Godnatt!

Nu ska jag försöka att somna, Vi hörs imorgon!


Dagens låt


Home sweet home

Kom hem för typ en halvtimma sen, eller en timma sen kanske har inte tittat på klockan faktiskt.. Men var i carlo, åkte dit med Ebba sen var det massor andra där oxå bla. Josse, Martin, Coffe, Atko, Rezart, Johan och aa ni fattar :-) Gjorde inte så mycket, var på ICA också, fetto!

Men nu ska jag byta om till pyjamas, borsta tänderna & så, så vi hörs snart igen! Puss♥


Gisledagarna snart!!



C ya later!

Ska till anderstorp så hinner inte uppdatera mer förrens jag kommer hem, Hörs då! Puss♥


Kan väääärmen komma elleeeeeeeeer..?

Home!


Kom hem för en stund sen, Och har nyss druckit oboy, eller jag gör det fortfarande hehe, SKa städa undan på mitt rum.. Och ja jag är medveten om att jag ALLTID städar men jag stökar ner en dag efter.. 2bad4me.. Haha jaja ska sluta babbla nu och städa undan på mitt rum, Kanske åker till Anderstorp sen oxå :-) Men vi hörs innan! Puss

Im gonna make you loose control

Hej svejs, sitter i datasalen och har musik! Jobbar om George bizet, och gör en powerpoint presentation haha inte alls kul..  Slutar vid halv fyra idag, grymt segt! Plus att vi har matte sista.. Fast efter dettta har vi svenska först och sen matte, aja! Äntligen fredag imorgon och den ska spenderas först i Gislaved och sen Anderstorp :-)


Plugg är inte min grej :-(

Svar



Svar: Nej det är jag inte

Sorry........

Hej, har inte hunnit uppdatera något alls förutom i morse då, Var först i skolan sen hem snabbt och typ byta om och hålla på, Sen tillbaka till skolan och ha extramatte i två timmar, sen har jag inte kunnat uppdatera förrens nu då. Dushade precis med :-)


-

Its like i spent my time serching for gold
When i had a diamond here all along



Godmorgon!

Nemen titta vem som gör morgoninlägg idag också! Hihi pigg jag har börjat bli..

Onsdagar brukar vara dom softaste dagarna men vi missar håltimman för att ha NO istället........ Elakt och synd, men vi har först klassråd, sen teknik, sen NO och sen hemkunskap! Sen blir det att sitta två timmar i skolan och sen gå till extramatten.. Inte roligt haha, Men nu ska jag dricka mjölk sen borsta tänderna och sen gå till Ida. Hörs senare♥


Dagens outfit kommer nog upp sen!

Godnatt!

Hörs mer imorgon♥



Hemma!

Heej, kom precis hem från Anderstorp, vi var i Carlo och sen tittade vi på Martins match :-) Sen vid typ tjugo över nio hämtade ebbas låtsasspappa oss och körde hem mig, Så kom precis hem och tittar på desperate, bad mamma spela in det! 


Hello, there you areee

Är hemma hos ebba, hon håller på att fixa sig så sitter vid hennes data, Bussen går vid fem i sex :-) Så vi ska typ dra härifrån vid tjugo i, Men tänkte bara uppdatera lite! Men vi hörs senare :)


Bye!

Nu ska jag ner och äta sen till Ebba, kanske uppdaterar där annars hörs vi när jag kommer hem ikväll!


Klar




Ja jag har bytt om

Nemen titta vad jag blev klar fort hihihi, Ska inte till ebba än på typ en timma så ska äta och städa undan lite efter mig.. Men vi hörs sen igen!

Hemma från skolan

Skolan var helt seg idag.. Tråkigt, Sista hade vi idrott sen gick vi hemmåt. Nu är jag hemma och håller på att byta om och så, dushade precis men ska snart till Ebba, Eller sen vid fem. Vid sex ska vi till Anderstorp med Denise med, men vi får se hur mycket jag uppdaterar innan vi drar. Pusshej


Dagens





Svarta jeanstights - Kappahl / Linne - JC / Kofta - HM (NY!)

Godmorgon


Gick upp vid lite efter sju, Ska packa min väska sen sticker jag till skolan men först kommer dagens outfit upp!

Goodnight

Ska stänga av datan nu och fortsätta titta på TV sen blir det sängen, Men vi hörs imorgon!


Svar:



Svar: Nä jag tycker det är elakt mot dom som äger huset eller så vet inte varför haha.. Men nä :)

2000 inlägg!

Detta är mitt 2000:e inlägg på min blogg sen Juli! Hihihi känner mig duktig!


Kom precis hem iallafall, Sitter och kollar på Nu blåser vi Sverige, Grymt bra är det! Och dom är så sjukt roliga hahah.. Och så sitter jag och snackar i telefon med Ebba. Aja, imorgon är det skola som vanligt (Ej roligt men måste börja ta tag i det, och menar faktiskt det), har tyvär ingen sovmorgon imorgon men vi slutar vid två så endå ganska tidigt, Sen efter skolan ska jag till Carlo :-)


Var tvungen att lägga upp denna för att enligt ebba ser jag vuxen ut hehe!
Bilden är från i Lördags

Haaaaaaaaaaaallo

Hej svejs, Huset var faktiskt skit fint men källaren var lite konstig så vi får se hur det blir :-) Hinner inte uppdatera så mycket mer nu utan det blir med senare vid typ 9 eller 10.. Men c ya later!


bästa filmen ever <3


Hörs senare!

Kommer la hem lite innan halv sex, det kan ju inte ta as lång tid -.- Hoppas jag inte iaf haha :-) Men ska snart dra så vi hörs senare.


Visning vid halv 5

Kom hem från skolan vid typ två, Skulle egentligen slutat vid tre men mådde inte alls bra så gick hem från spanskan och nu ligger jag i min säng och gör ingenting typ, Kollar på Scrubs. Ska på visningen på huset sen vid halv fem, tyckte om det som fan och det var as fint, så jag hoppas faktiskt att vi flyttar. Meeen man vet ju aldrig det kanske är jätte fult i verkligheten haha..


Hemma!

Hej förlåt att jag inte bloggade mer igår, Var ute med Kajsa Linus Eric och Ludvig och sen kom Lina, vi var på Dalen och dom lekte på isen fast jag och Ludvig vågade inte haha.. Men sen gick vi hem till Kajsa och satt vid datan typ och åkte hem vid typ tjugo i tio, och kom hem vid lite efter tio.. Det var verkligen snöstorm ute. Blä på det, snackade i telefon med Emy och Lina så somnade vid typ halv 2.


Tacos

Är fortfarande hemma hos Kajsa, vi ska äta nu och sen ut med Hockeykillarna, Tar nog lite bilder men vi hörs när jag kommer hem.


*



You are my dream
There's not a thing i wont do
I'll give my life up for you
Cause you are my dream

You've been gone for so long

Ligger i kajsas fåtölj, as skönt!

Vet ni bloggen? Imorgon ska vi på en visning på ett hus för vi kanske ska flytta, fast det ligger fortfarande i gislaved men typ vid Södergatatn :-) Hoppas verkligen vi flyttar, fast det kommer bli konstigt att se någon annan i mitt hus.. Inte bo granne med Amanda, inte ta följe med Ida och Ebba.. Fast skulle vara skit kul o flytta!



Hos kajsa

Shena mors, sitter hos Kajsa, åt nyss vofflor och innan var vi ute en stund. Vi ska ut sen igen med hockeykillarna, dom spelade sin final idag och dom vann så Grattis! :D Kajsa står och gör sina övningar till sitt knä och är allmänt osocial.. Vi ska ta bilder sen, men vet inte när.. Det blir nog när vi möter dom andra sen.. 





Två bilder från igår ahah fyfan vad ful bild på mig men måste ju bjuda lite :)

Ut med Kajsa



Ska ner och äta nudlar nu (frukost) sen ska jag börja cykla mot Kajsa och hon mot mig sen ska vi cykla runt och snacka och sånt, har lite att berätta :-) Och tar med mig kameran, Men vi hörs sen när jag kommer hem igen, Pusshej

P.s NI SOM SA ATT DET SKULLE SNÖA IDAG... ÄGDA

Ska börja fixa mig

Nu ska jag börja fixa mig och sen möta Kajsa, Tar med mig min kamera så ska försöka ta så många som möjligt, Bl.a outfit! Men vi hörs innan jag drar. Pusshej


Sepia eller Värme?





Nu får ni faktiskt kommentera! :-)

Godmorgon

Ni har blivit riktigt dåliga på att kommentera.. Aja, Vaknade för en stund sen och bestämmde nyss med Kajsa att vi skulle ut och cykla eller gå en stund. Fast vet inte när men det blir la snart, Somnade vid kvart i fyra igår(!!), Fast egentligen var den ju bara kvart i tre för man ställer ju fram klockan, så igår fanns inte 02.00-02.59. Haha tänk så hade man varit född 27 mars 02.14.. Haha, Aja ska sluta babbla


Home!

Nu är jag hemma. Tog bussen hem lite efter ett, Kvällen var as rolig och det var skit kul att träffa mina saknade kompisar i anderstorp som jag inte brukar få träffa så ofta.. Iaf så hade jag as roligt :-) Blev inte alls många bilder, faktiskt bara två så här får ni dom!




Have a nice saturday!

Hörs inatt eller imorgon. Pusshej!







Dagens







Jeans - H&M (NYA!) / Linne - JC / Tröja - H&M / Väska - ? / Skinnjacka - ?

Home!

Hej, GSK vann matchen, den höll på tills lite efter två sen gick vi inte och fikade utan vi fick till Pizzerian och åt kycklingtallrik♥ Sen mötte vi Eric och Sacke, och kollade lite på volleyboll sen cyklade jag hem, Ikväll ska jag på fest och mitt hår är lockigt så ska börja platta det nu så jag slipper göra det lika mycket sen..


Vår!

Ishallen!

Nu sticker jag till Ishallen, Efter ska vi till Linnea och fika! Tar med mig kameran.. Puss♥



Yeah you're the guy
I'd be stuipid to trust

Godmorgon!

Dushade precis, har inte haft en skön natt. Somnade vid typ ett sen vakande jag vid tio i sju, sen vid åtta och var vaken till halv 9 och sen gick jag upp vid halv 11 och dushade.. 

Ska till ishallen vid 12 och då tar jag outfit bilder som kommer upp när jag kommer heeem.. Men ska fixa mig nu så vi hörs innnan jag går! Puss





Två till bilder från yesterday

Never say never 3D

Asso filmen var uuuuuuuuuuuunderbar!!! Asso det är den bästa filmen jag någonsin sett I HELA MITT LIV! Om ni inte tycker om Justin ska ni seriöst gå och se filmen. Då kommer ni börja göra det.. ASSO SJUUUKT VAD BRA DEN VAR.

Kommer aldrig glömma den här filmen.. Asso kan inte släppa hur sjukt bra den var...



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Bilder från bion.

Hemma från en riktigt bra kväll. Först bion, inlägget om det kommer upp vid halv 12.. Sen var vi ute med hockeykillarna en stund och hade riktigt kul, Sen drog vi till Z vid typ kvart över 10 och drog hem vid typ 11.. En kort men as bra fredag. Här får ni bilder sen bion.










Mot bion

Ska möta ida snart sen möter vi dom andra tjejerna och drar på bio. Hoppas ni får en trevlig fredag. Vi hörs senare♥

Trailer


I need a doctor - Eminem

Själva musiken börjar efter två och en halv minut

Im about to loose my mind
You've been gone for so long

TRE TIMMAR!!

Om tre timmar sitter jag och glor på Never say never..... Sjuuuukt♥



Home from school

Har varit hemma en stund, asso fyfan vad mattelektionen var rolig.. Läraren och ebba bråkade inte lite.. Men aja, skolan var faktiskt rolig men dom brukar vara sega, Slapp svenskan för vi ville kolla på när hockeykillarna spelade match, den matchen vi kollade på vann dom med 13-2 så det var ju as bra :)

Har fått hem mina ljusa jeans så nu är det bara bikinirna kvar! Lägger upp bild på dom sen när min kamera har laddats klart


NEVER SAY NEVER IMORGON!!!

Godnatt, Imorgon är det äntligen fredag och det betyder = NEVER SAY NEVER!!!!!!! Fyfan vad taggad jag är, Aja vi hörs mer imorgon nattinatti!! 


Grym!

How to safe a life - Kevin

Like only a woman can - Kevin

Www.Liinajohanssons.devote.se

Lina har skaffat ny blogg, och än så länge är den bra! Hoppas uppdateringen blir bättre än på förra bloggen!


Hon i den turkosa klänningen!!

Good girls go bad

Ligger i min säng och håller på att ladda upp två klipp på youtube från idag när Kevin sjunger How to safe a life och Like only a woman can, Fan vad grym Kevin är på att sjunga! Så dom kommer upp på bloggen senare, fast det kan ta tid.... Det första klippet började jag ladda upp för typ snart en timma sen och det har gått 40 %, så dom kanske kommer upp sent ikväll eller imorgon!


Nu har jag 100 sidor bland bildarkivet! Hehe yeeeah

Hemma

Var ute med lina i typ 45 minuter sen kom Emy och stannade en stund sen var jag och Lina kvar till typ sju och sen traskade jag hemmåt... Sitter och lyssnar på musik. Älskar att ha städat rum! 

Här kommer fler bilder från idag i skolan









Detta får räcka idag, Mer kommer en annan dag :-)

Dagens (Utomhus)

Första dagens outfit detta året som är UTOMHUS! Det ska bli fler sånna :-)









Tights - JC / Linne - H&M / Kofta - JC / Skinnjacka - ? / Halsduk - H&M / Väska - ?
+ Vita converse

Ut & gå

Hej svejs, Kom precis hem från skolan.. Nu ska jag gå ut och gå med Lina en stund men vi kommer nog bara sitta på sörgården och snacka, Jaja bättre än att vara hemma.. Men dagens outfit kommer upp vid fem så titta in då!

Här får ni en bild från idag i skolan, resten kommer upp ikväll!


Sötisar

Datasalen

Är i datasalen och har musik,Ska jobba om någon George Biez, inte precis roligt... Skolan idag var iallafall soft, Hade först sovmorgon och sen SOprov, det sööög och gick åt skogen tror jag.. Sen hade vi hål nyss och tog bilder med min kamera så dom kommer upp sen, Plus dagens outfit! Tog den utomhus imorse innan jag gick till Ida hihi, duktig är jag! Men måste fortsätta med det nu. C ya later!


E.T

Tänkte bara säga förlåt för min kassa uppdatering dom senaste veckorna, Imorgon har jag knappt något att plugga till så då blir det som vanligt igen! 

Godnatt♥


Hahah kolla vad gammal bild jag hittade♥

*





Är man snäll så ...

Hejsan! Linus och Gottfrid kom till mig innan och sen mötte vi Dennis så gick vi på hockey med Moa, GSK vann med 4- 3 :-) Sen gick vi hem och så fick jag STRYK på vägen hem och blev mobbad lite med.... Nu dushade jag precis och ska städa (på riktigt nu!) och plugga.. Så vi hörs mer imorgon, har sovmorgon och sen prov direkt..

Kanske bloggar på morgonen. Puss♥



Fina tjejor, Älskar er♥

Ingen bloggning idag

Var nyss på extra skola, Och nu blir det plugg för har prov imorgon så bloggar imorgon. Pusshej!


Im in love with an alien

hej svejs, Gick till Ida lite efter fyra så började vi plugga lite men det blev att vi bakade kladdkaks-smet istället.. Sen gick vi en runda och satt på sörgården, nu tittar jag på Desperate housewives, eller det är paus nu.. Men efter desperate blir det mer TV och sen ska jag dusha. Men kanske bloggar sen. Pusshej


Längtar tills ikväll


Bästa serien! Kom inte ihåg sist jag missade ett avsnitt hihi

Mår mycket bättre nu

Har knappt gjort något idag, Bara legat och kollat på Scrubs, Mår mycket bättre nu, kanske för att jag har tagit jävligt många alvedon, Men aja.. Så det blir iaf skola imorgon :-) Plus att imorgon är det en ritkigt soft dag, Klassråd, hål, teknik, hål, engelska och sen matte. Sen ska jag på extramatte från fyra till sex. Sen kanske jag) ska på hockey, eller vi får se för har ett prov på torsdag.. Så ska till Ida senare tror ja och plugga med henne och baka :-)


Snyggt från H&M

Min favoritaffär just nu är lätt H&M



Scrubs!!

Förlåt att jag inte bloggade mer sen, Kom hem vid halv tio och mådde riiiiktigt dåligt så gick inte till skolan idag. Men mår faktiskt bättre nu så det blir nog skola imorgon.. Nu ska jag titta på scrubs tror jag. Det är typ min bästa vän när jag är sjuk♥


Kan snön försvinna?

BYebyebyebye

Ska ut en runda nu, Vi höres senare! Tror det blir runt nio.


Vill ha sommar!!

*

You got me gone


Lilla bamse

Hej svejs, Har varit hemma från skolan ett tag nu. Skolan var otroligt seg och tråkig, fast som vanligt då.. Men sen tog jag följe hem med Elina och Dennis och kom hem typ kvart över tre typ, Sen har jag bara tittat på TV och varit inne på facebook.. Trevligt trevligt.


Såhär kul har jag

Godmorgon


Bild tagen nyss.

Ligger i min säng och gör inte så mycket, ska till Ida vid tio och sen åka till skolan. Hörs efter! Puss

Cause baby you are my dream



Fyfan vad bra! Ni som inte har hört denna borde verkligen höra den!

Big brother

Sitter hemm hos Amanda och tittar på Big brother, kollade nyss på solsidan och så har vi ätit.. Är skiiit trött för att jag har gått upp så tidigt i helgen, Men vet inte om jag kommer blogga så mycket mer ikväll.. Kanske. Hejdå♥


Videor från helgen






Sevärda klipp!

Bildbomd från helgen i Klangs stuga

Fredag: Vi kom till stugan vid typ sex, lagade hamburgare och sen spelade massor konstiga spel, Så om någon har på sig någon annans kläder är det för det stod så i spelet haha..

Lördag: Jag Chrille och Oskar vaknade vid sju(!!!???), så vi gick upp och spelade kort och massor, Sen kom dom andra upp men sen vid två gick jag och Moa och la oss igen haha, Sen satte vi oss allihop på sjön, eller aa på isen, med stolar filtar täcken och satt i solen, as skönt var det! Sen lagade vi mat, och sen mat igen och sen umgicks vi bara på kvällen.

Söndag: Vaknade lite senare, typ vid nio och sen satt vi på isen idag igen, Sen städade vi bara och satt och latade oss. Sen kom vi hem runt tre :-)

Här kommer en bildbomb! Kan tyvär inte lägga ut alla bilder men en del av dom.
Men bilderna kommer i ordning

Fredag:

min och moas sovplats hihi
























Lördag:




Min Moas och Oskars sovplats! Ooootroligt skönt



































Söndag:











Tror det var dom flesta bilderna som ni får se! Men tack för en as rolig helg iallafall.

OCH PS. DETTA TOG ÖVER EN OCH EN HALV TIMMA ATT LADDA UPP!! Tänk allt jag gör för er hihihi♥

Mot Emy

Nu sticker jag till Emy, vi hörs snart igen med massor bilder och så ska jag berätta vad vi gjorde och så! Hejdåååå

Hemma!

Har haft en aaaas rolig helg, Har massor bilder på min kamera, men Emy hade med sin också så ska dit och hämta hennes minneskort snart så får ni bilder från båda kamerorna! Så vi hörs lite senare med en JÄVLIGT STOR bildbomb! Puss


Dagens innan jag åker!









Jeans & Tröja - H&M

Nu måste jag skynda, have a nice weekend!!!

Ha en bra helg!

Hej, kom precis hem från skolan. Ska börja packa och ha mig nu! Sen kommer Emy och hämtar mig vid kvart i fem sen drar vi till Klang, sen ICA och sen Klangs stuga med Moa Christer och Oskar. Ha en trevlig helg! Hörs på söndag♥


iPodblogg

Hej. Är i styrkerummet och har idrott :) vi gör inget haha bara sitter och pratar typ, och lyssnar på musik! Efter detta har vi hål och sen SO, sen har vi nog svenska och sen matte sista lektionen. Men vi hörs när jag kommer hem. Puuusss





Bästa vän



Svar



Svar: Tack! Det kostade runt 600 kr :-)

Godnatt

Snackar med Emy i telefon, men ska sova nu.. Godnatt!


Vill fixa naglarna igen!

Once you got it, You dont want it no more

Nu ska jag ut och gå med Abbe & Hebbe(Hundarna jag passar tills imorgon) Sen ska jag lägga mig i min nybäddade säng och kolla på en film, Igår gick jag och la mig tjugo i elva och det är tidigt enligt mig så de var skönt att somna tidigare så ska nog gå och lägga mig runt tio idag. Måste ju orka med helgen haha :-)

Men vi hörs lite senare, Puss♥


H&M skyndaaaaaa..


Har fått hem nagelacket, dom mörka jeansen och tröjan..

Vill ha mina ljusa jeans och bikinirna med! Haha hur stavas det? Bikinis? Aja :-)


Uppsats...

Tog en paus från mitt städande och tog en lång dush och då kom jag på att jag har en uppsats att skriva, YEEY VAD KUL! Så nu ska jag städa klart mitt rum, har bara lite mindre än halva kvar och sen ska jag börja skriva uppsatsen. Men vi hörs snart! Puss♥


Härlig sommar (?) helt grått hahah


Yeah you fucked up for the last time

Är mitt uppe i min städning! Och försöker lösa ett problem med Moa.. fyfan vad soft, vi har bad imorgon på idrotten! Fast vet inte om jag kan vara med men får hoppas på det!

Men ska fortsätta städa, kommer nog vara klar snart och då hörs vi ! PUUUSS


Someday

Hemma från en riktigt seg dag, slutade ända vid halv fyra, haha Dennis slutade vid halv tre men tvingade han stanna kvar tills halv fyra och vara med på vår mattelektion så vi kunde ta följe hem, Bäst är jag ju :) 

Så kom hem för en stund sen och nu blir det storstädning i mitt rum för annars får jag inga pengar av min mami eller åka till klangs stuga i helgen haha.. Hon är smart :) Så nu ska jag storstäda, men bloggar lite emellan åt!


HAHA kolla mina ögon

Världens bästa moster♥

Stäääda!

Nu blir det inte kul, ska spela hööög musik (skojar du väcker man grannarna), ska spela låg musik och städa mitt rum, sen kanske kolla lite på film och sen nana! Förlåt för dålig uppdatering idag men har ju inte varit hemma på hela dagen så, Vi hörs mer imorgon! Puss och godnatt♥


fun in school

Borde vunnit!


Söt bild från idag


Tre kassar med mat tog oss över en och en halv timma.....

Klangs stuga

Detta har varit en låååång dag, gick till oskar vid sex och var där med Klang och Chrille till lite över sju och så mötte vi moa vid typ tjugo över sju på ICA och var klara klockan nio (!!!!) Det tog jäävligt lång tid att handla allt, men vi ska iallafall till Klangs stuga, Jag Emy Moa Christer Oskar och Klang :) Från fredag till söndag.


Feels like im about to die just to get with you
Feels like you putting me through world war two

Heeeeej

Slutade skolan vid två typ och nu är jag hos ebba med Freddan och Nicklas, Först hade vi nationella i NO och sen hade vi hemkunskap. Har extraskola vid fyra till sex och sen ska jag till Oskar med klang och vara där tills klockan är sju, så ska vi till ICA och möta Moa och Christer, så ska vi handla till helgen. Kan berätta senare vad vi ska göra. Hejdåååå


Gammal bild:)

Hos ebba

Shena mors, hade idrott sista lektionen haha hade skidskor och hade på mig sackes underställ och hade riktiga problem med att få av mig det och på mig det så sacke fick hjälpa mig både av och på med kläderna, okej det lät fel men ni förstår haha..

Aja jag och ebba var biffar på det iallafall! Efter det gick vi hem till mig och sen till Denise och hämtade ebbas saker och sen hem till Ebba, men nu ska vi plugga till nationella sen blir det hockey med dom andra, sen hem och titta på desperate och sen plugga. Bilder från hockeyn får ni ikväll eller imorgon. Vi kanske inte hörs så mycket mer idag heller! Pusshej



Gammal bild, nu blir det plugg!


Godmorgon!

Hinner inte skriva så mycket, Dennis kommer vid typ tio i så måste skynda mig, Men här får ni dagens outfit!





Haha mitt hår ser verkligen oranget ut!

Linne - JC / Marinblå tröja - Kappahl / Jeans - H&M

Måste klippa mig..

Mitt hår är as slitet så ska ta och beställa klipptid! Ska nog slinga och klippa snelugg också, och bara toppa lite och klippa upp det. Tror jag ska börja platta håret varje dag oxå för är riktigt trött på mitt hår nu. Aja, har skrivit klart min engelska för exakt två timmar och 34 minuter sen och sen dess har jag inte gjort något alls typ, Ska packa väskan tills imorgon för vi har skridskor och sen ska jag bestämma vad jag ska ha på mig tills imorgon sen börja titta på en film eller några avsnitt av Scrubs, Desperate börjar ju imorgon med! GÖTT!!!!!

Aja, vi hörs imorgon! Puss





SKINNJACKA!! 

Och snart är det Gisledagarna hihi♥



Grattis Eric! :)





Hoppas du får en bra dag! :)



Måndagens outfit





Linne - H&M / Tröja - Klasströjorna / Jeanstights - Kappahl

Söndag är ingen favorit

Hahah jag är trög . Trodde det var söndag? Men menar: Måndag är ingen favorit. 

Aja, sitter i min säng och snackar med Klang Moa och Emy på msn, vi har apsolut inget liv! Plus att jag skriver min engelska uppsats och lyssnar på Eminem♥




Call it insane

Snackade precis i telefon med Kajsa och nu gör jag ingenting, ska skriva min engelska uppsats och sen maila in den! Så vi hörs lite senare.

Just det, Kajsa hade skinnjacka idag och hon sa att det inte var kallt så tror jag ska ha det imorgon hihihi, blev as glad för det! Men ska ner och hämta oboy nu och sen börja skriva en låååång uppsats, SKA ha mvg i slutbetyg i Engelska så måste få MVG på denhär!


Bild från andra sommarlovsdagen!♥

Jag blöder..

Skulle skära päron...



Ut med hundarna

Är hundvakt en vecka åt mina mosters hundar så nu ska jag ut och gå med dom en sväng, Vi hörs sen!


mina sötisar

Dax att gå upp

Nu ska jag resa mig ur sängen första gången idag haha.. Ska ner på toa hahaha skojar, Ska faktiskt ner och äta, sen ska jag städa undan lite på mitt rum, och sen göra läxor! Mår fortfarande inte bättre så ska ta en till alvedon och sen försöka bli friskare tills imorgon.

Här får ni bilder sen julafton, aa eller två då



Hurricane



Tänker alltid på Rix FM festivalen i Halmstad när jag hör denna, Jag Moa Lina och Kajsa bodde i min stuga i halmstad i typ tre nätter och hade trevligt som faan! Badade, var på Rix FM festivalen, var i stan och massor annat! Lätt ett av det bästa minnet från sommarlovet!♥

Hemma från skolan idag.

Mådde inte bra så gick inte till skolan, Sov tills typ halv tolv fast vaknade några gånger där emellan.. Och nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik.. Faktiskt lite dumt att jag inte gick till skolan idag för hade två prov och ett glosförhör och en inlämning, plus att jag hade pluggat på allt och gjort klart det (händer inte ofta) och nu kommer jag glömma det tills nästa måndag då jag ska göra det... Suuuuuuurt.



VILL HA SOMMAAAR!!

Bloggfri söndag!

Idag ska jag plugga hela dagen, Så vi hörs mer imorgon!


sssssssssnygg

Dagens




Tights - Gina / Linne - H&M / Skärp - Ullared / Kofta - JC

Proomnight

Blev att jag tittade på filmen endå, den var as bra! Sen var vi kvar o snackade o sånt ett tag innan jag började min otroligt långa väg hemmåt.. Är iallafall hemma nu och ska lägga mig och titta på film, Eller nä. Scrubs! Så vi hörs! Dagens outfit kommer upp vid tjugo i tre!


Your not fooling anybody anymore.

Skräckfilm

Shasha! Sitter i Chrilles rum, fan vilken cooool data han har! Dom andra ska titta på skräckfilm men vägrar så jag sitter här och lyssnar på spotify! :) Fast sitter och kollar kot dörren så dom inte skrämmer mig haha.. Jaja tänkte bara uppdatera er lite! 



OLD BILD hahah

Hos Chrille

Hej svejs, sitter hemma hos Chrille med Emy Moa Klang Oskar och Emil och planerar inför nästa helg :-) Kan berätta mer om det någon annan dag, Vi kollade precis på melodifestivalen.. Såg att min dagens outfit inte kom upp innan så får lägga upp det när jag kommer hem, Men nu ska jag fortsätta att vara social! Pusshej


You look like a fool to me

Nu hinner jag inte blogga mer.. Ska ut en stund och sen ikväll ska jag till Chrille med Moa Emy Klang och Oskar :-) Vet inte vad vi ska göra men får hoppas på nått kul! Men dagens outfit kommer upp vid halv tre! Vi hörs kanske innan jag ska till Chrille, Annars får ni ha en bra lördag! Puss


Dagens låt


Lördag!

Godmorgon, har varit vaken sen tio tror jag det var.. Sen låg jag och tittade på Scrubs lite och nu har jag ätit & dushat :-) Håller på att fixa mig och lyssna på musik med! Men vi hörs snart igen när jag är klar, ska dammsuga mitt rum med! 


I stugan för typ tre år sen!







Med dom här pinsamma bilderna säger jag Godnatt! Ska lägga mig och kolla på Scrubs. Vi hörs imorgon! Kanske inte med världens uppdatering men ska försöka :)

Home from a fun day!

Hej svejs, Ida kom hit vid åtta och sen kom vi iväg till Z runt nio, Hade trevligt här men var tvungen o ta bort klippet tyvär. Men några hann se det iallafall hah.. Aja, sen mötte vi massor andra på Z, och vet ni? Det lönade sig att vara positiv för hade faktiskt en rolig kväll :-) Efter Z gick vi vidare hem till Moa och satt på hennes altan med täcken och filtar och myste hehe! Här får ni lite bilder från kvällen! Inte så många menmen..









Fyra bilder iallafall:)

Why you had to go and make things so complicated?


Väntar på Ida





Har bytt mobil med min syster hihi!

Men ska dra till Z snart så vi hörs ikväll!



Kapten röd!


hahah denna är as bra!

Du är la go

Håller på att fixa mig, Ska till Z sen vid åtta typ, Eller Ida kommer hit vid halv och sen ska vi till Z och möte Moa och Lina, Vet inte vad vi ska göra efter, men hinner nog inte uppdatera så mycket tills jag åker, kanske ett inlägg :-) Hoppas ni får en bra fredag!


<33333 VILL UTOMLAAANDS!!!!

En gång är ingen gång.

Håller på att städa mitt rum, har kommit gan ska långt haha, bara lite kvar på golvet sen ska jag dammsuga med.. Sen drar jag upp till Q8 snabbt med Amanda, Sen ska jag tillbaka hit och så, Så vi hörs snart igen! Puss


Dagens låt



Älskaar denna låten!

Hemma från skolan

Kom hem för ett tag sen, Äntligen fredag fyfan vad skönt! Fast vet inte vad vi ska göra ikväll men det blir la något tråkigt som vanligt haha, Nej skojar bara, ska börja bli lite mer positiv:) Nu ska jag byta om till myskläder och sen ner och äta, sen ska jag kolla lite på Scrubs och plugga! Sen hoppas jag att jag ska byta om till vanliga kläder och ha det kul! Men vi hörs senare igen.


Sötisar

Bästa läsare♥

Tack för ett nytt besöksrekord!

Nu ska jag gå och lägga mig, är skit trött! Om jag hinner imorgon på morgonen så bloggar jag då :-) Annars hörs vi efter skolan, och ska försöka att ta lite bilder i helgen med! Godnatt.


Hoppas du haft en bra födelsedah :)
Bild från förra fredagen

You catch me everytime I fall

Har pluggat en stund och tittat på TV också. Har ett stort läxförhör imorgon i SO, tycker faktiskt att det är lite överdrivet stort, det är ett helt häfte på allt vi ska ha på provet om två veckor. Då kan vi lika väl ha provet imorgon om vi ska ha hela häftet? För hela häftet är det vi behöver kunna till provet.. Aja.

Imorgon är det äntligen fredag också! Fan vad skönt det ska bli med helg, men har ett prov, och två läxförhör på måndag så det blir att plugga lite imorgon och på söndag med, På lördag kommer det nog inte bli av haha.. Vet inte vad vi ska göra imorgon, Men på lördag blir det nog att dra till Chrille med tjejerna och Klang och Francke :) 


Bild från när jag gjorde min fotovägg på mitt rum! Har massor nya bilder som jag ska sätta upp, och ta bort lite gamla!

Hahahha

A brunette goes to the doctor, and says, "Doctor I'm hurting all over my body."
"That's odd", replied the doctor, "Show me what you mean"
So the girl takes her finger and pokes her elbow, and screams in pain.
She touches her knee and cries in agony and so on.
The doctor says, "You're not a natural brunette are you?"
"No I'm a blonde", she replies.
"I thought so.... your finger is broken.", replies the doctor.


Nu blir det:



Vi hörs senare!

True!

Kom på en sak.. När jag åkte till Spanien den 5:e November var det höst här hemma, använde skinnjacka. Sen åkte jag och hade bikini på mig hela dagarna och kom till Sommaren, sen när jag kom hem var det snö och vinter.. Hade alltså tre årstider på en månad haha erkänn coolt?


jag är fett snygg , skojar nt! ;) / denispenis

chacha bloggen , i tisdags blev jag lite sjuk så jag gick faktiskt hem från skolan och varit hemma tills idag ska nog inte gå till skolan imorgon heller. Känns faktiskt JÄVLIGT bra? ;)
Igår så gick jag och Amandiiiiiiiiiz till ishallen för hockey men hon e så jefla trög att hon glömde sin cykel i skolan.. inte ens jag  har gjort det ;s
Hennes cykel e skit snygg med bara att den e jävligt ful, konsigt? :)
Ska till ishallen snart och titta på hockey med ngn tror jag elr så får jag väll hjälpa min far ;D
Känner att detta e ganska onödigt men ska dra.
PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSS <3333333333333333333

Dagens



Tights - Bikbok / Vitt linne - Gina / Svart tröja/tunika - H&M

Grattis ebba! ♥





















Home from school

Shena mors, har varit hemma sen typ fyra men har kollat på TV och ätit så har inte hunnit att blogga, Nu ligger jag i min säng med värsta huvudvärken och ont i min mage och lyssnar på musik.. Har inte alls lust att göra nått men SO läxa tills imorgon så det ska jag göra!


Vill utomlans...

Goodnight

Nu ska jag sova, Mår inte så jätte bra så vi får se om det blir skola imorgon, men har nog inte råd att stanna hemma haha.. Puss, Godnatt!


Jätte gammal bild haha..

Miss it! ♥















ORKAR INTE HA VINTER HÄR MER!

Lång dag...

Nu är jag hemma, kom hem från extramatten vid halv sju sen vid kvart i sju kom Dennis så kollade vi på hockey med Jesper och Christian och efter ett tag kom Moa och senare Emy, GSK förlorade tyvär med 4-5.. Lite synd :( Men är iallafall hemma nu. Här får ni lite bilder från idag i skolan när jag hade riiiiiiiiiktigt tråkigt.


Sömntutor


Vår skola är inte vacker inte..




Fortfarande i skolan...

Slutade vid tio över två men vid fyra har jag Ebba och Ida extramatte i gymnasiet ända till sex, inte roligt.. Skolan gick iallafall snabbt. Kom vis tio i tio och hade teknik och sen hål, gick till chili Thai med Ebba ida lina emy Frida Ludvig eric Dacke(saggis) och didrik, älskar chili Thai<3 sen efter hade vi engelska och sen matte, jag Ebba lina och eric spelade yatzi. Och nu har jag suttit i mitt alag sen tio över två... Och Ebba & ida sover.. Ska snart väcka dom så vi kan gå på matten.. Har tagit bilder som kommer upp sen, ska på hockey vid sju med dennis och moa så vi hörs innan o efter det. Puss!

Dagens kläder.





Tights - Bubblerrom / Linne - Gina / Tröja - Gina

Byebye!

Ska dra mot skolan nu, Var duktig nyss och tog outfit bilder till er som kommer upp snart, Vi hörs senare!


Godmorgon!

Haha har försovit mig, vaknade först vid 20 över sju men sen somnade jag om till åtta..... Så gick inte på klassrådet som var från 8-9, sen har vi hål från 9 till 9:50. Så ska dra till skolan nu vid tjugo i men tänkte blogga lite för mitt internet funkar, igår funkade det inte :( 


HAALMSTAAAD♥

Sorry........

Tänkte bara berätta att det blir lite svårt med uppdatering idag och några dagar frammåt.


Hoome sweet hoome

Hemma igen, nu ska jag ner och dusha sen blir det att plugga lite till.. Tråkigt men måste göras.. Aja nu ska jag dusha vi hörs snart igen!



Brushan hahah♥


Always a day to late

Hejsan, kom hem precis och har pluggat lite men nu ska jag till Amandas jobb och hjälpa henne som vanligt :-) Vi hörs senare! Och träffade inte Denise idag så kunde inte lägga upp bilderna men om jag ser henne imorgon så! Men vi hörs seanre. Ha det vackert! (ahahaha)


OCH SÅ NI VET KOMMER HALSBANDET FRÅN UR&PENN! Amanda sa det till mig precis, har alltid trott glitter haha..

C ya later, aligator!

Hinner inte uppdatera just nu, Ska ut en stund men kan uppdatera senare :-)


Svar på kommentar:



Anonym: Haha, tack så mycket :) Du får gärna kommentera ditt namn.

Pappa: Hahahah tack pappa♥

Home from school

Sitter i mitt kök och åt nyss. Duktigt! Hahaha vet inte vad det är med mig, har ätit fem måltider på fem dagar..(?), aja åt nyss iallafall och tror jag ska börja plugga NO, fast första blogga och bla. svara på kommentarer :) 

Skolan var tråkig, först hade vi NO, pluggade till nationella! Sen hade vi bild, och sen mat, Sen engelska. Tittade på film sen vid ett gick jag till tandläkaren, moa hade tid 50 minuter efter mig så fick sitta och vänta på henne sen åkte vi tillbaka till skolan och hade spanska.


Bilder sen i fredags....

Vet att ni inte fått bilderna än men har inte ens fått alla på min data än, Ska ge denise mitt USB minne imorgon så hon ska lägga över bilderna! Nu ska jag sova, imorgon blir det att plugga till NO-prov och lite till. Så kanske inte den bästa uppdatering, det får vi se då! Godnatt♥


Svar



Haha fan vad jag skrattar, aa iallafall så behöver inte du bry dig om hur mycket eller lite jag sminkar mig :) använder inte mycket smink på vardag och det vet jag själv. Men det är ju mitt egna val ;)

Effekter





Erkänn vilket liv jag har? Haha orkar inte lägga ut mer bilder eller redigera mer för den delen heller.. Ska ner och borsta tänderna, byta om och sen lägga mig i sängen med min data hihi, Uppdaterar mer då! Har fått många kommentarer idag hihi. Faktiskt sex stycken, haha för vissa kanske det inte är mycket men ni brukar suga på att kommentera såååå.. :-)


TV!

Har kollat på Solsidan, how i met your mother, 2 ½ men och big brother, kom ihåg när big brother gick typ 2005 eller 2004 eller vad det var.. Fast ärligt skämmer dom bara ut sig men det är kul att se :-) Hade tråkigt nyss så satt och tog lite tråkiga och fula bilder på mig som jag redigerar, dom kommer nog snart upp!


Svar!



Naaaw, tack så jätte mycket! :D

Home

Nu är jag hemma efter hockeyn, Alaget vann:) Skit bra, nu ska jag svara på en kommentar och sen ska jag upp till Q8, vi hörs senare!


Make love not war





Tidinställt inlägg! Är nog på hockey nu :-)

C ya later!

Nu ska jag ut, sen kanske jag ska på hockey vid fyra, har mycket o plugga på med. Har två prov imorgon och måste verkligen få G på dom sååå.. Haha kände att det var längesen jag la ut dagens outfit så var tvungen o göra det också, (rulla ner så ser ni hur jag ser ut idag), men jaja nu hinner jag inte babbla mer. Vi hörs senare♥


Vill vara brun igen:(:(:(:(:(:(

Dagens



Jeans - H&M / Svart linne - JC / Beiget linne - H&M / Kofta - JC / Halsband - Glitter (?)

Svar



Jag uppdaterar när jag kan och när jag har något att skriva. I snitt har jag faktiskt åtta inlägg varje dag och om det någon dag blir tre eller fyra inlägg så skiter jag faktiskt i det. Det är ingen som tvingar dig läsa min blogg ;)

Your'e moving on

Jag fattar inte varför jag ska vakna så tidigt!? Kom hem typ halv ett, sen åt jag och sen kom Ebba Coffe och Josefin förbi mitt hus så snackade med dom, sen pratade jag med Kajsa i telefon så somnade la vid typ två kanske, och vaknade vid kvart i tio!? Får damp för jag vill sova länge. Plus att idag är det tyvär pluggdag :(.. Fyfan, så det kommer inte bli så jätte mycket uppdatering men ska försöka o uppdatera lite då & då.


Bild som ales har gjort om :)

Godmorgon!

Hann inte uppdatera så mycket igår, plus att mitt internet blev skitsegt så kunde knappt ta emot bilderna från Denise, så bilderna från i fredags får ni imorgon eller någon dag, för har typ bara 10 bilder.. Men igår var jag iallafall hos Lina, vi tittade på film och Ida och Lina spelade poker haha, Emy somnade och låg o snarkade med....

Tog med mig kameran så här får ni lite tråkiga bilder!







Haha. Erkänn tråkiga bilder? Men såhär ser vårt liv ut...

You made it hard for me

Fyfan somnade vid fem inatt och sen vaknade jag först kvart i tio, men sen somnade jag om tills halv elva men har fortfarande INTE sovit bra inatt.. Tror jag ska sätta på en film och försöka somna om igen, senare vid åtta ska jag till Lina och då tar jag med mig kameran om jag inte glömmer den haha..

Kajsa är i sverige nu med (hon har varit i Norge och åkt skidor) snackade i telefon med henne typ en timma innan och fick berätta allt som hade hänt här medans hon var borta. 
Aja, bloggar mer senare, Pusshej♥





Två somriga bilder♥

Dagens låt


Back on track

Godmorgon, kan berätta om igår! Jag ebba denise elin josefin kevin freddan nicklas och evelina hade en överraskningsfest för coffe för han har ju fyllt år :)

Så vid fem åkte jag till elin igår och fixade mig där och så, sen åkte vi till lokalen och var där och så, hade en trevlig kväll:) Denise hade med sin kamera så när hon har lagt upp dom kommer dom upp i bloggen!


Bara ett till hihi....

Nu har jag precis fixat mig till skolan, har inget att göra så skriver ett inlägg till även fast jag inte skulle göra det tills imorgon, idag är det ääääntligen fredag och ska göra en sak som jag inte kan skriva här. Men imorgon kan jag berätta om det :-) Så hoppas ni får en trevlig fredag, jag uppdaterar imorgon igen!

SAKNAR MITT GAMLA LÅNGA OSLITNA HÅR :(:(:(♥

If you give me time, I know you wont be sorry

Ny design!

Hiss/Diss?




Bloggpaus. I två dagar!

Nu ska jag gå och lägga mig, Bloggpaus i två dagar (förmodligen), Imorgon ska jag plugga SO, spanska, NO och hemkunskap, sen på fredag går jag i skolan till tre sen ska ja iväg fyra, på fredag är det inte helt bestämt att det blir så på fredag men ifall det blir det så uppdaterar jag på lördag med massor bilder! 

Men kommer alltså vara upptagen hela dagen imorgon och kaaanske på fredag, men om det inte blir så på fredag så hörs vi då!


Blåbärsmuffins



Blåbärsmuffins är asgott!

Dagens låtar






Håller på o ladda ner domma till min ipod, älskar dom! Den sista känner nog alla igen från One Tree Hill!

Dagens kläder

Jeans - H&M / T-shirt - H&M / Halsband - Konfirmationspresent

Home

Hej, har inte varit hemma sorry dudes! Är hemma, ska ta outfit bilder så hang on!



Scrubs = Bäst!

Legat och kollat på Scrubs en stund och pluggat lite med, Längtar somfan till helgen för orkar inte med skolan mer, den är verkligen tråkig.. Och älskar att tiden går så snabbt hela tiden för då blir det sommar tidigare hihi!


Things will never be the same

Home!

Hej, hade anti-våld dag idag i skolan, först två timmar i aulan och lyssna på en kille som berättade massor om sitt liv och om våld och sånt, sen rast och sen en lektion där vi skrev frågor till han, sen mat och sen aulan igen, sen hem! Fast när vi hade kommit halvvägs hem glömde dennis sin cykel.. Ingen smart pojk där inte.. men vi slutade iallafall vid 10 över ett, as soft.


Nu sitter jag iallafall och äter mango och ska plugga lite, har börjat men det blev inte så mycket så ska fortsätta snart :-)


Grattis Ida!♥























Hoppas du får en bra dag din galna jävel:)

Make me say it

Ligger i sängen men ska försöka att somna nu, Vi hörs imorgon! Har ett tidinställt inlägg som publiceras vid 12 inatt för då fyller ida år och då bjuder jag på en bildbomb med nya och gamla bilder :-)


som sagt, bildbrist!

She made the people say yee

Hemma från hockeyn, dom förlorade tyvär, först ledde dom med 4-2 sen blev det 4-6 och tillslut, 5-6 :-( Men bra spelat iaf :) Nu kom jag precis hem, och våren är påväääg!!!!! Skinnjacka snart, fyfan vad skönt! Hatar verkligen o ha vinterjacka, jobbigt och onödigt, aja nu ska jag städa och lägga mig i sängen, uppdaterar mer efter det!


Ebba Kajsa Lina Jag & Ida

Gammal bild men har brist på nya, ska försöka o ta nya i helgen!

H&M 399:-



Tycker den här kläninngen är as snygg! Fast den kommer gå till knäväcken på mig bara för jag är kort haha.. Men funderar faktiskt på att beställa den och se hur den ser ut och sen typ sy upp den eller nått, men vi får se :-) Men tipsar den iallafall för tycker den är skit fin, speciell till sommaren när man är BRUUN!

Getting ready



Håller på o fixa mig, ska på hockey, bredd-laget som spelar. Hoppas det går bra för dom! :) Har sovit en stund och tittat på scrubs, är skit trött och tror jag börjar bli sjuk med... Men hoppas det försvinner till helgen! Nu ska jag platta håret och klä på mig kläder, bytte om till pyjamas efter skolan haha det var as skönt, kanske uppdaterar innan jag går annars hörs vi när jag kommit hem igen och det blir någon gång efter nio!

Svar



Dom är verkligen inte stretchiga, dom är skit tighta och ganska strama faktiskt.. :)

Fått hem tre saker från H&M







Här är allt jag beställde

Men tyvär är det ett tag till tills jag får bikiniarna och dom ljusa jeansen :(



Seg dag

Hej svejs, skolan idag var faktiskt riktigt tråkig! Först var det NO-prov, det gick la bra antar jag och hoppas haha.. Sen efter det hade vi spanska och det var riktigt tråkigt, sen hade vi matte och sen mat, efter det SO och sist skridskor, imorgon i skolan ska det komma en kille/gubbe från militären och snacka om anti-våld och sånt, så vi slutar 10 över 1 istället för 10 över 2 så det är soft hihi! 


17 år! ♥

Exakt nu för sjutton år sen föddes världens finaste, underbaraste, bästa artist och kille. 


Världens vackraste♥♥♥





RSS 2.0