon tills 10 över 10, och så måste jag komma 10 över 8? Så aa det är min sovmorgon som står på spel!! Haha, aja måste iaf få G :)

Ska nog kolla lite på TV nu, och äta sen ska jag plugga lite innan jag går och lägger mig, plus hela dagen imorgon innan provet! 


Undra när detta kommer???????????????? SEGT

PLUGGGGGGA!

Ska typ städa mitt rum, aa gjorde inte det igår....... Sen ska jag plugga hos ebba, för MÅSTE få G imorgon, annars dör jag....... Detta provet är skiiiiiit svårt. Så ska börja städa nu så jag blir klar någon gång och kan åka till ebba. Vi hörs senare, puss ♥


Ebba, ida och jag

ALEXANDRA BURKE





PLUGG! :(

Kom typ precis hem från skolan, förlåt att jag inte uppdaterade mer igår men drog på speedway så mitt ''schema'' varade inte hahha :( Men pluggade en del igår.. Och idag ska jag plugga somfan, provet är skiiit svårt! Så om jag inte kan det tills imorgon går jag fan INTE till skolan! Men aa.. Ska typ äta nu och sen försöka plugga så mycket som möjligt, så kanske inte blir den bästa uppdateringen idag menmen :)



BILDSALEN

Är i bildsalen med ebba och ida, vi har klassråd, vaknade 10 i 8 .. Och kom till skolan 20 över :( Så fick 10 min frånvåro till så nu har jag en timma och 2 minuter :( Det måååste va ngt fel, ska kolla upp det hihi..

Aja, vi måste jobba med bilduppgiften nu.. HÖRS SEN hejdå hihi! ♥


SNART!


KONFIRMATIONEN









Haha känns som en evighet sen :O

JUSTINBIEBER!

Åt precis pannkakor :) Mamma var helt seg på att laga dom! Aja, nu ska jag njuta av min sista halvtimma sen blir det mer plugg, verkligen..... jätte......... roligt. Haha, Aja ska typ kolla klipp på justin nu och sånt.. Längtar somfan tills ikväll när det är DH hihi :) 


vill ha ny mobil :(

SÖTAST



Så söt är han!

SKA STÄDA :(

Pluggat klart för dom här 45 minuterna, nu ska jag städa och sen blir det fler inlägg :) Puss♥ Håller också på att ladda hem nya Scrubs avsnitt, BÄST!



NU SKA JAG...


Plugga! Wohooow.. Hörs om.. Hehe kolla schemat så vet ni :)

IDAG BÖRJAR....

Världens bästa TV-program :)







Och fan vad fin hon är, Gabriella :) Hon längst ner, eller aa hon heter ju egentligen Eva men i serien gör hon det :)

Aa och för er som inte vet så handlar det om fem hemmafruar som har olika familjer och sånt som är bästa vänner, och alla bor på samma gata och sånt, så händer det massor, det är typ massor drama, komedi, kärlek m.m

DAGENS LÅT

Orginalet är klart mycket bättre men det här är med bra :)




SCHEMA

Hade precis orientering, jobbade med Frida och Ida, tog typ 7/15 stationer eller var det heter.. På fredag har vi det igen så då ska vi ta mer, man behöver inte ta alla men man ska ju ta dom som är värda flest poäng. 

Ska plugga och sånt idag :) Så gjorde upp ett schema hahaha för min dag:

15.00 - 15.45 = Plugga
15.45 - 16.45 = Städa/Data
16.45 - 17.30 = Plugga
17.30 - 18:30 = Äta/Data
18.30 - 19.15 = Plugga
19.15 - 20.00 = Data
20.00 - 22.00 = TV, bl.a Desperate Housewifes
22.00 - Vet inte = Data

JAPP! Där har ni mitt schema idag :) Allt är roligt förutom städa och plugga :( 



nyss matteprov :)

HEJSAN :) HADE NYSS MATTEPROV, HJORDE NYSS MATTEPROVET OVH NU ÄR JAG I AULAN MEE EBBA OCH IDA :) AA SOM SAGT NÄR JAG BLOGGAR FRÅN EBBAS MOBIL NBLIR DET STORA BOKSTÄVER.......VET INTE VARFÖR MENMEN BÄTTRE ÄN INGET ! :) NU HAHAR VI RAST TYP EN TIMMSA OCH SEN MAT OCH SEN VET JAG INTE MENMEEEEEN :) 

HAR SPANSKA

Sitter i ett grupprum på spanskan med Ida och jobbar med uppgifter..:) Nyss hade vi en kurs i dont drink and drive, FYFAN vad kallt det var ute, tror jag aldrig frysit så mycket! Aja, efter detta blir det matteprov.. Hoppas på G men ska ändå satsa högre, så kommer jag typ få IG för det :( Sen efter har vi håltimma, en timma och sen typ något och sist idrott :) HEJDÅ!♥



GODNATT!

Hejhej, kom typ precis hem,eller aa för en timmasen typ haha.. är skit trött :) Ska städa mitt rum snabbt sen kolla film och sen sova!!! Och sen har jag sovmorgon tills halv 9 sen ska vi typ ha en kurs: Dont drink and drive :) Otroligt roligt haha.. Men bra med sovmorgon iaf.. Aja vi hörs imorgon :) Om jag typ går upp åtta kanske det blir ett inlägg, men inte om jag drar upp 10 över hihi. Aja, nu ska jag fixa massor.. Pusshej♥



FILMFILMFILM

Nä nu ska jag kolla på film, senare blir det att dra ut. Vi hörs senare :) PUSS♥



DAGENS KLÄDER





Tröja - Bikbok
Svarta tights - Bikbok
Linne - Gina

BORING

Kom typ hem från skolan för 40 minuter sen, slutade vid tre men jag ebba och ida var duktiga och stannade kvar och jobbade med bilduppgiften hihi :) Och typ sitter på facebook och msn, jätte roligt! :P 

:P = tvärtom språk typ haha :) 

Aja, ska nog dra och inte göra något alls! Vi hörs sen :)

BILDUPPGIFT!

hejhej, hann inte blogga i morse, vaknade vid 10 i 9, sen vid 8 kom ida :) så hade vi dubbellektion i NO, fick labrorera hihi.. Och nu har vi bild.. Vi ska göra en affish med miljöpartiet, typ att man ska minska utsläppen.. Jobbar med ebba och ida, så vi ska använda av oss dom här bilderna :)





vårt buskap är typ att man ska minska utsläppen, och cykla och sånt oftare istället för att åka bil :)

nu har vi typ mat, sen engelska sen vet jag inte !!!!

GOODNIGHT

Till Anonym: Haha, det är lungt :)

Ska typ sova nu, kaaanske blir ett inlägg imorgon på morgonen, eller det berors på när jag går upp :) Ska försöka komma upp vid kvart över sju (vi hade visst inte sovmorgon imorgon utan dubbellektion i NO istället) och då kanske det blir ett inlägg, pusshej godnatt! ♥


Gisledagarna förra året ♥♥♥

CAN'T SHAKE LOOSE

Nu blir det att kolla på film, har sovmorgon tills 10 över 9 imorgon, tror jag.. (?) Om jag inte har dubbellektioner i NO, men kommer inte ihåg om det var imorgon eller nästa måndag.. Får ringa lina och fråga henne :) Håller på att ladda ner vänner säsong 1 med så hoppas det blir klart snart.. Just det i fredags var det fem veckor kvar tills jag skulle åka! Fyfan vilken bilbomb det kommer bli när jag kommer hem hahah..Aja, ska nog kolla på scrubs tills vänner är klart.. Pusshej♥


Kajsa jag och ebba haha :)

VÄNNER

Tror jag ska ladda hem ALLA säsonger av VÄNNER, det är så jävlar roligt hahah :) 







JUST GOT HOME

Kan lika väl uppdatera för har typ ingenting att göra.. Hihi visst låter det roligt? 
Var hos klang innan med kajsa och oskar hahah oskar och kajsa hade jätte roligt genom någons facebook/msn........... Kom typ precis hem :) KALLT SOMFAN är det ute, man märker att vintern är påväg :/ Hoppas INTE den blir lika hemsk som förra årets, kommer inte överleva då!


L♥VE



HEJHEJHEJ

UPPDATERAR IMOGON

MOVIETIME

Jag och kajsa vaknade typ kvart i 11, sen vid 11 började vi göra pannkakor så åt vi det nyss :) Nu ska vi typ kolla på film och sånt. Blir nog inte så mycket uppdatering idag, Men vi får seeeee.. Nu ska vi kolla på film hihi


mohahahaha

BILDER FRÅN IDAG

Vu drog typ ut vid nio, Sen gick jag ida emy och frida på ett ställe, typ i stan/johan orre och sjukhuset så var kajsa lina moa och elina på sörgården :) Dom drog typ för en halvtimma sen så bara jag och kajsa kvar, är skiiiiit trött så ska snart sova, men hon är skit pigg.. Tror jag iaf.. Här kommer bilder från ikväll:













Sådär :) Nu ska vi typ kolla film eller sova eller något :) Hörs imorgon. Godnatt ♥

HOS KAJSA

Dopet idag var tråkigt i kyrkan men sen när vi åt och sånt var det helt ok :) Min nya syssling är så jäääääävlar söt!

Här kommer lite bilder från idag:








Nu är jag hos kajsa med emy moa ida kajsa elina lina och frida, vi kollar på TV, var nyss på ICA och köpte massor godis med hihi.. Sen sak jag sova här så ska jag och kajsa göra pannkakor imorgon på morgonen hehehe.. Aja nu ska jag vara social. Vi hörs ikväll eller imorgon, puuss♥

LITE AV H&M

Lite av mina kläder har kommit från H&M. 







Lacktights och en Skorta. Och lite andra kläder som mamma beställde som jag kan låna någon gång :)

DOPDAX

Pappa och farmor kommer snart och hämtar mig, Sen blir det dop i smålandstenar, ni får GÄTTEGÄRNA smsa med mig, för kommer ha gaaaanska tråkigt :( Men kommer la hem runt fem. Hoppas jag :)

MIN NYA....

FAVORTBILD PÅ JUSTIN ♥



OLD PICTURE

Tog en skit lång dush innan, och lyssnade på justin genom högtalarna i rummet brevid, haha så hade skit högt hihi. Håller på att fixa mig, ska ju på dop sen.. Roligt roligt, njaa haha.. Men har inte träffat min nya släkting än så det måste jag göra :) Tar med mig kameran. Och sen ikväll ska jag sova hos kajsa, jag och några andra ska kolla på film hos henne eller moa, så tar med mig kameran dit med hihi. 

Men nu ska jag fortsätta fixa mig. Hejdåååååå :)


HAHAHHAHAHA kolla vilken gammal bild!

AND I WAS LIKE...

Sitter i mammas sovrum med hennes högtalare, Är ensam hemma för min lillebror ska börja på hockey idag, och dom drog typ halv nio. Så aa jag lyssnar på VÄRLDENS BÄSTA låt :)



Kommer aldrig finnas någon bättre än denna.

GODMORGON

Vaknade 20 i 8 idag?? Det är då jag brukar gå upp till skolan.. Ställde alarmet på halv 12 igår kväll för jag trode jag skulle sova länge, eller aa jag tänkte det för det är ju helg? så vaknade jag 20 i 8... ONÖDIGT. Sitter typ och kollar på klipp på Justin. Vid tre ska jag på dop :) Tar med mig kameran, men vet inte om det blir så mycket bilder. Ska fortsätta kolla på klipp på Justin sen ska jag typ dusha och sånt :)



HEJHEJHEJHEJ

Hejhej. Är hemma hos oskar med kajsa och klang. Kajsa och oskar spelar TVspel och vi spelar CS, eller vi möter varandra haha jag ägde sönder kajsa innan och nu ska jag äga klang :) Sen ska vi typ se på någon film eller något :)


emy är bäst :)

Är hos emy nu, kom typ för en stund sen :) Ska snart ut, Sen kanske jag ska hit igen och kolla på film med mina retards -.- SES SEN! PUSSHEJ♥



HAHAHAH FAIL

Vår lektion i onsdags, satt med ebba och ida i dramasalen så åkte jag rulator så filmade ebba så aa.. JAG FAILAR.



BYEBYE

Ska typ upp och fixa mig nu, Sen ikväll drar jag ut. Några av mina kläder har kommit, lägger upp det senare eller imorgon. PUSS♥

EN VECKA SEN

Ska typ upp och äta nu och sånt. Är skit hungrig! Vi hörs lite senare :)

Haha tänk att för en vecka sen längtade jag till sigges exakt nu. Det sög! Menmen.. Vi hörs senare! PUSSSSS♥


En vecka sen nu :)

JDB - BEST VIDEOS

Tror jag har sett U smile videon 30 gånger (minst) sen den kom ut igår.. Sitter och kollar på den fortfarande. Den är BÄÄÄÄST! Okej, av hans videor så är det såhär: (men det är inte ordningen på hur bra hans låtar är, För där kommer baby på första plats, sen kommer tyyyyyp alla andra på andra plats, eller några är bättre än dom andra.. Men kan nog inte välja)

1. Somebody to love
2. U smile
3. Baby
4. Never say never
5. Eenie Meenie
6. Never let you go
7. One less lonely girl
8. One time

Tryck på låtarna för att komma till videoklippen :) Asso om du vill kolla på somebody to love trycker du på den o.s.v

hihihihi nu blev det ett helt inlägg om Justin menmen, Och? :)

U SMILE, I SMILE!

.... KOLLAR SÅKLART PÅ JUSTINS NYA MUSIKVIDEO! Är kär i den. Och det bästa är att - Den är gjort från han till alla hans fans! Ni borde seriöst kolla på den.



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

:)

Haha. Märkte precis hur fail mitt förra inlägg blev.. Menmen, började skolan med engelska.. Men kom 20 min för sent.. För vaknade fem över 8.. Och börjar ju 10 över. Så då fick vi reda på provresultatet :D ÄR SKIT NÖJD! 72/77 - VG :) Och sen hade vi idrott, glömde kläder så fick gå två varv med kevin, snackade om massor. Sen hade vi SO. Men först håltimma och mat. Sen svenska och matte :) Kom precis hem.. Och vet ni vad jag gör? Det får ni veta i nästa inlägg hihi



mobilblogg

HEJ ÄR I SPORTHALLEN NU .FÖRLÅT FÖR ATT JAG INTEN UPPDATERADE MERR IGÅR.. MEN MITTT INTERNET SLUTADE FUMNKA :) OCKOM HEM VID HALV 11 .. VAR OCH KOLLADE PÅ HOCKEY MED REMY LINA MOA EMY FRIDA CHRISTERR KLANG OSKAR OVCH ANTON :) NU HADE JAG ÖPRECIS PRECIS IDROTT. VET INTE VARFÖR DET BLIR STORA BOKSTÄVER MENMEN.......BÄTTRE ÄMM INGET.  NU SKÄR DET SNART MAT =) HAMBUUUUUUURGARERE. PUSSHEJ <3

RSS 2.0