Mr. Saxobeat - Radio edit



Inte så mycket att göra så jag bloggar lite.. Elin kom med ett förslag att vi skulle cykla till Gläntan istället för att åka buss och det är egentligen bättre, så slipper man anpassa sig till busstider och sånt! Så ska möta Denise på ICA vid åtta och sen möter vi Elin så cyklar vi till Gläntan!

Har glömt att säga att skorna jag beställt har kommit nu också!

Bilder från igår:





































Vet att jag kommer få frågor om jag drack, Och nej det gjorde jag icke :-)

Nu ska jag fixa mig sen drar jag med Denise och Elin till anderstorp, Till gläntan! Där massor andra är också, Ebba kommer senare med. Have a nice saturday!

Dushen!



Nu blir det dushen, Sen vid sex ska jag äta grillat! Och efter det kommer det komma upp en bildbomb, Sen vid 20 över 8 går bussen till Anderstorp! Blir nog första doppet i år också, Hoppas det iallafall. Men nu måste jag skynda mig, Vi hörs efter jag ätit med en bildbomb!

Gläntan ikväll!

Dax att börja fixa sig kanske.. Ska ut vid fyra och gå med Amanda,men det blir nog bara en liten stund.. Senare blir det gläntan med Denise Elin och Ebba, Sen massor andra! Nu ska jag dusha och sen vid fyra går jag och Amanda förbi ebba och hämtar mina saker och minneskortet! Så då får ni bildbomb! Puss på er! 

Och tänkte bara säga, Att jag fick as snälla/fina kommentarer om min blogg igår på festen, Tack! :-D

Och här har ni en bild från igår som jag sparade från FB!


♥♥♥


Länkar:

http://asliifegoeson.blogg.se/

http://argjentina.blogg.se/

http://hannaforsbergs.devote.se/

http://saahragillberg.blogg.se/

http://qendrezas.blogg.se/

http://feliciarebecca.blogg.se/

http://annamalesevicc.blogg.se/

http://josephineleekman.blogg.se/

http://denisesplace.blogg.se/

Här är länkarna på dom som kommenterade min blogg med hur jag skulle färga mitt hår, Eller dom som hade blogg då :-) Men det blir att färga håret ljusare, Alternativ ett vann ju! Men vi får se om jag vågar..


Jordgubbar



Vaknade lite efter 12, Nu ska jag ut i solen och äta jordgubbar! Vi hörs senare

Hemma igen!

Hallooooj! Åkte till anderstorp runt sju, Vi var på fest och sen satt vi utanför sibylla ungefär en och en halv timma för att vänta på bussen hem, Så mötte vi Klang och Rickard på bussen, som ville att vi skulle hänga med till Hampus så det gjorde vi. Var där bara en liten stund och satt mest och umgicks :-) Har haft as kul ikväll iallafall!

Nu blir det sängen och imorgon får ni bildbomb! Godnatt♥

Fest!



Kom precis hem från skolan, Och har precis bestämt mig för vad jag ska ha på mig ikväll, Blir ett linne och tights, Kommer nog komma upp bilder på bloggen! Ska iallfall försöka göra så det kommer det, Men nu ska jag packa väskan och äta, Sen går jag till Ebba och dit kommer Ida Denise och Elin också, Ha en bra fredag!♥

Godmorgon



Vaknade vid halv 9 av att Ida ringde, Så då fick man inte sova längre haha.. Har bad vid halv 10 så ska cykla härifrån vid lite efter nio, Går till tre idag, seg dag faktiskt! Efter skolan blir det fest med Ida Ebba Denise & Elin! :-) Så ikväll blir det nog inte den bästa uppdateringen men jag uppdaterar innan vi drar iallafall! Puss♥

-

You are my dream, Theres not a thing I wont do
I'll give my life up for you
'Cause you are my dream



Tillbaka

Hade verkligen en dålig dag innan och så blev det bara för mycket och sånt, behöver ju inte skriva på bloggen men orkade inte blogga bara.. Var ute med Amanda innan och nu har jag packat badväskan tills imorgon, Har bad vid halv 10, ska bli as kul för älskar att bada! Men nu ska jag lägga mig i sängen och smsa tills jag somnar, Natti natti♥


Ingen mer bloggning!

Vet inte hur länge detta gäller, men det är bara mycket nu så jag orkar inte blogga hela tiden och skriva massor glada inlägg, Lovar att det inte är föralltid, jag kommer tillbaka, kanske redan imorgon men just nu har jag en riktigt dålig dag så jag bloggar någon annan gång.

Bilder från igår





Ska byta om, Sen äta och sen går jag ut och går med Amanda.

Save tonight

Torsdagar hatar jag.. Går ända till halv fyra och har tre lektioner innan mat, fast på håltimman gick jag Ida och Ebba till Chilithai och åt, Sen tillbaka till skolan för att ha ytterligare tre till lektioner.. Och nu är jag hemma, varit det ett tag! Hade nationella i spanska idag och det gick åt skogan, blir glad om jag ens får ett poäng på det..


Hemma!

Shena mors, Gick ut innan med Denise och Ebba, vi var på lindex och sen konsum, Sen köpte vi glass och satt oss på skolan och åt, Sen kom Freddan och annie kom ett tag sen, Gick hem vid lite efter sju typ, Så åt jag och sen hängde jag med Amanda upp till stan för hon skulle till banken, Så nu är jag hemma och ska snart packa väskan för ska sova hos moster! Uppdaterar mer imorgon, Puss!


Söt bild från innan

Cant find a reason to hold on





Sitter i min säng och väntar på att kladdkakan ska bli klar, Så ska jag äta kladdkaka och grädde! Sen kommer Ebba hit så cyklar vi och möter Denise, Eller så kommer jag till henne så åker vi och möter Denise, fasr hoppas hon kommer hit för känner för att cykla! Puss

Nytt besöksrekord igår igen!

Hallå, skolan idag var kort och helt okej, slutade 10 över två, Och sen gick jag hemmåt, ville baka maränger men när jag kom hem stod redan mamma och Josse och bakade massa kladdkaka! så väntar på att dom ska bli klara, Senare blir det att gå ut med Ebba och kanske Denise, Och sen ikväll sova hos min moster! Längesen nu, Kanske inte den bästa uppdateringen idag men vi får se.


Grattis moa!♥


Jag hoppas du fick en bra dag..

Röstning!

Just nu står det såhär:

Alternativ 1: 14 röster
Alternativ 2: 2 röster
Alternativ 3: 4 röster


Looks like im getting blond.... Men ni får gärna fortsätta rösta! :-)


Kom precis hem, Var ute med Ida och nu sitter jag i mitt ostädade rum som jag inte hann klart med innan.. Haha det blev lite galet ute men mer kan jag tyvär inte skriva, Till helgen ska vi börja med mitt nya rum så länner att det inte är någon idè att städa mitt? För kommer få göra det när vi ska byta, men så känner nog inte mamma.. Nu ska jag göra mig redo för DH sen blir det nog sängen, Så godnatt! ♥

Två bilder från idag! Åkte till konsum och köpte dricka och jordgubbar :-)



jordgubbar♥

HELP ME GUYS!!

Jag vill göra något med mitt hååååååår!!!!!!!

Så allternativen är:
1. Färga ljusbrunt med lite blonda slingor



2. Färga håret mellanbrunt



3. Ha kvar samma hårfärg som jag har nu!


Ni skulle vara jättesnälla om ni kommenterade! Ni med blogg som kommenterar får en länkning om några dagar när jag bestämmt mig också!

Grillat!





Nu ska jag äta grillat sen cyklar jag och Ida en runda! Vi hörs mer ikväll!

Yeah baby, Show me

Nu kom mamma med alvedon, pollentabletter och salva! Wohow my life is saved! Har kommit en bit faktiskt, Så ska fortsätta! Tänkte bara uppdatera er lite..


Alvedon kom inte med på bilden....

Städdax..

Som sagt så ska jag städa mitt rum idag, Så det är bara att sätta igång, Barnkalas här senare för min bror som fyllde år förra veckan, Känner inte riktigt för att vara hemma med ett flertal ungar, Inte min favorit precis så jag ska cykla lite med Ida, Sen ikväll blir det DH med Amanda :-) Men nu ska jag sätta igång med min städning, Vi hörs senare. Pusshej!


What are we suppose to do? After all that we've been through?





Sängen lockar, Godnatt och ha så kul i skolan imorgon, Det kommer inte jag ha haha..

Frågor/Svar



Nej jag har ingen kille

Ja jag har väldigt höga förhoppningar, Kanske för höga!

Om jag räknar med åren som jag kommer ihåg, Så är det lätt 2010

Home again

Tjatja bloggen ;-)

Haha, skämtar bara. Hejsan! Var inne hos Amanda nyss och nu sitter jag i min säng i ett otroligt OSTÄDAT rum.. Jag som skulle städa idag haha, Hade faktiskt mina anledningar, mådde riktigt dåligt så imorgon får det bli av istället! Längtar verkligen inte till skolan imorgon, kommer bli så jävlar segt rent ut sagt.. Men måste verkligen ta tag i skolan nu för inte kul att få gå ett extra år på lundåker icke..


Hos Amanda

Hallå! Kom precis hem, Vi har varit på hennes jobb och nu är vi hos henne, Ska snart in till mig och då blir det bara en film och sen sängen, Det märks att pollen har kommit.. Kan knappt gå ut utan att nysa och mina ögon är helt svullna och så kliar det i ögonen.. Tråkigt med skola imorgon menmen bara knappt två månader kvar! Vi hörs kanske lite senare, Annars godnatt!


Hörs mer ikväll

Har inte gjort så mycket idag, Varit i solen och gungat med Amanda, Åt precis och nu ska jag städa lite på mitt rum sen drar vi ut! Så vi hörs mer senare ikväll när jag har kommit hem :-)


Fråga/Svar



Jag har ingen aning :)

Under the coconut tree

Godmorgon! Gick ut i solen innan med Amanda, runt halv ett och sen har vi legat där ett tag, Nu ska jag hänga med henne upp till La bella så hon kan köpa sin jävlar sallad..... Sen ska vi tillbaka hit och ligga i solen, Senare hänger jag med henne till hennes jobb och så. Men innan det ska jag storstäda mitt rum.. Blir nog inte så mycket uppdatering idag :-)



Haha vilken gammal bild....

Godnatt!

Hallå, Ida Amanda och Haris kom till mig innan, Så gick vi upp till Q8 och sen till sörgården där vi mötte massor andra, Så satt vi där en stund och sen gick Jag, Amanda, Ida, Christian, David och Didrik hem till Didrik och var där ett tag, Haha hans katt var galen och sprang runt och jagade alla.. Sen åkte Jag, Amanda och Ida hem till Ida och åt glass och jordgubbar och satt på hennes altan och pratade en stund, Mysigt!

Så kom precis hem och nu ska jag stänga av datan och sen gå upp på mitt rum och glo på TV tills jag somnar, Vilket blir snart.. Godnatt!

Glad påsk!
Och grattis till Sahra som fyller 16 idag!♥




Hoppas du får en jätte bra dag!

Ut på äventyr



Nu kommer Amanda och Ida till mig, Sen går jag och Ida ut, Så vi hörs lite senare ikväll! Pusshej :-D

Dagens





T-shirt - ? / Shorts - H&M / Tights - H&M

SOL♥

Har varit ute i solen med Amanda sen lite över ett, Så det är snart sex timmar haha.. Suttit och lyssnat på musik och druckit massor vatten/cola, Nu ska jag snart börja fixa mig och sen ut med Ida , Christian, Didrik och säkert några fler, Så kommer nog inte uppdatera så mycket mer förrens ikväll! Pusshej♥







Side by side or miles apart
Dear friends are always close to the heart♥

NEXT: Solen!

Godmorgon! Jag och Ida satte på en film igår vid tre men somnade typ direkt efter vi satte på den, Sen vaknade jag vid sex imorse och bytte om till pyjamas och sprang runt och drog för passienner och gardiner. Haha, Sen lyckades jag somna om tills klockan var typ 11, Och Ida gick hem vid lite innan ett,

Nu ligger jag och kollar på förra veckans DH avsnitt, Missade det förra veckan.. Sen blir det ut och sätta sig i solen med bikini med Amanda, Och sen ikväll hitta på något med Ida, Didrik och Christian, Kanske några mer! Pusshej♥





Två till bilder från igår!

Grillkväll hos mig!

Hej svejs! Jag och Ida har precis städat klart efter en grillkväll hos mig, Faktiskt riktigt mysigt/trevligt :-) Det var typ, Jag, Ida, Bogi, Ales, Dennis, David, Didrik, Christian, Amanda, Elina och sen kom Sacke, Charlie och Carl en stund! 

Runt 11 var det bara Jag, Ida, David, Christian och Didrik kvar. Och dom stannade kvar tills lite efter ett, Och nu är det som sagt nystädat i hela huset så då blir nog mamma glad!









Blev tyvär inte alls mycket bilder, Ingen tänkte nog på o ta kort....... Pajasar!!



Grillkväll

Shasha, Gick upp till Q8 innan med Ida och köpte bullar, sen satte vi oss på min framsida i bikini och så kom Amanda och Elina efter ett tag, skit skönt var det och vi satt där flera timmar! Nu håller vi på att fixa inför en grillkväll, Hörs mer ikväll! PUSS OCH HA EN ROLIG LÖRDAG♥


Glass

Fixade klart mig precis, Orkade inte sminka mig haha.. Aja roligt för er att veta va? Nu ska jag ut i det fina vädret och köpa glass med Ida, Vi ska nog upp till Q8 sen gå en runda, Men vi hörs senare när vi kommit hem igen!


Snart ett år gammal bild!

SOOOL♥

Hallojsan! Gick upp vid typ halv 10, Kollade på två filmer sen bytte vi om till bikini och la oss i solen, Hoppade också stutsmatta för första gången i år, Och såg en ekorre haha.. Vi gick precis från Ida och nu är vi hemma hos mig, Ska dusha och fixa mig sen drar vi ut! Ikväll blir det mys och grill med folk i båraryd! Puuuuuss på er! Och måste bara säga, att det känns som sommarlov ute. Underbart!


Amanda häst och Ida fluga

Hos ida!

Sheeenare mannen!
Haha, kom hem till Ida för en stund sen, Gick ut med Christian, Dennis och David till ICA sen stack vi till ett ställe och satt där på några bänkar, Sen åkte vi vidare till sörgården och gungade slänggunga haha, Dennis puttade fart på mig och Ida så mycket att hon var nära på att spy hahah.. Men nu ska jag och ida glo på film sen somnar vi nog ganska tidigt.. Här får ni lite bilder, Pusshej!








Chill & Grill

Nu ska jag till Ida sen blir det mat och så där, sen sover jag där. Men hinner inte blogga mer nu, Ska iväg senare, PUSSHEEEEEEEJ ha en trevlig fredag. PUSS PÅ ER!


Twister

Kom precis hem till mig, Var ute och gick med Ida, vi båda hade byxor och kofta på oss.. Men vi köpte glass och dricka, och sen gick vi hem till mig. Nu ska vi sätta på hög musik i vardagsrummet och sen sätta oss i solen så musiken hörs ut. Och dricka mycket vatten!


Sometimes you just gotta move on



Sitter i mitt vardagsrum och fixade mig precis, Kopplade in datan i högtalarna i vardagsrummet så just nu dunkas det musik! Skit skönt är det att lyssna på hög musik, Ska möta Ida vid två och då ska vi till konsum sen hittar vi på något! Så vi hörs senare när jag kommer hem, Pusshej♥

Fråga/Svar



Tack så mycket! Haha, Jag skriver inte sånt i min blogg. Men om jag har en kille så får ni såklart reda på det :)

Godmorgon!

Gick till ICA igår vid typ halv åtta, Sen gick vi hem hit och åt och massor sånt, Sen vid elva bestämmde vi oss för att ta en powernap så vi gick och la oss i min soffa och ställde alarm på ett, Så då gick vi upp och var uppe till ungefär lite efter fem :-) Och vaknade nu lite efter tio, Ida ska hem snart och då ska jag börja fixa mig för vi ska ut sen igen vid 2! Puss♥


Hahah, Riktigt gammal bild!

Hörs mer ikväll!

Nu sticker jag ut med Ida, Vi hörs mer senare, Pusshej♥


You are my dream, There's not a thing i wont do.

Tre bilder

Dem två första är från i förrgår och den sista är från i Jönköping igår!






For ur love



Sitter i mitt kök och åt nyss, Väntar på Ida med, hon kommer typ komma med fem väskor haha, Ne men vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi drar nog till ICA as usual. Hörs lite senare, Ha en trevligt torsdag!

Dagens



Jeanstights - Kappahl / Body - Gina / Tröja - H&M

Dagens låtar







Gamla men bra! :-)

I want you right now

Hallå! Sitter och dunkar musik, Var på dåligt humör men Justin fick mig på bättre hihi.. Ska ut med Ida senare och sen blir det att sova hos henne. Men nu ska jag upp på mitt rum och förtsätta dunka och börja fixa mig lite, fast känner på mig att det kommer sluta med att jag ligger och sover..... 


Glass

Familjen åkte för ett tag sen, Så nu är man ensam hemma tills ända på söndag! Fast ska ju sova hos Ida men vi kan ju va här iaf :-)

Sitter iallafall i soffan och äter glass och kollar på TV, snackar med Ludvig på facebookchatten med! Coolt för han är ju som sagt i Miami. Men han kommer hem i övermorgon tror jag det var, hoppas inte han är jätte brun.. Aja, ska fortsätta äta glass och glo på TV, Pusshej!


Gammal bild från typ sexan när jag sov hos Ida

Fråga/Svar



Jo det kan jag! :-) Inte på alla killkompisar jag har, men några av dom.


Freddan :)


Kevin :)


Martin & Coffe :)


Didrik :)


Francke, Chrille och Klang :)

Linus & Ludvig :)


Sacke och Eric :)


Eric, Rickardo, Ludvig & Jacob :)

Sååådär, där var några och hoppas det räckte!

Godmorgon!

Idag sov jag iallafall längre än åtta,nio.. Sov ända tills halv 11! Haha det är inte långt för mig, eller det var inte långt för mig innan men nu är detta jätte länge för mig haha.. Aja, Gick och la mig runt ett igår för var skit trött! Så sov ändå ett tag :-)

Familjen ska till Göteborg idag, Och dom stannar ända tills söndag tror jag. Eller lördag, I have no idèa, Så är själv hemma hela helgen!! SOOOOFT, fast ska sova hos Ida men vi ska nog sova här en dag iaf :-)


*


Dont stop believing

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig, Kollade på Eva och Adam hos ida, trevligt trevligt, Gick hem runt 12 och sen dess har jag bara legat och smsat och inte gjort så mycket annat vettigt. Är riktigt trött nu så nu blir det sängen, Godnatt♥


Mot ida!

Har legat hemma en stund och sovit, Ikväll blir det en slappkväll hos Ida, tror vi bara kommer kolla på film och sånt, Hon ska upp tidigt imorgon så tror inte jag stannar så jätte länge. Men vi hörs senare, Och jag är medteven om att jag glömt det där dag 2 och dom, Men gör det när jag kommer hem om internet funkar! Pusshej


Man längtar ju inte precis tillbaka till skolan och allt plugg....

Jönköping hela dagen

Hejsan! Kom precis hem från en as rolig dag i Jönköping, tog bussen dit vid 09.15 med Ida , Sov för det mesta på vägen dit sen när vi kom fram åt vi och sen åkte vi in till badhuset, Vi badade inte så länge för det var kallt men det var kul iallafall! Så vid två var vi klara och bussen gick hem vid 20 i sex, Så vi segade när vi fixade oss, Sen tog vi bussen tillbaka till stationen och sen köpte vi dricka och så på ICA sen satt vi i det fina vädret och väntade på bussen!

Bussresan hem var så jävlar skön! Vi låg längst bak så hade vi väska och halsduk som kudde och så låg jag och sov/lyssnade på musik/smsade hela vägen hem, Haha Ida snubblade i bussen på vägen hem med, Dog nästan lite av skratt.... 

Bilder blev det inte så många men typ två eller något hahha, Dom får ni se senare eller imorgon!


Innan jag loggar...

Ville jag bara säga att min statistik har börjat höjjas mycket, och tack för det :-D

Tidig kväll

Var ute en stund med Ida men vi gick hem tidigt för vi ska upp tidigt imorgon och åka till badhuset i jönköping, Får se hur det går för oss två med bussar och sån skit haha.. Men det kommer komma upp bilder! Blir nog inte mer bloggning idag, ska lägga mig och titta på en film och sen ska jag packa väskan och sånt så jag slipper göra det imorgon. Bloggar nog innan jag åker, Bussen går vid 09.15 iallafall så det är ganska tidigt menmen... Godnatt!♥


Everybody wants a piece of magic

Ska börja fixa mig nu, Sen kommer Ida vid nio. Kan berätta senare ikväll vad vi har gjort och sånt men det blir inte fler inlägg förrens jag kommer hem! Ha en bra tisdag, Pusshej♥

COOOOOOOOLA♥

Vill att detta ska komma!!!!


+ dem två linnerna jag beställde med!

Kycklingtallrik

Gick ut med Ebba och Ida innan, Köpte glass på konsum och sen satt och åt dom, Sen satte vi oss i gräset och snackade och så, Sen mötte vi Nikolina och sen gick vi vidare till HC men sen blev vi hungriga så då gick vi till La Bella Via och åt! Och efter det gick jag och Ida hem, Kom inte långt, bara till gymnasiet innan vi tog en paus och satt i solen på en bänk, riktigt skönt! Men vi gick till slut vidare hem.


Mini Manda

Väntar på Ida



Sitter i mitt kök och väntar på Ida, Sen drar vi som sagt upp till konsum, och möter ebba också. Men vi hörs senare, När vet jag inte för kommer vara ute mycket i det fina vädret!

Dagens!





Chinos - Ellos.com / Linne - H&M / Kofta - Gina

Tror jag bara ska ha kofta och ingen skinnjacka idag! Vi får se :-)

Skit fint väder!

Godmorgon! Varit uppe sen klockan nio, Och inte gjort så mycket alls.. Hjälpt mamma och städat både i köket och i mitt rum, Ida kommer snart hit så ska vi gå till konsum och köpa glass och sen bara gå runt och kanske sätta oss någon stans i solen, Skit skönt! Kanske tar lite bilder och isåfall får ni se dom lite senare. Men nu ska jag börja klä på mig, Känns nästan som shortsväder fast det får bli chinos idag igen istället!


Snart gisledagarna igen!

-

A smart girl kiss but doesn't love, listen but doesn't believe and leave before she is left.



Home

Gick ut med Ida innan, busade haha, Sen gick vi ut och gick, satt på sörgården och tog lite bilder, Sen gick vi till sporthallen så mötte vi Nikolina och Pierre så då pratade vi med dom typ en timma och sen gick vi hem, Men här får ni lite snygga bilder från Sörgården. 











Enjoy! Nu ska jag kolla på film, Så godnatt!

Hey hey hey hey hey

Nu kom Ida hit och jag sitter i pyjamas så ska börja fixa mig nu sen drar vi ut på äventyr med några! Har med oss kamera så vi hörs ikväll :-)


Grattis lillebror!








Älskar dig min tjockis♥

You never gave enough

Hallå! Har inte uppdaterat på tre timmar haha.. Har sovit en och en halv av dom, Sen har jag dushat och städat undan lite också. Så nu gör jag ingenting alls ska nog sätta på en film eller något, Ida kommer hit sen, Vet inte än om vi ska vara inne eller ute men det får vi la lösa.. Skit skönt väder ute iallafal!

Här får ni bilder från årets första dopp 2010!







Bilder från idag

Är lite upptagen just nu, har annat för mig så här får ni bilderna från idag och sen hörs vi lite senare! 






Smålandsstenar

Åkte bussen vid 10.33 till smålandsstenar innan med Ida, Vi kom dit vid typ elva men var redan hungriga vid 12 så då gick vi och åt, Det var en fotbollsturnering i sporthallen så där var vi hela tiden och Ebba kom sen vid typ ett eller två. Tog lite bilder, kanske typ två stycken bara men dom får ni se sen! Nu ska jag dusha och sen fixa lite, Sen blir det att göra något med Ida. Har iallafall haft de as kul idag och hoppas att kvällen blir lika bra!

Fyfan vilket fint väder det är idag! Grymt skönt :-D


Hörs senare!

Hinner inte blogga så mycket för ska iväg med Ida, Sen kommer Ebba också :-) Så vi hörs när jag kommit hem! 
Har chinos på mig för första gången i år också, Pusshej!


Godnatt!

Hörs mer imorgon, Pusshej!♥


Take me back......................

Dag 08 - En stad du älskar och ett foto därifrån

Ingen tvekan..... HALMSTAD!


En jätte gammal bild från i sexan när Jag, Ida och Ebba var i min stuga två nätter..

Hahahaha ska säga en rolig sak, Ida blev as tjurig för hon inte var med på denna bilden så jag ritade dit henne i sånt program med typ (   ) och punkter och streck och sånt och då blev hon ännu mer tjurig, Hahah det var riktigt roligt!

En tidig kväll!

Mötte Ida vid halv åtta, Cyklade till stan och sen upp till Montosori och gungade på en stor gunga, Låg där ett tag och snackade och lyssnade på musik! Sen cyklade vi till banken och sen vidare till ICA, Sen upp på vårt hemliga tak och satt där en stund, Sen började vi cykla hemmåt! Båda var ganska trötta sen i fredags och så, Så dushade precis och nu ska jag byta om till myskläder, dricka varm oboy och kolla på en film, mysigt mysigt!


Bild sen konfirmationen!

Möter Ida, hörs ikväll!


Home!

Var ute med Ales, cyklade till ICA och köpte dricka och hon köpte klubba, Sen satt vi i dalen och snackade och sånt, Och åkte hem runt halv så kom precis hem. Ska möta Ida om lite mindre än en timma, Vi ska cykla en sväng, blir säkert till ICA sen vet jag inte vad vi ska göra, Men ska sminka mig nu så vi hörs innan jag cyklar.


Yeah baby, its never gonna be the same

Nu ska jag cykla och möta Ales, Vet inte vad vi ska göra men det var längesen vi var så vi kommer nog mest bara sitta och snacka :-) Men vi hörs lite senare♥


Påminnelse!






Tänkte bara påminna er om dom här klippen!

12.00



Nu ska jag börja fixa mig, Sen gå ut och gå med tönten på bilden! Sen ska jag ut en stund med Ales så vi hörs senare, Pusshej♥

VET NI VAD JAG GJORDE IGÅR?

Tappade mitt tandsmycke :-( Har bara haft det där i tre år.... Men sparade smycket så ska dra till tandläkaren snart och sätta dit det igen, men faaaaan iallafalllllll....... Hade ju ett guldigt hjärta....


Hihi

Vem fan vakande NIO!?!?!? På ett lov?????? Jo det gör ju jag....... Fy ush och bläääää, ville sova länge idag, iallafall till typ 11 eller 12. Aja, inget att göra åt saken.. får la gå vidare med livet, hahahah vad konstigt jag skriver..


Godmorgon :-) Ligger i sängen och laddade precis hem en ny serie av Scrubs så nu blir det att titta på den! Ska ut och gå med Amanda en stund sen vid 1, Sen ska jag va med ales lite och sen ikväll blir det att göra något med Ida. Men vi hörs lite senare för nu ska jag titta på Scrubs.


Trött..


Kom precis hem från en galen/konstig kväll! Gick ut med Ida precis efter Sacke och Eric hade gått, Vi gick ända till Shell och köpte brownie och sen gick vi och satte oss på ett hemligt ställe och snackade och hade kul :-) Nu ska jag försöka att somna tidigt och sen gå upp i tid imorgon. Godnatt♥

Ut med Ida

Ligger i min säng och väntar på Ida, Sacke och Eric stack precis :-) Gjorde inte så mycket, typ snackade och så! Så snart kommer som sagt Ida så ska vi dra ut och göra något, Vad har jag ingen aning om men de blir la något kul.. Så vi hörs mer ikväll, Pusshej♥



Bildbrist, Så fick bli en till cambild på domma töntarna!

Modevisning






Med Sacke & Eric

Sitter med Sacke och Eric i soffan, Dom kom precis hit och var snälla för jag hade riktigt tråkigt så dom var lite snälla där ja :-) 


Här får ni två bilder




Dag 07 - Tio sanningar om mig

- Älskar låtar som påminner mig om mitt eget liv

- Är riktigt skoltrött 

- Längtar som in i ****** tills sommarlovet! 

- Älskar att blogga!

- Min favoritfrukt/grönsak är Jordgubbar

- Vill vara singel just nu (Om inte Justin dyker upp utanför min dörr)

- Har väldigt mycket kläder som jag inte ens vet om att jag har

- Har inte haft ett förhållande på över ett år och två månader

- Är bra på att hålla hemligheter

- Har svårt att lita på folk

Grillat!

Nu ska jag ner och äta grillat. Hörs senare!






Dagens







Shorts - H&M (De nya) / Tröja - ONLY(?) / Tights - JC & H&M / Ring - Ullared / Armband - Kappahl/Lindex 

Halsbandet har jag på mig varje dag så lite onödigt att skriva i varje inlägg att jag fick det i Konfirmationspresent och att det kommer från August pettsson!

Next: Outfitbilder!

Var precis ute och tog outfit bilder på min baksida, så ska bara klippa ut dom och fixa till dom lite sen kommer dom upp! Mamma och dom håller på att grilla också, Så ska snart äta grillat! Skit gott :-) 

Tänkte också säga att jag tycker outfit bilder utomhus blir mycket finare än mot en vit tråkig vägg! Så det blir nog det nästan varje dag jag ska lägga ut oufit, Om jag hinner såklart!


Nytt från H&M

Koftan & Jeansen har jag redan visat på några outfitbilder. Men inte sånna här bilder på dom så tänkte att jag lika väl kan visa dom också när jag ändå ska visa mina nya bikinis!

Jeansen:


Koftan:


Shortsen:


Blommig bikini:




Vit bikini:




Nu väntar jag bara på två linnen och min jacka! Sen har jag allt jag har beställt :-)

Im dreaming of you, Im dreaming of Love





Nu ska jag flytta mig från datan och dusha, packa upp och hålla på och fixa och massor.
Sen går jag nog ut en sväng med Amanda och sen ikväll ska jag vara med Ida Gottfrid Linus Petter & Eric :-) Vet inte vad vi ska göra eller var vi ska göra men jag tar med mig kameran iallafall! Fick en kommentar om jag kunde försöka ta så många bilder som möjligt nu under lovet.. Och kan försöka!

Im sorry I couldn't be perfect


Hemma



Kom hem från Ida för en stund sen, vi har bara legat och tittat på Eva och Adam och ätit chips/kladdkaka.. Trevlig morgon haha.. Nu sitter jag och kollar på alla Justins musikvideor med HD. Sjukt hur fin man kan vara, han är guds finaste skapelse helt seriöst! Ingen kan jämföras med honom♥

Kolla denna videon när Justin överraskar ett fan i Ellen,  Hon tror att hon bara ska filmas i en intervju om att prata om Justin så kommer han in i rummet:



Godmorgon



Vaknade för en stund sen, sen vaknade vi inatt vid 20 i sex och någon gång vid åtta med men vi somnade om, Nu ska vi typ äta godis och kolla på film. Hörs senare :-)

Film

Nu ska vi kolla på film! Har suttit och skypat med Eric och Gottfrid .. Aja nu blir det film,Vilken vet jag inte faktiskt, men kan kanske blogga mer senare annars hörs vi imorgon!


Hos Ida


Godiiiiis från ICA, Bild från idag :-)

Mötte Ida innan så gick vi till IP och satt där och snackade och gjorde lite annat haha..... Sen cyklade vi till ICA och köpte chips, choklad, cola och tuggummi (se bilden)

Sen cyklade vi tillbaka till IP och sen till ishallen :-) Sen fick Ida en idè om att jag kunde sova hos henne så då åkte vi hem till mig och hämtade min data, sovsaker och en kladdkaka och sen hem hit. Nu ligger vi i hennes källare med varsin data. Har kopplat upp mig på hennes nätverk :)


Möter Ida!



Ska cykla och möta idag nu. Sen ska vi nog till ICA och sen vara ute, har med mig kameran så det blir nog lite bilder ikväll! :-) Ha en bra fredag, Hörs mer senare♥

Dagens





Byxor - ONLY / T-shirt - Gina / Halsband - Konfirmationspresent

KLAAAAAAAAAR



Är äntligen klar, fyfan! Nu ska jag äta och sen börja fixa mig sen möter jag ida :-) Hörs snart igen pusspuss

Just the way I like it baby



Tänkte bara säga att jag är mitt uppe i en storstädning, rensar garderoben och hela skiten...... Hörs när jag är klar :-)

Beställt ny vårjacka!



299 :- från H&M

Tyvär kommer den inte förrens v. 21, och nu är det 15, eller snart 16 då. Men den kommer iallafall innan Gisledagarna!

In the sun



Kom hem för en stund sen, Beställde nyss en vårjacka som det kommer upp bild på sen! Ska också försöka ta kort på det jag har fått hem från H&M också :-) 

Skolan idag gick faktiskt riktigt snabbt iallafall, alltid positivt! Och nu är våren här också, så jävlar skönt rent ut sagt. Senare blir det att göra något med Ida, ska nog till ICA eller någonting. Men ska bara lägga ut jackan sen har jag fullt upp så då hörs vi om nån timma!


Goodmorning



Gick upp vid lite över sju, Sen har jag fixat mig och packat väskan.. Idag är det fredag och då är det cykel till skolan :-) Ida kommer nog snart, Hoppas jag haha.. Först har vi engelska, sen idrott, sen hål/mat, sen SO och sen kan jag inte mer av dagen haha.. C ya later!

A lot like love

Tänkte bara ge er ett tips innan jag går och lägger mig:


Fyfaaan vad snygg han är!!

Nu blir det denna filmen och sen sängen!

-


Sometimes we build up walls, Not to keep people out
But to see who cares enough to knock them down

I wont stop until' the sun is up


Har precis snackat lite i telefon, och nu ska jag gå och lägga mig. Håller vad jag lovar om att gå och lägga mig tidigare, än så länge iallafall sen får vi se när jag somnar haha.. Men ska nog sätta på en film iallafall så ni kan gärna underhålla mig med sms! Puss och godnatt♥

Vita och - RÖDA ELLER LILA?

Ska också beställa två par Converse, ett par vita och ett par till.. Antingen lila eller röda???
Var söta och kommentera vilka ni tycker

Ska ändå inte beställa dom förrens om två veckor typ :)



Eller


Städning är inte min grej.



Har inte börjat än.. Det slutade med att jag satt och kollade på Converse, och nu har jag beslutsångest över vilka jag vill beställa, så lägger upp det snart så får ni vara änglar och kommentera tycker jag allt! Ligger i min säng nu och gosar med Hebbe hihi..

Justin på högsta och städning på gång





Nu ska jag städa mitt rum, har legat och gosat med Hebbe och kollat på en film, Är hundvakt så ska ut och gå en bit senare med dom oxå :-) Men ska sätta igång och städa.

Fyfan vad soooft,sista skoldagen imorgon, sen är det LOOOOOOV! Ska bli skit skönt o slippa skolan, plus att vi är lediga måndagen efter lovet också, så där är en dag till, Sen slutar vi snart skolan och får SOMMARLOV♥

Beställt:


299 :-


249 :-

Var tvugen o beställa nya skor för mina converse är sönder haha, Ska köpa nya converse men har inte hittat än :-)

I just can't get enough


Kom hem från skolan för en stund sen, Soft dag ida fast endå många lektioner. Men det var ju fotboll nere i sporthallen så vi slapp några lektioner och så :-) Lundåker kom på tredjeplats så det var ju bra iallafall, men tyckte dom kunnit komma etta haha!

Dag 05 - En person som betyder mycket för mig

Väljer några som jag inte skrivit om i bloggen:

Qendreza: Henne har jag känt sen nyår 2008/2009, Jävligt länge men vi har inte varit bra vänner så länge, Lite över ett år typ, Hon betyder skit mycket för mig och är en av mina närmaste vänner. Hon är jävligt fin och har också en blogg som heter: http://qendrezas.blogg.se/, Grymt bra faktiskt. En av dom jag följer dagligen! Finns inte så mycket mer att säga, hon är en jävligt bra person och bra att snacka med!



Sahra: Har känt henne sen vintern i åttan typ, och vi umgicks inte så mycket men sen bara blev det så att vi började göra det :-) Vi har samma humor och hon är verkligen as rolig haha, Kan ligga och snacka med henne i flera timmar och hon är as bra på att förstå saker, Var ett tag sen vi var nu.. Hennes blogg heter: http://saahragillberg.blogg.se/



Dennis:
Känt han hela mitt liv bara att vi typ bröt kontakten från trean till nu i nian, Haha vet faktiskt inte varför men det bara blev så, Han är iallafall en av mina närmsta killkompisar och sjukt efterbliven, Han har också samma humor som mig, fast han älskar o slå mig, reta mig för mina snea ben och härma mig när jag snackar...... 



Där var det tre personer som jag tror ni inte läst om innan, Iallafall inte på min blogg! Finns såklart mer men orkar inte skriva om alla..

Datasalen

Shena,sitter i datasalen och har SO..Utan lärare haha, hade precis NO redovisning med Ebba och Ida,det gick sådär för vi fick reda på igår vid typ nio att allt vi hade skrivit var fel haha, Men ska visa skorna jag beställde ikväll :-) Nu ska jag jobba, Vi hörs senare! ♥


Home

Var ute en stund och gick med Amanda, behövde få frisk luft så det var as skönt, Nu sitter jag i sängen och ska nog skypa lite tror jag.. Känner för det faktiskt så vi får se :-) Fick hem mina bikinis från H&M idag och mina svarta shorts, visar imorgon, beställde nyss två par skor också, visar allt imorgon! Datan skulle vara av vid 10 ikväll ju, Så nu blir det dushen sen sängen.

Just det, Nationella idag gick bra hoppas jag!


I miss you too! <333

Im out shawty, shawty im out

Går ut och går. 

Couldn't get it right yesterday, so kiss all tomorrows goodbye









Its always complicated



Hallå! Kom precis hem från skolan, otroligt seg dag och inte alls lika rolig som jag hade förväntat mig den.. Slutade runt tio i tre sen var vi kvar i skolan med Ebba och Ida så länge vi fick men sen slängdes vi ut för vi spelade för hög musik, Jaja hahah.. Kom precis hem och mamma lagar pannkakor så vi hörs snart igen!

:(

Fyfan vad jag vill utomlaaaaaaaaaaands....!




Dag 04 - Smeknamn du har och varför du har dom

Manda, Panda, Mandy, Samantha

Manda och panda är ju ganska uppenbart, dom rimmar ju på Amanda så antar att det är därför jag fått dom haha!

Mandy var det Ebba som började med och sen dess är det bara folk som har hakat på och fortsatt kalla mig det! 

Samantha var det Eric som kom på i sexan, visste inte varför och egentligen vet jag men bara att jag glömmer av det hela tiden haha..

Det vanligaste är nog manda och det kallar alla mig, Tror ingen kallar mig Amanda längre känns det som haha.. Har inget emot smeknamen dom är jag mer vana vid än vid mitt vanliga namn haha.. :-)


Godmorgon



Gick inte upp kvart i sju, och mitt hår är fortfarande som det var igår så går med en bulle haha.. Går nog och lägger mig för sent på kvällarna så ska försöka fixa det tills ikväll! Ska stänga av datan/TV:n vid 10 och släcka, så får vi se när jag somnar haha..

Back at the subject: Har snart nationella i engelska.. Måste få bra i det annars vet jag inte vad jag gör faktiskt. Hade en mardröm om att jag fick G och G i slutbetyg, haha nästan den värsta drömmen jag har haft. Aja nu ska jag börja fixa mig, tidinställt vid kl. 10 och 12. Pusshej och alla nior: Lycka till på nationella :-).

Jag faller..


Godnatt





Två snygga bilder från i sommras, Nu ska jag sova.. Ska upp vid kvart i sju för att dusha imorgon, mitt hår är GE8115@£!!!! så ni vet haha.. Nationella imorgon, sen Teknik(om vi inte slipper, vilket jag tror vi gör) och sen hemkunskap. C ya tommorow!

Hemma från Anderstorp





Kom hem för en stund sen.. Var i Carlo med Ebba Denise och Elin, Haha jag och Elin satt och sökte på olika maträtter tex. Kladdkaka, pannkakor, och massor på google för vi var så hungriga haha.. Hjälpte inte så mycket, tog bussen hem vid 20 över 9 och sen skjutsade min moster hem mig vid 10, och nu sitter jag och tittar på Desperate, mamma spelade in det!

Im out - 16.35


Mot anderstorp!





Bussen går vid 5 i så har lite tid på mig innan jag ska gå, typ 20 minuter! Ska till Carlo med Ebba Elin och Denise, sen blir det hem till Desperate housewives som börjar 9.

Imorgon är soft dag som fan i skolan.. Fast vi har nationella, ska skriva en engelsk uppsats fast det vet nog alla andra som går i nian också haha! Vi får hoppas det går bra iallafall :-) Men nu ska jag dricka upp mitt tè och sen börja klä på mig och så, vi hörs senare. Puss♥

Home from school



Sha sha bloggen! Haha, slutade skolan vid två men Ebba och Ida var lite sega för dom hade bad, kunde inte vara med för jag inte är helt frisk än.. Så ska göra simtestet fredagen efter lovet, Herregud! Fan vad skönt att vi har lov, kom på det nu haha.. Plus att vi är lediga måndagen efter lovet också!



Dag 03 - Någon jag beundrar

Haha var detta en nyhet? Justin..

Han har verkligen inte haft det lätt i sitt liv, Varit fattig och haft problem med sin mamma och pappa.. Nu har han ett underbart liv och han förtjänar verkligen allt han har och han förtjänar att vara så stor som han är, Men även om han är känd så har han inte förändras, han tänker verkligen på att vara samma kille som innan och är alltid tacksam.. Han bryr sig om vänner, familj och sina fans. Och därför älskar jag honom. Han är som en förebild och en idol♥


Saknar hans hår! :(

En sjuk sak är .. Att det var inte längesen han satt här en hel dag och tjänade ihop pengar bara för att kunna ta sin mamma till Disney World!

Jag är högt över molnen



Godmorgon! Vaknade runt kvart i sju och sen gick jag ner och drack tre koppar tè haha.. Vad gör man inte för att bli frisk? Nu ska jag snart gå vidare till Ida ska bara bestämma vad fan jag ska ha på mig idag.. Har lite problem med det idag.. Men nu måste jag bestämma mig! Tidinställt inlägg sen vid 12! Puss♥

Nytt besöksrekord!

Tack världens bästa läsare! Nu blev jag as glad♥


Love may be dum, but its not stuipid



Gick ut med Amanda innan vid åtta, och var ute ända nu tills elva, eller vi gick förbi hennes jobb också men annars var vi ute den största tiden, faktiskt skönt att vara ute och gå när man luggit inne i typ två dagar.. Men imorgon blir det iallafall skola så ska försöka få lite sömn nu.. Puss & Godnatt, har ett tidinställt inlägg imorgon vid 12!

Why am I so afraid to lose you, when your'e not even mine?



Är ännu lite mer piggare nu än innan.. Men är på dåligt humör så lämnar datan och ska upp på mitt rum och städa.

Help me!

Tycker ni kan vara änglar och kommentera vilken jacka ni tycker jag ska köpa! Har ju en skinnjacka men skulle vilja ha en till sommar/vårjacka, Så var nu så söta och kommentera vilken ni tycker var snyggast.


Tröttnar aldrig!








Cute pictures




Naaaw, bilder från när min lillebror var typ en vecka hihi!

Mår faktiskt mycket bättre nu, har druckit skit mycket tè idag.. Kanske det som har hjälpt så mycket? Det är skit tråkigt att bara sitta inne och glo när det är skit fint väder ute, våren är ju här! Hehe riktigt skönt, så om jag mår ännu bättre senare går jag nog ut och går med Amanda en stund!

I just wanna dance, I dont really care


En bild för längesen på Z.

Ligger i min säng och försöker bli friskare. Äter as mycket tabletter, dricker tè och hostmedicin! Blir nog skola imorgon, eller.. Aa det blir det. Kan inte missa mer nu, bara två månader kvar sen slipper man det och får börja på Gymnasiet, ska bli så jävlar soft..

Grattis Pontus! ♥

Ni vet han som jag träffade i Cypern typ 2008 eller 2007, Han kom vidare i idol! :-D Grymt coolt tycker jag! Eftersom att det knappt var någon 95:a som kom vidare! :-)

Här kan ni läsa en artikel om honom!


Dag 02 - Något jag vill göra

1. Träffa Justin Bieber.. Det är en sak jag ska göra innan jag dör och det är bestämmt!



2. Flytta till Halmstad! Älskar verkligen Halmstad och där finns alltid saker att göra, har sjukt mycket minnen därifrån och skulle nästan göra vad som helst för att flytta dit!

Här får ni lite bilder därifrån.













Some things we're just never meant to be



Vaknade för snart en timma sen, har druckit tre koppar tè men har fortfarande asont i halsen.. Och så har jag druckit lite hostmedicin med! Wohow jag älskar att vara sjuk. Men ska la fortsätta med det jag gör.. Apsolut ingenting, nä men ska nog ladda ner någon film att titta på! :-)


Du är bäst nu. Men du var bättre förr

Ingen skola för mig imorgon, om inte ett mirakel händer..

Ligger i min säng som jag gjort hela dagen idag, håller på att ladda hem ett spel, Sune och hans värld - Pussjakten. Haha, spelade alltid det när jag var mindre och det är så jävlar roligt, så blir la att spela det och sims några timmar för kommer inte somna än på ett tag eftersom jag knappt gjort något idag förutom att sova.

I still care, I just don't show it any more


TVÅ MÅNADER KVAR!


Det bästa med sommarlov är båraryd!♥

Dag 01 - Presentera mig själv

Som dom flesta som läser min blogg vet så heter jag Amanda :-) Jag bor i en liten håla som heter Gislaved, här har man inte mycket till liv och ska flytta direkt till Halmstad så fort jag kan! Jag är född 1995-09-22 och fyller alltså 16 i år, och går i nian. Till gymnasiet har jag valt: Hotell och turism som förstaval, Min allra bästa vän heter Kajsa, men sen har jag många andra bästa vänner men det ska jag skriva om i dag 6. Finns inte så mycket mer att skriva, min favortfärg är lila och jag är kär i Justin Bieber! Och kan svara på en kommentar här istället för i ett eget inlägg, Har ingen kille förutom Justin då :-)


Godmorgon!

Förlåt för min uppdatering idag, kom hem vid typ halv två :-) Festen var rolig, segt i början men sen blev det roligare.. Vaknade typ en gång i timmen från 6 till typ 1, sen väckte eric mig, sen väckte mamma mig sen lyckades jag somna om igen och oj vem väcker mig då? Jo Eric och Amanda, haha..

Aja, här får ni bilderna från igår:

















Kvällens outfit!

Bilderna togs vid typ två så hade inte fixat hår, smink eller smycken!
Men ni får iallafall se kläderna :-)







Jeanstights - Bikbok (tror jag) / Skjorta - Kappahl / Bustier - Lindex

Gör de vanliga...

Hej svejs, Ligger i min säng och tittar på Scrubs, haha hur många gånger om dan skriver jag det egentligen? .. Aja, ska till Ida vid sex sen åker vi vidare till Kajsa så tänkte börja platta mitt hår nu för det tar tid, sen ska jag sminka mig och massor, kanske uppdaterar innan jag går till Ida annars kan ni kolla in på bloggen vid sex för då kommer min outfit upp! Pusshej♥


Frågor/Svar



Svar 1: Asso jag är nästan 100 % svensk, och typ 15 % tjeckoslovakisk om det är kul att veta haha.. :-) Och tack så mycket! 

Svar 2: Tack så jätte mycket! Jag brukar inte locka håret, men om jag gör det kan jag lägga upp det, men det blir nog inte än på nån vecka iallafall , men ska försöka att tänka på det :-D

Hemma från stan nu!

Vi kunde tyvär inte köpa present till Naomi för August pettsson va stängt.. Vet inte varför :-( Men vi får ta det någon annan dag istället! 

Men kom hem precis, ska byta om och ta bild på vad jag ska ha på mig ikväll och så ska jag svara på frågorna jag fick.


Mot Stan!

Ska till stan med Kajsa och Ida nu, Det stänger två så vi ska börja gå snart :-) Men vi hörs igen när jag är hemma och då svarar jag på kommentarer & frågor! Pusshej♥


Old pictuuuuuure man

Teeest

Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 - Något jag vill göra
Dag 03 - Någon jag beundrar
Dag 04 - Dyraste skorna
Dag 05 - En person som betyder mycket för mig
Dag 06 - Mina bästa vänner
Dag 07 - Tio sanningar om mig
Dag 08 - En stad du älskar och ett foto därifrån
Dag 09 - Två dagar jag längtar efter
Dag 10 - Fem bilder från ett minne 2010
Dag 11 - Två saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 12 - En bild från när jag var liten
Dag 13 - Favoritparfym
Dag 14 - Tio saker jag gillar att göra
Dag 15 - En blogg jag läser varje dag
Dag 16 - Min favorit låt
Dag 17 - Vad jag vill bli när jag blir stor
Dag 18 - En sak jag gör varje dag
Dag 19 - Två favorit smycken
Dag 20 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna
Dag 21 - Smeknamn du har och varför
Dag 22 - Tre saker jag ska göra innan detta året är slut
Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 - Något jag vill göra
Dag 03 - Någon jag beundrar
Dag 04 - Smeknamn du har och varför du har dom
Dag 05 - En person som betyder mycket för mig
Dag 06 - Mina bästa vänner
Dag 07 - Tio sanningar om mig
Dag 08 - En stad du älskar och ett foto därifrån
Dag 09 - Två dagar jag längtar efter
Dag 10 - Fem bilder från ett minne 2010
Dag 11 - Två saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 12 - En bild från när jag var liten
Dag 13 - Favoritparfym
Dag 14 - Tio saker jag gillar att göra
Dag 15 - En blogg jag läser varje dag
Dag 16 - Min favorit låt
Dag 17 - Dyraste skorna
Dag 18 - En sak jag gör varje dag
Dag 19 - Två favorit smycken
Dag 20 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna
Dag 21 - Tre minnen från 2011 hitills
Dag 22 - Tre saker jag ska göra innan detta året är slut

Godmorgon

Vaknade för typ en timma sen, sov inte så länge men det gör jag nästan aldrig på helgerna tyvär.. Sitter och snackar på fb chatten med Kajsa, vi har inte så mycket till liv men vi överlever..

Haha som sagt, vet inte vad vi ska göra idag men det kanske blir fest :-) Isåfall blir det såklart bilder! 


Godnatt!

Nu blir det Scrubs och sen att sova, Vet ni att jag ska byta rum? :-) Innan april är slut ska mitt rum vara klart, har mamma lovat, får bara hoppas att det blir så också!

Imorgon är det lördag, eller egentligen idag då.. Är själv hemma typ från fem och sen hela kvällen för mamma ska på 40 års kalas, så ska nog dra hit tjejerna eller något. Kanske bara slappa! Vi får se, juste.. Nationella idag gick bra hoppas jag, vi får la snart veta resultaten så ni får veta det när jag får. Dansen var la också helt okej.. Jaja nu ska jag sluta babbla och börja titta på Scrubs, puuuss och godnatt! ♥


I want you to make me feel
Like im the only girl in the world

Fråga/Svar



Svar: Haha ja det var faktiskt tomt/tråkigt utan min blogg men nu är den tillbaka!

Jag är nästan 100 % svensk :-)

Sjuka klipp.....


En tjej/kille som sjunger och sen låter som en häst, nu tänker ni: men låta som en häst? Det kan alla? .. - Så tänkte jag med men bara kolla 10 sek av detta klippet så märker nu hur det låter.. Asso heeeeelt sjukt :o






Ett klipp där dom sätter in låtar när dom passar in, hahaha grymt kul! Del ett och två,




Ett klipp där en kurator snackar med barn och sånt, han har sjuk humor och börjar skratta hela tiden, sex delar och dom är värda att se!

Grattis Christer! :-)


En lite för sen gratulation... En timme och 4 minter faktiskt...
Sorry, hoppas du hade en bra dag! :-)

Ny piercing

Inte alls bra bilder...

Den är iallafall från August pettersson 
250 :- 




Aa... den sista bilden var riktigt suddig men ni ser iallfall att det är en blomma hoppas jag haha..

Im back!

Haha, det var ingen lång bloggpaus, men har varit på dåligt humör o så dom senaste dagarna och har inte alls tyckt att det är roligt att blogga. Men nu är jag tillbaka iallafall :-)

Gick ut med Ida innan, och vi hade riktigt kul haha.. Vi följde efter en kille som var skitfull. Kul som fan haha, sen gick vi till Konsum och sen gick vi och satte oss o snackade på ett ställe, sen gick vi till Z och sen till Moa, där kollade vi typ på roliga klipp och så.. :-) Nu är jag hemma, ska snart visa er min nya navelpiercing jag köpte innan!


Ida och jag för typ två år sedan.

Bloggpaus?

Funderar på det..... Om jag inte uppdaterar vet ni varför!

Hörs ikväll!

Kan inte blogga mer nu ,så vi hörs senare. Pusshej♥


Sängen♥

Ligger i min säng och gör inte alls mycket, pluggade precis lite :-) Dutkigt duktigt!! Och imorgon är det nationella i engelska.. Mååååååååååste få bra i det annars dör jag lite inombords, Efter det är det dans hela dagen och sen heeeelg! Fyfan vad skönt det ska bli, Ska nog sova över med tjejerna någon av dagarna. Hoppas de iaf! 

Här får ni två bilder som ebba tog igår



Fråga/Svar



Svar: Just dom lockarna på den bilden har jag gjort med locktång ja, men egentligen har jag lockigt också fast inte just sånna lockar :-)


Dem här är gjorda med en locktång.

Dont care what they say.

Nu är jag hemma, ska vara barnvakt en stund åt min bror :-) Skolan var faktiskt inte så seg som torsdagar brukar vara.. Den var bara seg innan vi fick äta hehe, Nu ska jag äta och sen städa lite på mitt rum, men vi höööörs!




Inbakad fläta idag :-) Gjort den själv, nooooooooooooooot haha

Datasalen igen

Sitter i datasalen igen, fast har musik nu :-) Slutar halv fyra idag... blä och ush på det. Imorgon är det nationella i engelska sen har vi dans med alla nior hela dagen, inte kul men bättre än lektioner. Men nu ska jag fortsätta jobba, puuussheeeej!


SÅÅÅ JÄVLAR SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT :*:*:*:*:*

Hitler

Är i datasalen och har SO, jobbar om nadra världskriget så fick man välja en extra sak och jobba om så jag valde Hitler, fyfan vad jag hatar honom -.- Störd i huvudet.

Hade NO innan och jag, ebba och ida kom faktiskt jävligt långt! Sju sidor på bara en lektion. Efter detta har vi spanska och sen matte, tror jag.. Men nu ska jag fortsätta jobba lite :-)


HEY MR BEAUTIFUL!!!!!


Hemma

Kom hem för en stund sen, vi blev hämtade vid typ tio vid sporthallen :-) Anderstorp vann matchen så det var ju bra! Men nu är jag trött så vi hörs mera imorgon, pusshaaaaj


Hos dampet

Ligger i ebbas säng medans hon fixar sig, Vet inte varför hon fixar sig redan för bussen går om 50 minuter typ haha, Aja vi ska iaf ta bussen vid 18.25 som ni förmodligen fattade..Här kommer en liten bildbomb med gamla bilder :-)



Det var allt för mig. Ebba har ju damp....... Hejdå gejdå

They can't take yesterday.

Nä nu ska jag gå till Ebba, hon har så tråkigt och kan inte överleva utan mig haha.. Så får la offra mig och gå dit, Kanske uppdaterar lite där oxå :-) Annars hörs vi när jag kommer hem, Iaf, vi ska ta bussen vid 18.25, tror jag, Annars blir det den vid 17.55 men vi får se, Min kladdkaka blev jävligt äcklig måste jag säga! Tyväääääär.. Aja, missade extramatten nu efter skolan också för hade mycket annat att göra.

Men nu ska jag ner,Vi hörs mer sen! Puss


Snyggast på hela denna jorden♥

Give me everything tonight


Cambiiiiiiilder





Ska nog gå till Ebba snart, sen ska vi till Anderstorp med Denise och titta på Handboll med några andra :-)



Hahahah




Kladdkakis

Hej, kom hem för en stund sen! Nu har jag en kladdkaka i ugnen som jag precis gjorde, Så ska städa undan efter mig i köket och plocka in i diskmaskinen. Meeen vi hörs snart igen! Puss :D


En bild på mig när jag var liten :-)

Godnatt!

Vi hörs mer imorgon, Pusshej♥


Var tvungen o lägga ut denna för jag ser ut som enn bebis hahaha!

That should be me

DH var grymt bra ikväll! Fyfan, det är en serie jag aldrig kommer sluta följa, jag menar verkligen det! Jaja enough about that, imorgon är det onsdag och fyfan vad soft dag det är, Först klassråd, sen hål, sen teknik, sen hål och sen engelska och sist matte. Slutar vid 20 över 2 också, skit skönt. 

Här får ni dagens låt, Justins nya musikvideo, That should be me tillsammans med Rascal Flatts!


Om jag fick välja....

Hur mitt naturliga hår skulle se ut så skulle det nog se ut något i den här stilen:

Älskar sånnahär lockar, Vet att jag har lockigt hår egentligen också, men inte sånna här lockar :-/ Skulle nästan döda för att ha sånt här hår!

Nice pictures

Ligger i min säng och sparar as fina bilder på lite olika saker, Några på Justin och på massor andra.. Här får ni lite smakprov hihi!







Intressant att veta? Hmmm kanske inte :-)

Taggad....!


Grattis Elin! ♥


Hoppas du får en bra dag :-)

Tv-kväll

Fan vad snabbt tiden har gått, redan halv sex.. Dushade precis och nu gör jag min läxa, sen ska jag hänga in mina kläder i garderoben och sen blir det nog några avsnitt av Scrubs, Fan vad jag kollar på det.. Varje kväll blir det nästan alltid ett avsnitt, Sen ikväll är det Desperate housewives, In the middle och det där emellan... vad fan heter det, har helt glömt boooooort........ Cougartown heter det!! Alla tre programmen är as bra så dom borde ni titta på.


-


Dagens



Jeanstights - Kappahl / Linne - JC / T-shirt - H&M - Skinnjacka - ? / Väska - H&M / Halsduk - JC

Hej svejs

Är inte på bättre humör idag men det ska inte gå ut över bloggen, Kom precis hem från idrotten. Skoldagen idag var seg, först hade vi NO, sen spanska och matte. Sen mat och sen SO, och sist idrott.. Vi slutade 10 över 2 som vanligt på tisdagar och nu sitter jag i mitt kök och pluggar engelska.

Dagens kommer snart!


Hemma

Hej svejs, hemma från anderstorp nu men är inte alls på bra humör. Så bloggar nog mer imorgon om jag är på bättre humör då


Fråga/Svar








They cant take yesterday

Nu ska jag äta upp min macka, sen plugga lite och sen gå vidare till Ebba, sen ska vi till Anderstorp med Denise också, så uppdaterar mer ikväll. Fast dagens fråga kommer upp senare vid halv sex. Och det var hur mitt hår såg ut idag, med bättre bilder alltså,Så ni kan titta vid typ halv sex igen! 

Fyfan vad jag längtar tills imorgon, Desperate housewives! Bäääääästa programmet hihi♥ Aja, ska ta och sätta fart så vi hörs senare.


Fin bild

Hemma från skolan

Hej, kom precis hem. Skolan idag var ganska seg faktist, gick ända till tre och nu sitter jag och äter mackor.

Godmorgon!

Här får ni dagens innan jag går till skolan!
Jeanstights - Kappahl / Linnen - JC/Ullared / Skjorta - H&M


Godnatt!

Nu ska jag försöka att sova, Hela 12 inlägg idag hihi, tyvär ingen sovmorgon imorgon för jag ska göra ett prov, Men ska försöka blogga innan jag cyklar till skolan. Pusshej!♥


Härlig bild :)

Blåa naglar






Nagelacket kommer från H&M och kostar 39:-
Man kan också beställa det från deras hemsida :-)


Saknar det♥



GE MIG SOMMAR NUUUUUUUUUU!!

Amanda dissar - Justin Bieber vaxdocka







Detta är verkligen inte likt.. Man ser att det är Justin dom försökt härma, men det är bara pga. kläderna och inget annat, grymt dåligt gjort faktiskt.

Godkväll.

Har inte kunnat blogga, för har varit upptagen med plugg och annat.. :-)
Det blir inte Anderstorp på tisdag utan imorgon istället, men bloggar efter skolan och kanske imorgon på morgonen, och såklart när jag kommit hem! 


Bloggar mer ikväll!

Hinner inte blogga mer förrens ikväll vid typ nio/tio. Så vi hörs då....

Men kan lika väl skriva lite till..
Har knappt gjort något vettigt idag, utom att plugga, städa och dusha då, kom också på att det var ett jäääävla bra tag sen jag spelade sims, kom inte ens ihåg sist! Det blir nog att göra imorgon eller ikväll :-) På tisdag ska jag till anderstorp med Ebba sen kanske Denise och Elin hänger med, vet inte än. 

Sen har jag inte så mycket mer bestämt under veckan, Kanske ska vara med Ales på torsdag, jävligt längesen vi var tyvär! I helgen ska jag nog sova över med Tjejerna, inte gjort det på skitlänge så hoppas det blir roligt hihi!


But I never ment to hurt you
I hate that I let you down
And I feel so bad about it
I guess karma comes back around you
-
But I swear, That i'd never do that again to you

Pluggdax


Nu ska jag plugga SO, NO och hemkunskap.. Inte kul haha, fyfan vad snabbt denna helgen har gått tyvär, Och nu ännu en hel skolvecka.. Fast på ett sätt är det ju bra att det går snabbt för då kommer sommaren närmare! Fan vad höga förhoppningar jag har på denna sommaren!♥

Lite bilder från igår:

Blir inte att dra till Kajsa med tjejerna, fast dom ska nog dit men inte jag :-) Ska faktiskt vara duktig och börja tänka på skolan, har tre prov imorgon, eller det ena provet är bara fyra frågor.. Så två och ett halvt kan man säga. Aja, ska också städa klart mitt rum för som jag skrev igår hann jag inte riktigt klart.








Dagens



Jeanstights - Kappahl / T-shirt - H&M

Skype

Sitter och skypar med Emy Lina Kajsa Eric, Vi snackar om ingenting haha.. Åt precis min favoritmat hihi, potatisgratäng kyckling och beanesås, Ska kanske till Kajsa senare, Fast det sket sig nog så vi får se. Men onödigt att jag ens bytte från pyjamas haha..



Grattis Denise♥


Hoppas du får en bra dag! :-)

Godmorgon

Vaknade precis, Hinner inte blogga alls mycket idag tror jag inte.. Men vi får se! Nu ska jag städa, plugga och äta! Puss


If I had a minute, I'd turn it in to hours

Blev nästan klar med rummet, men orkar faktiskt inte göra det nu så får ta det imorgon, Nu blir det sängen puss & godnatt!


Love lives forever

Hej, kom hem lite efter elva från Moa, var där med Lina, och vi gjorde knappt något annat än att reta/irretera Moa, lite kul faktiskt. Men vi åkte till ICA och köpte dricka, glass och godis, sen till moa igen. Men åkte hem så tidigt för jag skulle va barnvakt som jag är nu, åt mina bröder, fast dom sover så är la sovvakt.. 

Aja, ska städa mitt rum vi hörs senare!



Puuuuss

Tog mitt förnuft till fånga och gick upp, Nu ska jag ut.. Vi hörs senare♥



Stiga upp eller inte......

Kan inte bestämma mig!!!!!!!!!!

Morgonpigg



Wihooow jag är ju jätte pigg.. Tycker att jag kunde vaknat nu istället för innan vid tio, Sitter iaf och lyssnar på as bra musik med mycket bas, älskar o göra det i hörlurar hihi!

Vet fortfarande inte vad som händer ikväll, Är inte speciellt pigg haha, hade varit skönt att bara sitta hemma hela dagen/kvällen/natten :-) Meeen tror inte det blir så, eller vi får se..

How did I let you get away?

Ligger fortfarande i min säng.... Har inte ens ätit frukost än och är faktiskt inte hungrig haha, konstigt! Har inte ätit på 22 timmar :O Fan vad konstigt, aja ska sluta babbla om det nu, Vet fortfarande inte vad jag ska göra ikväll men det blir något med Lina och Moa fast vad vet jag som sagt inte.


Just nu är den här idioten i stockholm och säkert har skit kul! :)

Somnade lite...

Fan vad skönt det var att somna lite, Ligger fortfarande kvar i min säng och gör inte så mycket, Lyssnar på Justin, fast det är inget ovanligt haha! Asso typ två dagar i veckan får jag en kick och bara lyssnar på han en hel dag.. Och idag är det en sån dag hihi! Så just nu spelar Overboard, sjukt hur bra han är.. Aja ska sluta babbla hihi :-)




Världens finaste♥

Beställt:


Alla tre plaggen är från H&M.

Grattis Pattie, 35 år!











Pattie är Justins mamma för er som inte vet det!

Godmorgon

Har inte sovit länge idag... Blä på det! Men iaf, ligger i sängen och sjunger och snackar på fb/msn, trevligt att veta? Vet inte vad som händer idag men det blir bara jag Moa Lina, Så vi får la hitta på något roligt hoppas jag.. 


Två cambiiiiiiiiilder

Goodnight

Hej svejs, Varit hos ebba en stor del av dagen, Fast var ute lite först, Men sen var vi hos ebba. Jag rezart coffe josefin och annie. Sen stack annie och josefin så vi andra gjorde inte så mycket, Men sen gick vi till Hampus och var där tills för typ en halvtimma sen när jag kom hem :-)

Men nu ska jag byta om, borsta tänderna och kolla på film/sova. Vi hörs mer imorgon♥


Soooommar...

Have a nice friday!

Hinner nog tyvär inte blogga mer nu, ikväll så bloggar jag såklart, Men ska ut nu så kommer inte ha tid.. Men ha en bra fredag! ♥


We're invincible..

Dagens

Suddig....

Jeanstights - H&M / Linne - H&M / Kofta - JC


JORDGUBBAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej, kom precis hem från skolan! Ska platta mitt hår sen äta jordgubbar och grädde hihihihihihi, Hörs sen!


Freeeedag! <3

Sitter i aulan med emy lina ebba ida och ida, vi har rast och sen svenska och sist matte.. Men sen är vi äntligen lediga haha.. Började dagen med engelska, sen idrott, sen hål&mat och sen SO, nu jobbar vi om andra världskriget.. Men vi var för det mesta i bibloteket, aka om 20 minuter har vi svenska, men vi hörs efter skolan :)

RSS 2.0