BESTÄLLT FRÅN H&M


Tre halsdukar och en skjorta.

Beställde lite till men kommer inte ihåg vad. Kan ta kort när allt kommer.

DAGENS KLÄDER







Byxor - H&M
T-shirt - Gina
Klocka - Present från kajsa
Armband - Thomas/sabo
Öronhängen - Present från ales
Halsband - Konfirmations-present

HEJHEJ!

Kom typ precis hem från skolan, gick ända tills halv fyra idag.. Slutade med matte, det gick snabbt. Fick berömm idag igen hihi.. Sen gick jag hem, gick helt seegt. Och åt precis, nu pluggar jag och sitter lite vid datan :)


Sötis kajsa

EMY SUGER

Snackade precis i telefon med Emy pettersson. HON SUGER! Satt helt fridfullt och snackade om justin så började hon snacka skit om han :S så hade inget annat val än att - lägga på.

Nu ska jag typ sova. Nu ringer hon upp. Den jäveln 

Puuuss♥


fail

FÖRÄNDRING?

SEXAN:



Fyfan som jag såg ut menmen

SJUAN:




ÅTTAN:






Har beställt nians foton/skolkatalog men dom har ej kommit än.. Hoppas dom gör det snart.
Hahahaha seriöst skäms för dom här fotona så fula blev dom allihop

SKA PLUGGA!

Nu har jag fixat klart minneskortet. Ska plugga lite engelska och sen dusha.. Ändrade lite ordning där hahah.. Sen blir det iaf att sova tidigt idag. Är skit trött! Längtar tills det blir helg så man kan sova ut, fast veckorna går skiiiiiiiit sakta och helgerna skit snabbt, känns som om helgerna är en dag och veckorna ett år. 


Engelskaböcker :(

MODELL?

Kollade precis på TV.. Typ simpsons :) Nu ska jag ner och dusha sen ska jag plugga tror jag. Men först ska jag fixa Ida's USB minne, för hon ville att jag skulle fixa över justin bieber låtar till det. Så aa :) Ska göra det och sen blir det att dusha.


DAGENS FRÅGA: 
Seriöst, borde inte ida bli modell?




KOLLA HENNES HÅR! 

LIVE YOUR LIFE

Kom hem från chili thai för en stund sen, har typ städat och suttit vid datan. Men inte orkar blogga :) Som sagt, haha först hade vi mat och sen hemkunskap sen chili thai, tre mat i rad? Fast åt inte på maten i skolan och bara lite på hemkunskpen med iaf hahah.. Vet inte vad som händer idag. Ska plugga iaf för har spanska prov imorgon, Sen imorgon ska jag skriva alla mina anteckningar eller vad man säger till utvecklingssamtalet, mitt är den 18;e oktober.



Bilden är tagen i morse så nu ser det inte ut så på golvet, nu är det städat hihi.

Jeans - JC
Tröja - Gina

GRATTIS LINA!







Grattis min snygging. Älskar dig ♥♥♥


SLÖJDBILDER





Här får ni två bilder från slöjden innan :) Jag och emy på första och sen på tredje är det eric med. Nu ska vi nog ner till aulan eller något, sen hemkunskap :)

TOMORROW

Hejhej, är i Z nu, Först hade vi klassråd och där snackade vi om tröjorna, det går frammåt haha, tror vi typ kommer bestämma nästa gång vilken tröja/byxor det blir.. Sen efter hade vi slöjd i en timma och 50 minuter, sooft! Och nu åt vi precis. Hemkunskapen börjar 12 så ungefär 40 minuter kvar :) Och sen efter skolan blir det chili thai.


Imorgon kommer den här musikvideon ut!! LÄNGTAR♥♥

MOVIE!

Är skit trött så ska typ ner, borsta tänderna och sen lägga mig och kolla på en film. Har spanska prov på torsdag med.. Tråååkigt men måste få minst VG.. Fast det kommer jag sägert inte få för det.. Aja, imorgon fyller lina år med :) hennes födelsedag kan man fira, men näää min födelsedag. Då åker alla iväg......... hahha aja, vi ska äta på chili thai imorgon :) Efter skolan eller under rasten vet inte..

Men kom på att imorgon är en skit soft dag! Tre lektioner, klassråd en timma. Sen slöjs och sen hemkunskap, sen slutar vi! Vid 20 över 2, skönt. Aja, vi hörs mer imorgon. Pusspuss ♥


Shadows

KOM NYSS HEM

Drog till emy typ halv 8, Så mötte vi lina ida & frida, typ gick runt lite och så. Sen gick vi til pizzerian men dom stängde så vi satte oss utanför så kom christer och oskar, efter ett tag kom klang med, vi typ gjorde inte mycket, satt och snackade och så.. Sen kollade vi på stjärnorna :)

Här kommer lite bilder från idag:








VÄRLDENS BÄSTASTE















Veeeeet att ni inte gillar sånna här inlägg, därför jag gjorde ett hihi

VÄNNER

Shena, är själv hemma, helt skönt! Så sitter i soffan och kollar på vänner, skit skönt! Mamma kommrt nog hem sen och då sa hon att hon skulle göra pannkakor, hihi.. Aa har typ ingenting att skriva.. Vänner är skit roligt!



DAGENS LÅT



Låg nyss och kollade på Scrubs, Har skit tråkigt så kanske hittar på något sen, vi får se :)

KLÄDER

Kom typ precis hem från skolan, gick till tio i två, och dagen har gått ganska snabbt :) Här får ni dagens kläder hahaha





Jeans - H&M
Linne - Gina
Tröja . Bikbok

GOODNIGHT AGAIN

Igår hade jag 9 inlägg och idag 10 (med detta inlägget) känner mig duktig!!!!



GODNATT

Ska typ sova eller aa kolla på film eller något, mitt rum är skit städat, måste bara dammsuga men ska inte göra det nu för då väcker jag mina bröder.. Vi hörs imorgon :)♥


Min fina bakgrund på datan :) finaaaaaaaaast

SOMMAREN 2010<3





En av dom bästa dagarna av sommarlovet,vill tillbaka, vill inte ha vinter :(


VET NI?

MIN KAMERA FUNKAR! Fast det dåliga är att jag var tvungen att ta bort ALLA bilder jag hade i den, runt 570! Mina kära bilder.. Jaja, men nu funkar den iaf och det kommer bli fler bilder.

Här kommer några jag precis tog.





Såhär kul har jag nu hahahah, fula bilder menmen :)

KOM NYSS HEM TYP

Kom hem för ett tag sen, har varit ute en stund :) Och nu ska jag städa mitt rum så det kommer mer uppdatering sen för mitt rum är inte såååå jätte städat haha.. Så ska börja städa snaaaaart.. När jag orkar :)



KLADDKAKIS

Emy det tjuriga fanskapet baka en kladdkaka, och moa det äckliga rövhålet ska hjälpa till :) Förlåt för dom hårda orden menmen, the truth hurts sometimes. Vi hörs sen!


KAJSA SUGER :)


jag är cool /kajsa

HEJHEJ!

Är hemma hos emy nu med kajsa frida och moa, vi cyklade hit efter skolan, först tänkte vi göra pannkakor men aa det blev inte så :) Vi hade tre språk i slutet!! först engelska, sen svenska och sist spanska. Fick tillbaka ett glosförhör och en uppsats på engelskan, fick VG på båda hihi.. Duktigt.



<3<3<3<3<3<3 /emy

KOM PÅ EN IDÈ

JAG VILL TILL DREAMHUCK ELLER HUR DET STAVAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I JUST NEEDS SOMEBODY




Den här spelas just nu i datasalen :) Hihi, Det finns en data i datasalen som man kan ha högt ljud på ,så ebba tog den =)

DATASALEN

Är i datasalen, har bild :) Innan det hade vi NO och fick typ labrorera med coca cola haha.. Nu ska vi göra ett bildarbete om miljöpartiet. Sen vet jag inte vad vi har för lektion,men jag ida och ebba kom på att vi ville ha cola så vi ska köpa det sen.


en bild på mig och ida från den lyckade kvällen hos emy hahhah

GODNATT

Kom precis hem.. Varit ute med Lina, Emy, Frida och Linus :) Ska beställa skolfotona nu för har inte gjort det än. Är jätte trött så ska sova snart.. Hörs mer imorgon.. Puss♥



DAGENS KLÄDER




Turkos tjocktröja - H&M
Jeanstights - H&M 
Vitt linne - JC

JAG ÄR EN IDIOT!

Somnade runt två och vaknade vid halv sju! DUMT GJORT AV MIG NU.. Kommer inte kunna somna inatt, nu när jag vaknade trodde jag det var morgon, men har alltså sovit 4 timmar på 30 timmar.. Trögt gjort av mig? Jaaa.. Det kan man säga.



RUBRIK SAKNAS

Nu ska jag ligga under täcket och kolla på Torkel i knipa, smsa gärna!

Sen ikväll ska jag gå ut och gå en runda med Lina,och sen får vi se om några andra hänkar. Men vi hörs sen!



PANNCACES

Bestämmde mig för att kolla på CSI avsnittet ikväll innan jag ska sova.. Mamma och dom andra ska ut och plocka svamp i någon skog, haha brist på liv har dom, och jag är hungrig! Så ska göra pannkakor, soooft med FF :) Sen ikväll ska mamma köpa daimtårta och kladdkaka och baka massor skit så vi ska fira mig :) Trooor jag iallfall haha.. Iaf, nu drog mamma så ska börja med pannkakorna!


Bild från google :)

CSI-TIME

Tänkte städa undan lite på mitt rum sen kolla på CSI - avsnittet som Justin är med i, kollade ju på ett CSI avsnitt i torsdags men det var fel, han var inte med i det.. Så nu ska jag se det riktiga, men först blir det att städa undan på rummet :)





Två cambilder från någon gång i förra veckan.

TORKEL I KNIPA



Torkel i knipa - LADDA HEM!

Haha den är allvarligt inte som vanligta tecknade filmer, dom typ säger fuckface och massor skit i den hela tiden, seriöst den är så jääävlar rolig hahhaha.. Här kan ni se några klipp från filmen för den är verkligen värd att se.






CONVERSE




HOME

Hejhej, kom precis hem :) Har inte sovit en minut inatt :o coooolt hihi..
Aja, snackade nyss med Emy i tele, nu blir det musik och städa. Men det kommer fler inlägg!

BTW, MITT INTERNET FUNKAR!



HOS KAJSA

Är hos kajsa med frida ida och lina nu, sen kommer elina moa oskar klang boden och christer :) Så vi hörs senare eller ikväll, puss♥


Kajsa och hennes volleyboll lag :)

MOT KAJSA

Nu ska jag börja fixa mig och sen går jag till Kajsa, har min cykel där. Så blir att cykla hem men att gå dit hihi.. Men vi hörs sen eller imorgon. Puss♥



WOULDN'T CHANGE IT

Var precis hos Ida och hämtade mina saker, Lämnade allt där igår ju :) Sigges sög iaf, eller.. Det var roligt lite ibland men för det mesta var det tråkigt! Förra sigges var bäst :) 

Men ikväll ska jag iaf till Kajsa, ska vara där med massor och titta på film eller något..


En till bild från igår. Jag ida och martina

DAGENS LÅT



SKIT BRA!

GÅRDAGENS KLÄDER



Klänning : Nelly tror jag.
Nylonstrumpbyxor - Lindex
Skor - Skopunkten (men har inte bild på dom)

Men körde på mittbena igår, brukar inte ha det, bara ibland så det fick bli det igår

PICS FROM YESTERDAY

Haha känner mig helt elak för min sugiga uppdatering dom senaste dagarna.. Men om internet hade funkat hade det varit fler inlägg :)

Aja, nu sitter jag och lyssnar på musik, sitter vid mammas data för tror min fortfarande inte funkar.. Men mammas funkar nu iaf, förstår inte vf internet inte funkar på min.. 

Här får ni några fler bilder från igår :)









BILDER FRÅN IGÅR











PUSHPUSH

Shena, jag och kajsa är redan klara hahah.. Så vi ska typ ta lite bilder nu och sen vid sju drar vi till Ida :) Och så ska vi äta snart med, kyckliiiing hihi.. Men vi hörs senare eller imorgon. Puss♥

SIGGES IDAG!

Shena, är hemma hos kajsa.. Förlåt för jag inte bloggade mer igår, tror det är något fel på vårt internet för igår funkade det inte ens på mammas data.. Menmen, iaf var ute med lina tills typ halv 9 och sen satt jag i 20 minuter och försökte få internet funka... meen..

Aja, drog upp till lindex med kajsa efter skolan, hon skulle köpa lite saker :)
Och nu är jag hos henne, vi ska nog snart börja fixa oss.. 

Vid sju drar vi till Ida och sen blir det SIGGES! Så aa ni förstår nog att det inte blir den bästa uppdateringen idag..







Två bilder sen gläntan i somras :)

HOS LINA DEN PINAN

Lina är och äter så sitter vid facebook och tänkte lägga in ett till inlägg, lika bra att jag lägger in några nu, för att har ju inte internet på min data än, meeeen har det på mammas data.. Så blir ju inte precis någon bra uppdatering tills det funkar på min data igen, men det har ni nog märkt haha..

Aja, imorgon är det sigges - som sagt. Längtar faktiskt lite, ska bli roligt :) Och såklart, helg.. Det är ju aldrig fel med helg.


LINA OCH EMY.


Lina och Emy leker coola


Hejhej, förlåt för min dåliga uppdatering igår, men var tjurig för alla var på fotboll och jag satt hemma själv och orkade inte blogga.. Men jag kan berätta lite om dagen.. vi gick till halv fyra, tråkigt! Vi började med NO, där jag ebba och ida redovisade vårt jobb om temaveckan, sen hade vi SO.. där snackade vi lite om valet, Och sen hade jag spanska, Jobbade med om att skriva ett brev.. Booooooring, Sen var det mat och sen musik , sen i slutet hade vi svenska och sen matte, satt med ipoden och lyssade på justin hihi.. Jobbade på bra :)

Sen efter skolan cyklade jag, lina, emy, moa, frida & martina upp till stan, jag köpte lynolstrumpor tills imorgon, SIIIIGGES :) Och sen gick vi och fikade på linnèa. Sen var vi i stan och mötte Christer och Klang och snackade med dom :) Och nu är jag hos lina, vi ska PLUGGA! Tråkigt men har engelskaprov imorgon och så ska vi ha debatt i SO;n


BLAH BLAH BLAH

Nu ska jag upp och kolla lite på TV, hoppas det är något bra för orkar inte sitta vid datan nu, wohoow min födelsedag suger. hejdå

MY FIRST KISS

hejhej, förlåt för att jag inte uppdaterade mer igår.. Var skit trött haha..

aja, dagen började med klassråd, inte så jobbigt, sen fick vi jobba med temat.. Och sen hade vi slöjd, Sooft soof.. Seja typ älskar oss hihi, aja sen efter var det lång rast haha jag och ida typ gick själva? alla försvann, så vi typ lekte, hade kul med några åttor, våra ÄLSKADE vänner, sen gick vi runt i skolan.. Sen engelska och sen matte :) I slutet fick jag monika (matte läraren) att sätta på Justin bieber - Baby i högtalarna i salen hihi..

Sen blev det chili thai med Martina, Frida och Ebba :) Och sen träffade jag ales för hon skulle ge mig present så vi typ snackade och sånt, nu sitter jag vid datan och gör... ingenting?



TIME FOR A MOVIE

Nu ska jag nog upp på mitt rum och kolla på en film och sova, är jätte trött. Så det blir mer uppdatering senare, om internet funkar på min data så kommer det mer än ett :) Men aa, ifall det inte funkar så lovar jag er iaf ett till inlägg sen.. Pusspuss♥


Min lillebror är glad i sundsvall haha :)

LIKA SOM BÄR





Kenza och Leona Lewis är sjuuuukt lika har jag tänkt på, båda två är skiiit fina med :)

GOOD SONGS








THE DJ GOT US......

Älskar att ha FF, så himla skönt, dunkar musik på mammas data med hennes högtalare, skit soft.. Och snackar med folk på msn. Trevligt trevligt.. Vet inte vad jag ska göra idag, men det blir nog mer plugg och sen kanske jag drar ut, vi får se :) Nu ska jag fortsätta kolla klipp på justin hihi..


Gammal bild

VAD HAR KOMMIT?

Mina nya converse har kommit :)



Och dom passade perfekt med :)

HISS/DISS



- ATT JAG SKA ÅKA UTOMLANS OM 45 DAGAR! Skiiit skönt ska det bli!

- SIGGES PÅ FREDAG! Ska bli skit roligt, kommer inte ens ihåg när jag var på fest senast

- JUSTIN BIEBER! Allvarligt, världens finaste, sötaste, bästaste kille.





- KISSIES BLOGG! Den är allvarligt talat sämst.

Kände att det var ett tag sen jag hade HISS/DISS ska försöka bättra mig på det.


UR LOVE IS MY DRUG

Sitter och sjunger massor olika låtar, skit roligt haha :) Och snackar med folk på msn, och läser bloggar såklart! Idag är det 45 dagar kvar tills jag drar utomlans! SOFT!! hehe ska sola och ta skiiiiit mycket bilder!



Dagens låt.

VILKEN DAG ÄR DET IMÅN?

MIN FÖDELSEDAG!



då blir jag 15 år :) Ska reta lina som fyller år en vecka efter mig hihi.

EVERY TIME THAT IM AWAY

Hejhej, kom hem från skolan för ett tag sen, har ätit lite.. Och bara så ni vet så är det dålig uppdatering nu dom senaste dagarna för mitt internet på min egen data funkar inte! Dåååligt.. Ska försöka fixa det, Men iaf..

Skolan började med kom inte ihåg haha, sen hade vi spanska.. Och sen massor andra lektoner, Tex. SO, matte och idrott, sen hem :) Vad händer idag? Ingen aning, plugga! Har prov på fredag och då är också sigges, skit kul ska det bli♥


HAHAHAH kolla vilken gammal bild jag hittade :)

ABBE OCH HEBBE


Bild som jag tog i sommras :)

Maria hämtade mig typ runt sju, så åkte vi till ICA, köpte ingridienser sen hem till henne, hon gjorde pannkakor och jag mina läxor, duktigt va? :) Sen åt vi och gick precis ut med hundarna, nu blir det film sen SOVA! Är skit trött, och kajsa vet att du läser - Vi tar följe imorgon :)

Blir nog ingen mer uppdatering idag, Blir mer imorgon. Pusspuss♥


SKA TILL MARIA

Ska dra till maria nu och sova där, och äta pannkakor :) Så kanske inte blir den bästa uppdateringen men ett till inlägg lovar jag. PUSS♥


Gaaaaammal bild :)

TVDAX

Nu ska jag upp och kolla lite på TV, vi får se om det är något bra, Har läxor tills imorgon med som jag ska göra, så det får jag ta och fixa. Vi hörs lite senare.. Pusspuss



HELT ÄRLIGT

Den här låten är inte bara Justins bästa låt, utan Världes bästa låt. Kan allvarligt lyssna på den 1000 ggr varje dag utan att tröttna, tror jag i snitt har lyssnat på den 10 ggr varje dag, kan inte tröttna! Och den blir 100 gånger bättre med skiit hög volym & bas.



HAHA GAMLA BILDER









'
HAHAHAHA asso den sista bilden, så jääävlar ful! Den är från 2007 och mitt hår har inte växt en cm sen dess, lr jo ett tag hade jag skiiit långt, förra sommaren men sen skulle jag toppa det och dom klippte så jävlar mycket.. DAMP

TVDAX

Tycker det är liiiite konstigt att mina converse inte kommit idag heller? bajsbajs...
Behöver nya skor! :O men näää dom kan ju aldrig komma haha.. Aja, nu ska jag nog upp och kolla på TV :) Vi hörs sen! PUSS



NEW PICS

Hejhej, somnade lite efter 12 igår för satt uppe och kollade på valvakan, det var faktiskt intresant!

Sen gick jag upp typ 20 i 9 idag, för började 10 över, så cyklade jag runt 9. Idag fick vi mest jobba om industri sakerna som vi hade på temaveckan förra veckan, inte så jätte roligt..

Och kom hem runt halv 4, men slutade 10 i 3, satt i alaget och snackade med ebba ida martina linus elin och denise :) Sen åt jag precis med. Asso när jag cyklade hem pissade det verkligen ner med regn!

Här kommer två bilder från lördags:







STJÄRNFALL

Var precis uppe på Q8 med amanda, fyllde på mitt comviq så nu har jag gratis sms igen :) haha amanda såg ett stjärnfall med :O har bara sett två i hela mitt liv.....

Aja, nu vet jag inte vad vi ska göra, Men uppdaterar nog mer imorgon :) ♥



TORKEL I KNIPA


roliga klipp från filmen vi såg igår.
Hahahah så bäst är den, dom typ säger fuckface och massor sånt hela tiden.

SORRY DUDES

Shena shena bloggen!

Förlåt för min kassa uppdatering idag, skrev det förra inlägget igår vid tre. Men sen när jag skulle publicera det så slutade internet funka, det funkar ftf inte på min data så skriver från mammas, Var nyss på fotboll med Kajsa, Emy, Christer och klang :) GIS vann med 11-1 hahaha och det var typ 30 åringar som spelade i det andra laget, så kassa :) Sen drog kajsa så cyklade vi andra hemmåt.. Och åt precis mat, och nu ska jag sitta vid datan ett tag.


Josses kanin

FÖRSENAT INLÄGG

Det här inlägget skulle publicerats igår klockan tre (på natten)

Hejhej, kom precis hem och tänkte berätta om kvällen :) Mötte Emy, Frida, Kajsa, Moa, Anton, Christer och Klang utanför la bella via. Så beställde vi alla, det tog typ 40 minuter innan vi fick maten, och sen när vi hade ätit gick vi till ICA, köpte dricka och godis :) Sen mötte vi Oskar och så gick vi till anton, hahaha kajsa och emy trillade med cyklarna, så tröga.

Sen hos Anton började vi kolla på en skräckfilm.. As läskig, hade sett den men typ för två år sen så berättade det jag kom ihåg till kajsa haha, sen kollade vi på : Torkel i knipa. Asso den filmen hahahah är så jääävlar rolig! Ni borde se den! Sen runt 12 drog kajsa, Aah sen typ lyssnade vi på musik, så satte christer på genom datan och anton genom TV;n så dom typ körde tävling om vem som hade högst, haha.. Sen efter ett tag drog Oskar också, sen runt två bestämmde vi andra oss för att med gå hem, men sen stod vi kvar i hallen och snackade i två år, Så kom hem runt tre :)



HOS EMY ÄLSKLING

Är hemma hos emy nu med moa, Emy plattar håret och moa sminkade sig precis, vi ska nog dra snart till la bella via och möta dom andra :) Och sen hörs vi när jag kommer hem. Puss♥



DAGENS KLÄDER









Tights - Bik Bok
Vitt linne - Gina
Svart pösig t-shirt - Gina
Öronhängen - Kappahl
Armband - Thomas sabo

http://kajsasahlbeerg.blogg.se/

LÄS KAJSAS BLOGG  - TRYCK HÄR!

Hon har precis fått en design och lovat att börja uppdatera oftare, kolla gärna hennes blogg! :)



CAMPICS





Snackade precis i telefon med Ida och Lina, dom är i linas stuga i bolmen, hah dom var ju väääldigt intresanta att prata med :) Skojar bara haha..

Tänkte bara säga att som sagt måste jag åka in med min kamera för att se vad felet är så tills dess får ni nöja er med: Gammla bilder, cambilder eller bilder från emys kamera.

SKRÄCK/KOMEDI

Hejhej, kollade precis på Sex and the city 2, Min moster kommer hit med mina Kenza-skor som moa ska låna på sigges runt halv sex, så drar jag till emy och där är moa med :) Sen blir det som sagt äta på la bella via med massor andra, sen film hos anton :) Skräck tror jag.. Kommer inte våga så hoppas det blir ngn komedi! 



:):):)

Hejhej, åt precis frukost, har städat undan på rummet och dushat med, men inte orkat fixa mig och det ska jag nog inte göra än på ett tag heller. Men har glömt att bädda om sängen haha, det ska jag göra nu.. Roligt att veta va? :) Tänkte väl det haha..

Och en sak: kan ni sluta klaga på min uppdatering? Min blogg och jag uppdaterar när jag vill.



DUSHDAX

Kollade precis på Bring it on - All or nothing.

Nu ska jag städa undan på mitt rum från igår, bädda om min säng och sen ska jag dusha, Och sen blir det mer uppdatering, Ikväll ska vi äta på la bella via, jag kajsa emy moa frida anton klang oskar och christer :) Sen ska vi hem till någon av oss, som har FF och typ kolla på film :) Men tills dess blir det uppdatering men senare på kvällen blir det nog inte så mycket, men när jag kommer hem blir det nog något inlägg :)

Nu blir det städning/dushen, PUSS♥



HEHE

Godmorgon, vaknade NIO? Förstår inte varför.. Gick och la mig ett och hade tänkt sova tills ungefär tolv, hade varit skönt att sova elva, men neeee JAG VAKNAR NIO? På vardagar dör jag när jag behöver gå upp 20 i 8,men på helger när jag kan sova länge, gör jag det inte? 


tönten lina och coola jag :)

ÄR SKIT TRÖTT!

Nu blir det att sova, är jätte trött.. Kollade precis klart på filmen så nu ska jag sova, ser knappt texten nu när jag skriver för jag är så trött! 



ÄR SKIT TRÖTT!

Nu blir det att sova, är jätte trött.. Kollade precis klart på filmen så nu ska jag sova, ser knappt texten nu när jag skriver för jag är så trött! 



MY FIRST KISS

Nu blir det film m.m 

Hörs sen, pusspuss♥


Hahahaha fan vad ful header jag gjorde för längesen som jag ville ha hahahahaha

TILL MOA JOSEFSSON

Heej, detta långa inlägg dedikerar jag till moa josefsson (en trogen läsare):

Började fixa mig och så runt nio, kollade på film tills dess : Leagally blonde 2, skit bra men har inte sett klart filmen än.. Så det ska jag göra snart, iaf, sen åkte jag till lina där ida var :) Jag och ida kollade på MTV medans lina sprang runt och yrade och fixade sig haha, Sen vid 10 var vi på Z med moa med, var inte så jätte mycket folk idag och vi var ju bara där en timma, men ales och dom sjöng lite singstad, lina åt äppelkaka, som hon dock inte tyckte om haha! Sen när det stängde vid 11 stod vi alla utanför, typ snackade och sånt, först skulle jag och ida slänga lina i häcken, sen blev det dom två mot mig! Elaka haha.. Moa åkte moppe med :) Sen började vi fyra (Jag, Lina, Moa & Ida) gå mot Q8, hämtade min cykel på vägen med, och så aa.. Men lina och ida fick brottom så jag och moa drog dit själva, Köpte munkar och så, nu är jag hemma, tänkte sätta på en film men nu sitter jag vid MSN lite.. Trevligt trevligt haha, skojar! Ska nog läsa lite bloggar med! Grattis till er som orkade läsa detta haha, ni ska få en medalj av mig! Nej skojar, men ni är duktiga om ni läste hela :)


Moa tror sig lite.. Aa det vet ni nog redan!

SMOOTHIE

Det blev inte riktigt som planerat, drar till Z senare och nu ska jag dricka min smoothie jag gjorde precis och kolla på film!





BABY<3

Shena, var uppe på Q8 snart och köpte blåbär, ska nog göra smoothie sen :) Blåbär och banan smoothie hihi, Ska till Z en stund och sen kanske träffa samson och filip :) Så nu ska jag nog börja fixa mig så vi hörs ikväll eller innan jag drar! PUSS♥


Vet att ni inte gillar när jag lägger ut bilder på min älskling, men OCH? Min blogg - Mina bilder.

VEM FÖREDRAR NI?






VS..






Samson VS. Justin Bieber?


HEJHEJHEJ

Sitter vid datan lite, Har börjat med läxorna vi har med :) Känner mig duktig! Ska göra mitt bästa i skolan, i alla fall försöka, kommer bara ångra mig sen. Och är jätte trött nu så kanske tar en tupplur hihi, kanske blir Z ikväll, om jag orkar! Annars ska jag ha en liten egen filmkväll med massor roliga filmer, för är så jävlar trött!



Kajsa jag och ebba :)

DAGENS LÅT



Har lyssnat somfan på den här låten nu på sista tiden, skit bra!

HEEELG!

Hejhej, skulle egentligen slutat skolan tre men fick sluta tio i två p.g.a att vi slapp matten :) Började skolan med engelska, kollade klart på filmen: About a boy och gjorde lite uppgifter, sen hade vi idrott, glömde kläder så gick gå 4 km. med ebba, sen cyklade vi hem till henne, åt och sov :) Sen hade vi SO, och då skulle vi rösta inför skolvalet, röstade såklart på miljöpartiet! Sen efter det så var det svenska, kollade klart på filmen: Fucking åmål, sen ska vi typ få uppgifter om den tror jag. Och sen skulle vi haft SO men som sagt slapp vi det!



VILKEN GILLAR NI MEST?





Kommentera gärna!

DAGENS LÅT



'' if you have what i had, then you should know,
cause i promised my self - i'll make it alone. '
'

LOVE ME, LEAVE ME

Sitter vid datan och dricker oboy nu, Ska snart sova är jätte trött! Kaaanske blir morgon inlägg eller något inlägg i skolan, vet inte än men aa, hoppas :) Godnatt! Och klaga inte på min uppdatering, åttonde inlägget idag.. Puss på er ♥


Kanske blir mer uppdatering idag :)

TIME TO CLEAN

Hejhej, Gick ut med amanda innan och sen drog jag till lina, var där ett tag sen gick vi ut :) Mötte linus och sen följde dom mig hem, nu ska jag dammsuga sen äta! och sen dusha, sen blir det mer uppdatering sen sova! Ingen sovmorgon imorgon, så upp ganska tidigt, eller aa.. halv åtta.  


En bild på ida igår i skolan haha :)

UT!

Ska ut med amanda, sen blir det plugg med lina. Vi hörs senare, puss♥



IMORGON

Fick mail att mina converse skulle komma idag, eller imorgon! Såååå.. Dom kommer väl antagligen imorgon :) Hoppas jag, haha mina andra är inte så vita längre, och alla säger att converse är skit skönt så.. 



9D

Sitter på msn och har en konversation med emy, christer, kajsa, oskar, moa och klang :) Roligt haha, det är därför jag inte är aktiv just nu på bloggen, pluggar lite med!



BILDBOMB FROM YESTERDAY











TEMAARBETE

Shena, dagen började med att SYV kom och snackade med oss om gymnasiet, sen hade vi SO i typ två timmar, vi jobbade om industrimuseeumet vi var på igår, jobbar med ida och ebba :) Sen hade vi lunch och nu har vi SO, men är i Z och letar efter information om däck! haha intresant...

NÄR JAG KOMMER HEM BLIR DET  BILDER FRÅN IGÅR! Puss♥

I Z


Heej! Är i Z just nu

Kan berätta lite om gårdagen, martina kom till mig runt fem, Sen vid lite över sju mötte vi ebba och ida på ICA och sen kom samson och filip, så drog jag martina filip och samson på bio :) Såg salt igen, haha den suger! Iaf, kom hem runt 10 till min moster så sov jag där!


GODNATT

Förlåt för min hemska uppdatering, uppdaterar när jag kommer hem imorgon. Sover hos moster

BIO!

Shena, förlåt för jag inte har uppdaterat, nu sitter jag här med martina, vi ska på bio ikväll med samson och filip, SALT ska vi se.. Redan sett den men den var bra så kan se den igen! Men nu ska vi typ dra, vi hörs senare. Puss♥


Gammal bild :)

STÄDDAX

Heej! Hade sovmorgon till nio, så ebba och ida kom runt kvart i och vi var framme i tid hihi, Så började vi med att banken kom till vår klass och snackade om pengar och lån och sånt, sen gick vi ner till Gislaveds Industri museeum, riktigt tråkigt.. Sen var det SO i typ tre timmar, eller aa vi jobbade om arbeten och debaterade, Nu är jag hemma och så ska jag städa! Sen blir det bio :)♥


P-I-M-P

EVER NEVER LET YOU DOWN

Sovmorgon imorgon, wohoow! Nu blir det film, vi hörs imorgon, pusshej GODNATT!


HAHAHAH asso den här bilden!

CANT SHAKE LOOSE

Har precis kollat på The house bunny. Rekommenderar starkt! Humor och allting!



Aja, åt nyss vindruvor också, och nu ska jag plugga lite om Miljöpartiet och så.. PUSS♥

HAHAHA



www.deniseochelin.blogg.se

BILDER FRÅN IDAG












VITA CONVERSE

Beställde ett par converse för nio dagar sen, förra söndagen.

Dom har fortfarande inte kommit än men hoppas dom kommer snart iaf!



HOW DO I BREATH

Ligger i min soffa och har precis lagt in nya låtar i min ipod, ska ner och äta lite sen bara slappa, sen lite senare ska jag skriva ner fakta om två Partier för vi ska departera imorgon i skolan, ganska roligt men endå tråkigt. Ska nog kolla på en film eller fyra, vi hörs PUSS!



Liten manda :)

DAGENS LÅT


ÄNTLIGEN HEMMA!

Gick upp sju imorse, plattade håret och fixade mig och sen åt jag frukost, kladdkaka från igår hihi.. Sen kom ebba och ida så vi gick till skolan, Temadagar Tisdag, onsdag och torsdag ju så idag åkte vi till gnosjö, och gick på något museen det sög verkligen, fyfr dan vad tråkigt, dom bara snackade på om industri och sånt.. Förstod ingenting, sen var det mat, hamburgare :) Sen åkte vi vidare till någon annan sak, nästan samma saker.. 

MEN NI HAR TUR! EMY TOG BILDER SOM HON SKA SKICKA TILL MIG SEN SÅ NI KOMMER FÅ SE BILDER!



HIHI

Programmet håller på tills 10 i 12 och vet inte hur länge jag orkar kolla såspelar in det, men vi hörs imorgon. PUSS♥



KOLLAR PÅ MTV

SÄTT PÅ MTV OCH KOLLA PÅ JUSTIN ALLIHOP! UPPDATERAR SENARE.



KLADDKAKAN I UGNEN!

Nu är kladdkakan i ugnen och jag ska börja diska och städa undan, önskar att jag hade jordgubbar och grädde till :( meen har bara grädde.. 



2009/2010?

Fick en fråga vad jag tycker om förra året i gämfört med det här året, än så länge. T.ex Gisledagarna, sommarlovet.

Och det här året äger förra enligt mig :) Gisledagarna det här året sög! Och förra året ägde det, sommarlovet förra året behöver vi inte ens ta upp, det sög den största delen. Detta sommarlovet var mycket bättre♥ Och kan inte se något jätte dåligt med det här året, visst det händer misstag och så men alla mina misstag hitills har blivit bättre igen. Så om ni frågar mig.. 2009 eller 2010? Blir svaret 2010!

Gisledagarna 2009


















Gisledagarna 2010.








Sååådär, ser ni för det första skillnaden på vädret, detta gisledagarna frös man nästan ihjäl!



TIL' YOU COME BACK

Tog precis en lång dush och hade hårinpackning inne i håret typ 40 minuter, skit skönt :) Mamma och Martin ska snart åka till min mormor för hon ska flytta så dom ska tapetsera och sånt, Så mina bröder ska sova nu så jag ska passa dom, eller aa.. Behöver ju inte passa dom eftersom att dom sover, menmen får iaf inte gå ut :) Ska baka kladdkaka eller något, vi får se!


Gammal egobild :) Samma dag som jag fick min mobil.

DUSHDAX

Ska ner och ta en aaaaaaas lång dush! Och sen svara på kommentarer jag fått av er, Så ni vet att jag inte glömt bort dom så kommer alla svaren sen :)



HEJHEJ!

Sitter och kollar på Family guy, och har ont i magen.. Tror jag ska äta lite glass och sen får man se vad som händer.. Funderar på att dra ut en stund för orkar nog inte sitta inne hela dagen, Men måste också plugga lite NO.. :) 


Konfirmation :)

FILMTIPS

Nu kom jag på vilka mer lektioner vi hade, Efter maten har jag för mig vi hade engelska, och då kollade vi på About a boy, den filmen är skit bra! Och sen efter hade vi svenska och då kollade vi på Fucking åmål, rekommendear båda filmerna!





FÖRLÅT

Förlåt för min otroligt dåliga uppdatering igår.. Tänkte bara inte på bloggen..

Somnade vid 12.. Satt och snackade på msn tills dess, osmart osmart :( Men kan berätta lite om skolan idag, Började med NO, jobbade med instuderingsfrågor och sånt, sen var det bild, vi ska vara i grupp eller jobba enskilt och göra en affish för ett parti, jobbar med ebba och ida, vi ska göra om Moderaterna, vet inte varför men aa.. älskar miljöpartiet men alla andra jobbar om det så.. Iaf,  sen var det mat trooor jag.. Kommer aldrig ihåg vilka lektioner vi har.. Synd synd! Iaf, vi slutade med spanska och det är så trååååkigt! Sen gick jag hem och åt precis :)



SING IT, BRING IT

Ligger i min säng med datan i knät och kollar ner på golvet (som man knappt ser).. Ligger så jävlar skönt så orkar faktiskt inte städa än, men jag ger ett löfte: Ska städa innan jag går och lägger mig idag!

Och ska sova ganska snart faktiskt :) Så snart kan man se mitt golv igen WIHOO! Nemen nu blev jag riktigt sugen på att ta tag i den där högen.. Skojar men jag måste göra det.. Vi hörs när jag gjort det.. Kan ta ett tag :/


paaaannkakor........

LA BELLA VIA

Heej! Drog ut med ales innan, vi åt på la bella via och typ gick runt och snackade, Och sen kom jag hem från ett tag sen, och har fortfande inte tagit hand om min klädhög som täcker typ halva golvet än.. Så det måste jag göra innan mamma kommer upp haha.. 


Sad face

QENDREZAS.BLOGG.SE

Har precis kollat på Bring it on - In it to win it. Rekomenderar!

Och åt precis frukost med, idag ska jag vara med Ales :) Hon spelar match nu så vi ska vara lite senare. Så ska la snart börja fixa mig, om jag orkar haha..... Men allvar, mitt rum...... Halva min garderob ligger över hela govlet haha, hoppas inte mamma kommer upp! ...... 



GODMORGON

Har varit vaken en haltimma ungefär, Ligger bara på msn och snackar med lite människor, ska nog ner och äta frukost, är jätte hungrig :o ! Så vi hörs sen pusspuss♥



NEVER SAY NEVER

Är jätte trött, sitter och pratar med folk på msn och håller på att ladda ner några filmer, Samtidigt som jag lyssnar på justin hihi, Kan inte komma ihåg den senaste dagen som har gått utan att jag lyssnat på han hehe.. Iaaaf, nu ska jag nog sova så vi hörs! PUSS♥



NIO TIMMAR

Heej! Kom precis hem, eller har ätit, hade inte ätit på NIO timmar, jävlar vad jag va hungrig haha! Iaf, Hmmm.. Aa iaf runt halv 8 cyklade vi till ICA, Jag, Emy och Frida. Så mötte vi Klang, Christer, Oskar och Anton, så cyklade vi vidare och hämtade upp Moa och sen cyklade vi vidare till Frida, Och så kom Elina och Lina. Vi började kolla på Salt, den var helt okej men tyckte inte om den sådär jätte mycket menmen, sen typ lekte vi kurra gömma, några spelade kort och så kollade vi på TV och typ snackade :) Kom hem typ kvart över två. 

Nu blir det la datan en stund till.. OM JAG ORKAR haha..


Mååååste framkalla mer bilder på honom ju hihi

HOS EMY

Hejhej, är hemma hos emy nu med elina och nyss kom frida, Vi ska möta moa lina oskar oscar christer och anton på ica och sen ska vi hem till frida och kolla på film. Så vi hörs när jag kommer hem. pusspuss♥


älskling :)

HEART

Hejsan svejsan, Har precis ätit pannkakor som mamma lagade och nu ska jag bara fixa lite och sen ska jag möta dom andra puckorna utanför ICA vid sju eller något :) Sen blir det film hos frida. Men det blir nog något mer inlägg innan jag åker, Annars hörs vi när jag är hemma. 



BESTÄLLDE NYSS HEM:






Allt från H&M

FILMTIPS



En skit bra film som handlar om Lola som flyttar från New York till en liten stad och så.. Den är en typisk tjej film tror jag.. As bra iaf, det var den jag kollade på igår

9/11 - 2001





108 månader.
9 år.

R.I.P ♥

HEMMA!

Nu är jag hemma, GIS vann mot emmaboda vilket gör dom bäst i småland :D
Så grattis till dom!

Åt precis lite mat, Hade inte ätit sen igår typ vid 7 såå var ganska hungrig, plus att jag var uppe till halv 5 och pratade i telefon haha :)



Här får ni dagens låt, AS BRA!

DAGENS AMANDA





Vitt linne - JC
Vit tröja - JC
Tights - JC
Sjal - H&M

HEJ!

Är klar strax, ska bara läga upp dagens kläder och sen kommer frida så möter vi ida och sen kommer dom andra till GIS



SORRY DUDES

Godmorgon, Ska kolla på fotboll om en timma nere på Gis så måste dra, vaknade precis så måste fixa mig.. Puss

TEENAGE LIFE



Ligger och kollar på ''Tonårs liv'' Om den är bra så skriver jag om den imorgon. Godnatt!



COOLASTE FRITIDSLEDARE

= LINA!! Haha, hon är så jävlar coooool, och as rolig haha ville bara säga det :)



THIS TIME WAS DIFFIRENT

MENAR Z I INLÄGGET UNDER! Har alltså varit på Z hela kvällen och kom precis hem.

Drog till pizzerian med kajsa och ida innan, kycklingtalrik :) Och sen kom Lina, Emy och Frida, vi drog upp till Z och så kom maaassor andra människor och det var redan massor där. Vi sjöng singstar, jag och lina kom sist..... Men iaf, aa vi gjorde lite olika umgicks med människor och sånt :) Ska snart gå och lägga mig och kolla på en film eller något. vi får se, är ganska trött.


Lina din lilla cooooling

SEE YOU LATER

Håller på att fixa mig och vid tio så kommer Ida hit så drar vi till pizzerian och möter kajsa :) Sen blir det X hela kvällen och så blir det mer uppdatering när jag kommer hem, puss!



SÖTAST!








CLEAN!!

Orkar inte laga mat, är fortfarande mätt så äter la senare.. Men rev ut precis hela garderoben för skulle hitta ett par tights.. Så får la städa upp det innan mamma kommer.. Puss 



Ett av alla tusen bästa minnen sen sommarlovet.


MUSICVIDEO

Fan vad denna videon är cooool haha!



KLÄNNIG





Man ser inte så jätte mycket.. Men ska försöka ta bild när jag har klänningen på men orkar inte sätta på den igen. Den kommer iaf från Nelly men den är martinas, Ska låna den :)

Z

Har varit hemma från skolan ett tag nu, provade precis en klänning kan visa sen :) Nu ska jag bara äta lite och sånt sen ikväll blir det Z med resten av folket, tycker alla borde komma dit ikväll.



GODMORGON

GODMORGON! Vad gör ni? :) Skojar, ingen kommer svara på det endå haha!

Vaknade för 20 minuter sen, är redan klar, eller ska bara sminka mig och sen drar jag till skolan. Sen ikväll kanske jag ska äta ute (vi får se) och sen dra till Z :) Och sen imorgon får vi se vad som händer. Hoppas inte det blir som förra lördagen iallafall hahah.. Puss hejdå!



NEVER THOUGT..

Blir nog ett till inlägg, Sitter på mitt golv med datan i knät och lyssnar på musik.. Inte så jätte roligt men är skit trött så ska snart sova, orkade inte äta haha.. Ska läsa lite bloggar och sen krypa till min säng hahha skojar vet inte varför jag skrev så.. Ska GÅ! 


Bild sen gisledagarna, ett tag sen nu :)

<3

Hemma och har varit det en stund, sak snart sova är jätte trött och imorgon är det HELG! Riktigt skönt, Vet inte vad som händer men tror det blir Z på fredag och på lördag så får vi se, imorgon är det två veckor kvar tills sigges! Ska bli skit roligt! Så vi hörs imorgon, är skit hungrig så ska äta lite med, pusspuss♥



HEMMA HOS KAJSA

Är hemma hos kajsa, Vi kollar på MTV. Och nyss kollade vi på sixteen and pregnant. Skit bra men killen där i var helt dum i huvudet, aja nu kollar vi på Room raiders, ska hem om en stund och då blir det datan, äta och plugga! 



WANT THEESE

Håller på att laga nudlar och sen ska jag ta min söta lilla cykel och åka till kajsa.. Nu är nudlarna färdiga och nu äter jag dom hihi.. Vi hörs ikväll när jag kommer hem puss på er!


VILL HA DOM HÄR!

DAGENS LÅT


ÄTA/PLUGGA

Har precis städat och nu ska jag äta och plugga lite.. Så vi hörs efter det pussgurkor!



SORRY DUDES

Min uppdatering igår sög men det hände en sak som jag inte vill skriva här som gjorde mig på dåligt humör, ska försöka uppdatera så gott det går idag.

Skolan var skit boring idag! Gick till halv 4.. Skit jobbigt, vi började iaf med NO, sen hade vi SO, sen spanska och sen efter hade vi äcklig mat.. sen musik, svenska och matte!! Så vi hade sex ämnen idag! Jobbigt.... Och plus att vi hade håltimma, så aa förstår ni att vi gick länge idag? Nu är jag iaf hemma och ska städa undan på mitt rum för det blev stökigt igår igen och sen ska jag åka lite senare till kajsabajsa. 

Så vi hörs efter jag har städat :)


En bild på kajsa som leker cool

IM OUT

Är på grymt dåligt humör, ska gå ut med amanda nu. Vi hörs imorgon puss♥


världens bästa kille.

NOT TO KAJSA

Haha, kajsa ska träna så ska inte dra till henne så ni vet :) Ska istället somsagt äta och fixa det med tvätten sen blir det spanska plugg och sen film, Vi hörs sen!



MOT KAJSA

Drar snart till kajsa ska bara äta lite och sånt, och så måste jag fixa upp med tvätten, eller asso lägga in ren tvätt i min garderob :) så vi hörs när jag kommer hem! 


Bild från idag.

FUCK ONOFF/CANON

Får damp, ringde först onoff och dom visste inte vad felet är sen kopplade dom mig till Canon så var det en jävlar bög ba: Aa det var väldigt märkligt........... Hela tiden minst 10 ggr sa han det, är seriös det var nog fan 15! Och ingen fattade var kukfelet var! Förlåt men har fan damp kameran är nästan helt NY -.- Ska dra till onoff ngn dag och stanna tills dom fucking förstår var felet är.

HAHAHHA

ni som har samma humor som mig borde lyssna på dom här videona:



BAJSAPA

Sheeena! Skolan var skit soft idag, tre lektioner bara, först klassråd, sen slöjd och sen hemkunskap :) Så det gick snabbt, på hemkunskapen gjorde vi äppelmos och smörgåsmuffinsar (?) hahaha, aja.. Här får ni se lite bilder från idag, inte så många men bättre än inget :)







Aa.. Ida är som hon är..

Nu ska jag städa mitt rum, gjorde inte det igår fast jag skrev det :( Hehe, nu menar jag allvar ska verkligen städa och sen ska jag till KAJSA! puuss på er bajsapor

FILMTIPS

Innan jag drar ner ville jag bara rekommendera den här filmen:


Dom flesta har nog sett den med tanke på att den är så pass gammal, men ni som inte sett den borde verkligen göra det! Den är så jäääääävlar bra. Och han är riktigt snygg..

TIME FOR A MOVIE

Här får ni en bild från skolan på Ida som skulle leka död idag.. Som ni kanske ser så stor det ''DÖD'' på pappret.. idot.



Aa.... Hon är ganska dum :)

Men iaf, har städat en stund nu och rummet ser helt OK ut, så nu ska jag ner och göra ett stort jävlar glas oboy och kolla på film! Vet inte vilken än men ska nog ladda hem någon, om jag inte uppdaterar mer så vet ni att jag har somnat, puss♥

EN SAK JAG VILL HA:

Här är en sak jag ska ha i vinter:


Fast vill nog inte ha någon av domma färgerna, aja det berors på vilken färg jag har på jackan.

DAGENS LÅTAR











Eminem är riktigt grym och as snygg!

KOM NYSS HEM

Shena, nu kan jag berätta om skolan, den gick snabbt.. Vi började med NO, där vi gick egenom saker till provet sen hade vi spansak men ingen lärare så vi behövde inte ha någon lektion.. Sen drog jag lina emy ida och ebba till Chili Thai och åt mat :D Sen matte och sen efter det SO i datasalen och sen sist hade vi idrott :) Sen hem och sen nu vid fem drog jag ut med Samson och Swang :D Vi typ gjorde lite olika men satt mest och snackade, nu måste jag städa mitt rum annars vettifan vad min mamma gör med mig, sen ska jag ÄTA!



HEJHEJHEJ

Hemma från skolan, ska fixa mig och sen dra ut :) Måste också städa rummet ... Vi hörs om en stund.. PUSS♥



GODMORGON



Sheena, gick inte riktigt upp sju.. Utan tjugo över, och måste packa gympaväskan så vi hörs seanre, PUSS


PAOW OCH HUGO

Ni vet bloggaren Paow, hon har gjort en låt med sin pojkvän. 
Tycker faktiskt den är bra haha :) 



LIIIITE BILDER

Här kommer bilder från lördags från emys kamera







Det var dom enda hon hade....... DET KOMMER MER FRÅN MIN KAMERA!

men nu ska jag dra, puuuuss

MOT EBBA

Nu ska jag upp på mitt rum, byta om och sen cykla till ebba :) Vi hörs ikväll, pusshej♥



OCH EN SAK TILL: Ringde till onoff men det var stängt idag, vettifan varför men.. Provar igen imorgon.

LINA SUGER PÅ FARMVILLE

Kollade precis på One three hill, det är så jävlar bra! Kom ihåg när jag verkligen var beroende av det, förra vintern. Nu blir det scrubs sen frågade ebba och jag ville ut en stund med henne och martina, bara ut och gå så aa ska göra det sen, men vet ni vad jag har börjat göra igen? Hahahahah spelat farmville! ÄLSKAR DET!♥ När jag var hos lina igår så började vi så aa ska fortsätta och äga sönder henne!



SIGGES! HERE WE COME











Tror det är domma jag går med, vet inte om det är ngn mer eller hur det är :)

POTATO, TOMATO

Heeej! Skolan idag gick snabbt, ingen spanska på slutet så jag ida och kajsa drog till kajsa, åt makaroner och sen cyklade vi tillbaka till skolan och köpte sigges biljett. Och sen hem igen:) Nu sitter jag och kollar på one three hill. 


EN TOMAT!

TVTVTV!

Hejsan! Drog till emy innan och sen stack jag och lina vidare till lina, spelade farmville haha, ska börja med det igen! Och sen åt hon, och sen cyklade vi till ishallen där vi mötte linus, snackade typ lite om allt :) Sen började vi åka hem vid nio, följde lina hem och sen följde linus mig hem :) Nu blir det TV! Kanske blir mer uppdatering annars hörs vi imorgon, puss♥


gammal egobild sen första dagen jag fick min kamera haha :)

SKOTIPS

Nu när sigges snart är så var det en anonym som undrade om jag kunde lägga ut några bilder på olika skor.





Från melba
9,5 cm. klack
2 cm platå
530 kr.


Från skopunkten
11 cm. Klack
199 kr.

Hittade inte så många men dom här tyckte jag var fina, DOM HÖGST UPP! Dem är en av dom finaste skorna jag har sett.. VILL BESTÄLLA! Vi får se, mina converse kommer nog snart också :) 

Men om ni inte tycker om min smak på skor kan ni kolla på dom här sidorna: Nelly, Dinsko, Skopunkten, Melba.. Sen kanske ni har några egna sidor men det är dom jag har i huvudet just nu.

TIERD

Kollade precis på Sex and the city 2. Rekomenderar den somfan! Den är skit bra, men ettan är liiiiite bättre, men ettan är aaaaaaas bra och tvåan är skit bra, så aa :) Den borde ni kolla på! Ni som inte redan sett den då, men iaf.. Nu gör jag ingenting, orkar inte åka till kajsa för är skit trött och har jätte ont i magen, Ska göra läxan sen med.. Wohoo.. 


Orginal ;)

OLD PIC


Kolla vilken gammal bild jag hittade haha! Shit vad alla har förändrats..

Ligger i min soffa och gör.... ingenting alls haha, är inne på MSN och lyssnar på musik. Vet inte vad som händer idag, kanske drar till kajsa sen, Vi får se för orkar fan ingenting just nu, är skit trött! Och har ingen aning om vad jag ska ha på mig på Sigges.. Aja, det löser sig nog :)

JDB MY BABY

Skriver som emy.. Igår var fan ett as roligt minne, och tyvär kan jag inte skriva mer om det men tack för kvällen allihop :)


Baby..

...

Bild tagen från Dessies blogg:

Vem fan vill se ut såhär.. Kan inte fatta att någon tycker detta är fint.

ITS TIME TO GO

Nytt besöksrekord igår! Hoppas det håller i sig :) Fortsätt gärna besöka min blogg. 

Iaf, kom runt sex till emy och sen kom Ebba och Ida, och sen kom alla andra tjejerna, Vi lagade mat och sånt sen stack Ida och ebba och så kom Klang, Christer och Oskar, så vi snackade och sånt, var hemma hos emy för hon hade FF, men det var en rolig kväll iaf :) Sen drog vi hem till moa, och aa.. gjorde inte så mycket men snackade och allt och inget , och sen vaknade jag runt halv 10 i morse och alla andra var redan vakna.. Och nu är jag hemma :) Såklart funkar det inte att lägga in bidlerna så ska verkligen ringa dom imorgon, LOVAR! Och se vad felet är. 


Har massoooor bilder att visa er!

HAR JAG ROLIGT ELLER?





Har skiit tråkigt, nu ska jag platta mitt hår (tror jag), sen åka upp till Q8 och hämta ut pengar sen åka till emy...

Sen blir det ju att sova hos moa så vi hörs imorgon, puss på er♥



JDB <3

HEJSAN SVEJSAN!

Tänkte berätta vad som händer ikväll, Jag kajsa emy moa lina frida ida, ebba, oskar, christer och johan ska laga tacos hos emy, sen blir det att sova hos moa :) OCH JAG VEEET.. har sagt hur länge som helst att jag ska ringa onoff och se varför det inte funkar lägga in bilder, ska göra det på måndag, så tar med mig kameran till emy och moa så kommer la bilderna upp snart.. Så det är vad jag kommer ha för mig idag :) 


Dushade iaf precis och nu ska jag börja fixa mig :) Dagens kläder kommer upp sen.


för fem hundrade miljoner gången.. JAG SAKNAR MITT HÅR..

VAMPIER SUCKS



Haha filmen är skit rolig! Men ganska kort, bara en timma och en kvart.. Men det är värt det, haha skrattade nästan hela tiden.. Så den rekomenderar jag.

I LOVE THE WAY..

Har precis kollat på klart på Vampires sucks, berättar mer om det sen, men iaf ska nog snart börja fixa mig för ska till emy ikväll och sen sova hos moa, Så ska försöka lägga upp så många inlägg idag tills jag drar till emy.


Min kisse misse :)

LADDAR HEM NU:


skriver om filmen när jag sett den :)

LOSING CONTROL

Legat och kollat på scrubs en stund nu, det är alltid lika bra, ätit frukost och laddat ner sex and the city 2.. Ska nog kolla på den idag eller imorgon :) Nu ligger jag och snackar med folk på msn och lyssnar på Rihanna, älskar hennes musik :) 


Hon är så jävlar fin :)

GODMORGON!

Godmorgon,hade nytt besöksrekord igår igen hihi..

Men iaf, vaknade för ungefär en halvtimma sen, trodde jag skulle sova tills typ två eller ett.. För igår när jag gick och la mig var jag så jävlar trött! Kunde knappt hålla ögonen öppna, iaf Z var roligt igår som sagt :) Synd att det inte är öppet på lördagar, aja ska iallafall läsa lite bloggar nu sen kolla på en film tror jag, Vi hörs♥


emy och moa :)

WE GON' BE TAKIN' OVER

Heej, kom precis hem, mötte Sahra,Evelina, Annie & Fanny utanför chili thai vid typ sju så vi åt där :D Det var skit gott men är fortfarande aaaaaas mätt, När vi var mätta och klara drog vi till ICA och köpte godis, eller Evelina och Fanny gjorde, sen cyklade vi till Z och mötte alla andra, massor var där idag :) Alla har typ sjungit singstar och så, det var faktiskt en as rolig dag på Z :) Men nu är jag så jävlar trött så ska sova, vi hörs imorgon PUSS♥

Och så hittade jag två bilder från Sahras blogg :)




Och ja, jag bytte tröja haha :)

JUSTIN AND CHRISTIAN


0.09 - när justin vänder sig mot sidan! FYFAN VAD SÖT

Förstår inte ens hur man kan vara så söt, Hans bästa kompis brevid är också skiiiit söt men ingenting gämfört med Justin, har lagt ut något klipp till på Chrisitan om ni kollar i kategorin video/music :) älskar deras humor! bådas två
.

CHILI THAI


Det känns inte alls som fredag idag.. Typ söndag eller någonting, iaf runt sju ska jag äta på chili thai med sahra, fanny, annie och evelina :) Och sen vet jag faktiskt inte vad vi ska göra men något blir det la.. Och sen uppdaterar jag mer när jag har kommit hem, puuuss på er



sahra :)

DAGENS KLÄDER







Svarta tights med dragkedja - bubbleroom
Vitt linne (syns inte) - JC
Rosa/grå/lila munktröja - Bikbok

BILDER SEN MATTEN








de var alla jag hade =)

HELG!

Nu är jag hemma från ännu en jävlar skoldag och det är HELG! Så jävlar skönt, ska byta tights till ett par andra för dom här är smutsiga sen ska ebba skicka bilder från idag så det kmr upp :) 



AT EBBAS PLACE

hejsan, har precis haft idrott och nu är jag och ida hos ebba, vi har precis ätit ICA-mat så jvl gott :D vi börjar igen vid 20 i, så ska snart dra vi hörs seanre, puss♥


SO BIG

Godmorgon,sitter hos pappa och äter risifrutti, pappa har redan åkt till jobbet och orkade inte göra frukost så togen risifrutti, igår kollade vi på massor filmer från när jag var liten :) Önskar man kunde spola tillbaka tiden..Menmen, ska snart åka till skolan så vi hörs senare,puss♥<
My love for you is so big..


VILL HA MER SOMMAR!

HOS PAPPA

Hejsan svejsan..

Var ute med amanda innan, vi gjorde inte mycket, snackade och köpte godis på ICA,men nu är jag hos pappa ska snart äta sen blir det film, så vi hörs imorgon..PUSSHAJ♥

Har inga bilder hos pappa

NYTT

Hade tagit kort med kameran om det hade funkat, menmen...













T-shirtarna - 149 kr/styck
Tjocktröjan - 199 kr

La upp dom sista bilderna för mina cambilder suger menmen :)
och neeej ska inte ha dom shortsen till kläderna haha, ska ha jeans eller tights :)

FRIENDS FOR LIFE

Ska hitta på någonting med amanda så vi hörs sen, PUSS♥


En som hade frågat hur jag lärde känna igen henne och allvar jag kommer inte ihåg, men när jag gick i lekis bodde min pappa på henja & det gjorde hennes med, och min mamma på sörgården och det gjorde hennes mamma också, och så var vi varje dag, och nu bor vi grannar (ett hus emellan), Vi är inte alls lika mycket nu som innan, vi umgås inte med samma personer och hon är tre år äldre än mig men vi försöker vara så ofta vi kan iallafall, och vi är barndomsvänner och förmodligen vänner för livet :) Känner alltid på mig vilka vänner som är äkta och dom man kommer ha kvar för livet eller som man iaf vill ha kvar för livet.

SO BIG, PARTY IT UP SO BIG

Tack för er som röstade på mig i bloggtävlingen och gjorde så jag vann :) Puss på er♥

Ligger i min säng och lyssnar på musik, Och har ett heeelt städat rum, enligt mig men enligt min mamma är det säkert skit stökigt.. Aldrig nöjd den jäveln :) Iaf, idag ska jag sova hos pappa så det kanske inte blir den bästa uppdateringen för ska typ kolla på film eller någonting.


Haha jag och kajsa i Liseberg precis i början av sommarlovet :)

SCHOOL PICS

Hemma från skolan nu, och var hos tandläkaren vid två, emy hade med tid då så vi drog dit tillsammans :) gick till ända halv FYRA i skolan...! skiiiiit länge.. har ätit chili con carne nyss och nu snackar jag med kajsa i telefonen, och nu la vi på haha, började skriva detta inlägget typ en halvtimma sen men kan verkligen inte skriva och snacka i telefon samtidigt.. Här kommer lite bilder från musiklektionen idag tagen med min DÅLIGA mobilkamera









JOSEPHINE SUGER HÄST

Nu ska jag äta, sen dusha och plugga lite och sen blir det sängen! Och förlåt för den dåliga uppdateringen idag.. menmen så blir det ibland :) Vi hörs imorgon, pusshej♥



JOSEPHINE SUGER HÄST

Nu ska jag äta, sen dusha och plugga lite och sen blir det sängen! Och förlåt för den dåliga uppdateringen idag.. menmen så blir det ibland :) Vi hörs imorgon, pusshej♥



VEM VANN?

Klicka här för att se vinnaren i Ales bloggtävling.

BILDER FRÅN HALMSTAD

Kollade igenom datan och hittade gamla bilder från halmstad som jag bjuder på :) 









IM AN ASHOLE

Känner mig skit taskig att jag inte uppdaterat någonting idag.. Efter skolan drog jag och ida direkt till banken för att fixa mitt kort, sen köpte vi godis och sen åkte jag hem igen, och sen direkt drog jag ut med ales, och kom precis hem, vi har köpt glass och typ gått runt och snackat om allt & inget :) 


Jag och ales i halmstad

RSS 2.0